Şimdi Ara

Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich - Paul Anderson (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
8.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Filmin 1-2-3 serisini izledim diğer serileri kaldı.Konusunu oyuncularını falan unuttum

Bu akşam 1 den başlayıp 6 serisini de izlesem mi yarın da izinliyim zaten ? Değer mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

Resident evil oyun serisinin üzerine bir site açsak film değil burada bakılır diye buraya yazıyorum mesajımı.
    Oyun serisiyle ilgili tüm bilgilere erişebileceğimiz bir site.

Eskiden vardı ama kapandı. RE türk tü herhalde. Blog olsa daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

Resident evil oyun serisinin üzerine bir site açsak film değil burada bakılır diye buraya yazıyorum mesajımı.
    Oyun serisiyle ilgili tüm bilgilere erişebileceğimiz bir site.

Eskiden vardı ama kapandı. RE türk tü herhalde. Blog olsa daha iyi olur.

Forum açsam diyorum ama maliyetli iş şu an yapamam onu.
    Oyun iyi bir ingilizce istiyor benim ingilizcem lise seviyesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Filmin 1-2-3 serisini izledim diğer serileri kaldı.Konusunu oyuncularını falan unuttum

Bu akşam 1 den başlayıp 6 serisini de izlesem mi yarın da izinliyim zaten ? Değer mi acaba ?

Değmez

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    değmez dedin bende iptal ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

değmez dedin bende iptal ettim

4-5-6da serinin içine ettiler

• biran önce gelsin yeni resident evil serisi
  • Bazıları sinematografik açıdan filmin malzemesinin iyi olmadığını ileri sürmüş anladığım kadarıyla burada sinemaya senaryo açısından gerçekçilik anlamında birşey katılamayacağını savunuyor bu arkadaşlar ben neden olmasın diyorum bence oyun serisini baz alarak yapsalar bu filmin senaryosu daha gerçekçi şekilde anlatabilirlerdi.Bilgisayar oyunu serisinin senaryosu gerçekçi bana göre oyunda anlatılan hikaye gerçekte neden olmasın benzeri bir vaka.
    Resident evil oyun serisini anlatamıyorlar bana kalırsa senaryosunu anlatabilecek iyi bir yapım firması olması gerekiyor sinemaya aktarabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 1 Mart 2018; 22:45:43 >
  • şimdide bilgisayar oyunu serisinin senaryolarına laf etmeye başladılar bence resident evil bilgisayar oyunun serisinin senaryoları gerçekçi bana kalırsa gerçekçi değil diyenede birşey diyemem yani.Siz o sığ düşüncenizle kalın gelecekte insanlar neler neler yapacaklar siz yok senaryo gerçekçi değil demeye devam edeceksiniz.Bilgi ve teknoloji çağında şu yüzyılda cahil kalmak insanın kendi seçimidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 1 Mart 2018; 22:53:12 >
  • Yeni seri başlasa artık güzel olur
  • Seri filmleri dahil konu bütünlüğü bozulmamış ender fantastik filmlerden.

Milla Jovovich parti kur oy verelim be.
  • Resident Evil oyunlarında Alice diye bir karakter hatırlamıyorum. Yeni seri oyuna uygun olarak sil baştan başlamalı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.