Şimdi Ara

Resident Evil 5 ile DirectX 9 ve DirectX 10 karşılaştırması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
17.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sp@wn

Küçük bir soru

4 Gb Ram'e ve de Vista'ya 2-3 ay öncesinde geçtim ve o zamana kadar XP kullanıyordum. Bu nedenle ne oyunlarda ne de ayarlarda hiç kurcalamadım bu nedenle soruyorum.

8800GT ile Dx10 modunda oynayabileceğim oyun var mı arkadaşlar? Özellikle son çıkan oyunlarda...

?
  • Onu soracağın yer burası değil, oyun forumuna git orda sor daha iyi olur...
  • bence bunlarla uğrasacaklarına adam gibi seneryo yazıp adam gibide günümüz teknolojisini kullanıp güzel grfikli oyunlar yapsınlar ve ayrıca adam gibi fiyat biçsinlerde bizde alalım. 5 adet oyun konsol fiyatını gecermi yaw bune saçmalık bune hiyarliktir. isteseler izledigimiz animasyon filim kalitesinde oyun yaparlar ama konsollar var ya o konsollar mahvediyo herseyi. adamlarda ilk pc ye yapmıyo herkez çalıyo bedavaya oyun bedavacılar yüzünden cekiyoz çile.
    + MİCROSOFT DA PARAYI ŞİRKETLERDEN İŞLETMELERDEN KAZANIYOR ZORUNLU LİSANS GEREKİYOR TÜM PROGRAMLARDA KAZANCININ BÜYÜK KISMI ŞİRKETLERDEN
    İSTESE SAHTE KULLANICILARI NET E BAGLANDIGINDA BULUR BİZİM ÜSTÜMÜZDENDE REKLAM YAPIYOR ADAM OK Mİ
  • Bu oyun Pc ne zaman çıkacak sabırsızlıkla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakandinler

dx 10 olarak calıstırdım vısta ultımate sp 2 64 bit core i 7 3.20 3.988 mhz overclock gigabyt extereme anakart 12 gb corsaır drr3 9800gx2 slı 190.38 beta surucu nvıdıa ps3 olarakta 60 gb lık modeli karşılaştırdım sonuc pcim ps3 buyuk bır fark atı hem akıcılık bakımından ve gırafık parformans olarak hic birşeye deyişmem bilgisayrımı yok xbox 360 mış yok ps3 müş hepsi hikaye

sistem kaça mal oldu ayrıca yukardaki mesajımda belirtmek istediğim AA ve AF değil görüntüler farklı örneğin zombie lerin suratları daha farklı sanki ikisi de başka oyunmuş gibi yoksa tabiiki pc daha kalitedir ama dediğim gibi o sistem size kaça mal oldu öğrenmek isterim. bir de örneğin dünyanın parasını veriyoruz pc ye bir ekran kartı almak için sonra 3 ay sonra ekran kartının fiyatı yarıya düşüyor. çoğu kişi de 3 ay sonra şu cıkacak bu cıkacak diyerek bekliyor ama ps3 te boyle sorunlar oldugunu sanmıyorum adamlar oyunu alıyor ve oynuyorlar.

• win7 2600 x64 cok kotu calısıo oyun ayrıca

vantage ve 3dmark2006 calısmıyor
  • 2600 ?
  • win7 7600 demek istemis sanirim.win7 7100 64 bit ile dx9 benchmarkinda xp'den 13 fps ortalama yuksek sonuc verdigini soylemistim surucusu eski olmasina ragmen.7600 surumu saglam bisi olmayabilir 3dmark calismiyor diyorsun baska bir problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

win7 7600 demek istemis sanirim.win7 7100 64 bit ile dx9 benchmarkinda xp'den 13 fps ortalama yuksek sonuc verdigini soylemistim surucusu eski olmasina ragmen.7600 surumu saglam bisi olmayabilir 3dmark calismiyor diyorsun baska bir problem olabilir.

7600RTM X64 ıste arayuz falan ıyı program ıyı hosta neden bole kıvrandı resident evil 5 testinde ve 3dmarklarda bu hataları verdı anlamadım kı dx 2009 da kurdum mart

2006 dx9. bulamadım dıor

vantage dx10 bulamadım dıor

oyunda 45-50fps calısıyor 150-200 veren yer

bu RTM SURUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 21 Temmuz 2009; 13:31:37 >
  • Fark yok gibi
  • kullandigin 7600 RTM degil 24'unde ya da 24'unden sonra RTM cikacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

kullandigin 7600 RTM degil 24'unde ya da 24'unden sonra RTM cikacak diye biliyorum.

bu 14unde cıkmıs ne olursa olsun oyunlarda ıyı perfomans vermesı gerekmezmıydı? daha bu hafta cıkan surumun
  • 7100 RC gerisi beta diye biliyorum.7600 ms'nin alin kullanin diye verdigi bir surum degil aktive filan olmuyor normal sekilde.sendeki sorun baska bir sey bence.kardesim 7600 kurmus ati ile re5 testi gonderdi bir gariplik yoktu.
  • oyunu daha oynayamadım ama güzel bir oyun diger serilerinin hepsini oynadım
  • Ben fark göremedim maalesef. 6-7 defa iki resim arasında en belirgin yerlere bakmaya çalıştım ama sözde FPS den başka bir değişiklik bulamadım.
  • XBox 360'daki daha kaliteli Pc'de çok kötü geldi grafikler bu kadar ayda beklettiler yazık etti Capcom.
  • hiçbi fark yok texture nin falan kaliteli göründüğü falan yok aynı görüntü biri daha karanlık o kadar , hatta kendileride farkındaki fark görünsün diye son SS birbirinden farklı anda cekilmiş biri yakın biri uzak dx11 e gecilicek dx10 son safhasında buna raağmen dx9 dan farkı yok emperyalist kandırma para harcatma operasyonları...
  • quote:

emperyalist kandırma para harcatma operasyonları...

• ikim resim arasindaki tek farki bulun desenizyok..bulamadim
  • Abartılacak Kadar Büyük Bir Farklılık Göremiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.