Şimdi Ara

Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich - Paul Anderson (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
8.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin gittiğiniz sinemada damı kapkaranlıltı böyle saçmalık mı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • waynei kullanıcısına yanıt
    40 milyon $ bütçe ile çektiler. Bundan önceki 3 filmi 60-65 milyon dolar arasında çekmişlerdi.

Yani en az bütçe ile en çok hasılatı yapayım kafasında çektiler. Ama işte yemedi.

Diğerlerinden bütçeye göre orantısal olarak daha az kâr yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

Sizin gittiğiniz sinemada damı kapkaranlıltı böyle saçmalık mı olur

karanlikti ben sadece beyaz altyazilari okuyordum. 3D efektini gectim derinlik bile yoktu e o zman niye filmi 3D cikariyorsunuz ya

ayrica fragmanda Washingtonu gostererek insanlari kandirdilar
  • Gitmekten vazgeçtim para+zaman israfı.Adamlar serinin hakkı için bari son filmi adam akıllı yapmak yerine filmin adını kullanarak son kez son vurgunu yapalım kafasında film çıkarmışlar bittiği iyi oldu.
  • Filmi 4DX olarak izleme fırsatı buldum. 4DX'n hakkını veren ender filmlerden biri olduğunu düşünüyorum. Filme gelirsek, final filmine göre çok sönük kalmış. Çok daha iyi bir film bekliyordum. 4DX izleyecekseniz mutlaka tavsiye ederim, onun haricinde sinemada izlemeseniz de olur bence.
  • yorumlardaki kadar kötü değil film

ama yinede büyük beklentileriniz olmasın...

7/10

albert weskerin bu kadar kolay ölmesi rezaletti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekken10

yorumlardaki kadar kötü değil film

ama yinede büyük beklentileriniz olmasın...

7/10

albert weskerin bu kadar kolay ölmesi rezaletti...

Karanlıktan seçemedim.

Üstüne kapı filan mı kapandı?

• Bence efsane sondu

Geçen pazar son anda bilet aldım. 2 dk geç girdim filme. Nasıl başladığını, Beyaz Saray'da ne olduğunu bilmiyorum malesef ama her sahne aksiyon doluydu. Bazı sahnelerde korku. Bu filmle biraz az bütçe ayırmışlar sanırım diğerlerine göre kalite biraz düşüktü. Tedaviyi son anda yere attı ve her şey bitti. Tedavinin Dünyaya yayılması yıllar alabilir dedi. Son film olmasına rağmen devam edecek gibi bitti sonda. Bir film daha çıkarsa şaşırmam. Bence sonraki yıllarda bunu reboot yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Filmi 4DX olarak izleme fırsatı buldum. 4DX'n hakkını veren ender filmlerden biri olduğunu düşünüyorum. Filme gelirsek, final filmine göre çok sönük kalmış. Çok daha iyi bir film bekliyordum. 4DX izleyecekseniz mutlaka tavsiye ederim, onun haricinde sinemada izlemeseniz de olur bence. İ

Bu hafta ikinci defa daha izledim bu güzel serinin son filmini. Bu defa ben de 4DX izledim. Ciddi ciddi 3d ile arasında uçurum var. 3d de hiç beğenmemiştim ama 4dx ile aslında o kadar da fena bir film olmadığını fark ettim.

Yüzler falan 4DX salonda gayet net bir şekilde görünüyor.
    İlk izleyişte bende Albert Wesker e ne olduğunu dahi anlamamıştım. 4DX de net görünüyor, red queen kapıyı üzerine kapatıp bacağını sıkıştırıyor. Ama hangi mantıkla o şekilde ölüyor, anlamak zor. (sonradan düşününce fark ettim de, ayağı sıkıştığı için ölmüyor. alice eline bombaların kumandasını veriyor, onu bırakınca galiba patlıyor, o sebeple ölüyor. )
    Bu arada Sir Jorah'ın öngörüsel savaş yazılımı tanıtım sahnesi de çok şekilmiş, onu da 4dx de fark ettim. Khaleesi ye izletmek lazım

Aynen arkadaş gibi bende imkanınız varsa 4DX ile izlemenizi mutlaka öneriyorum. Aynı zamanda da düşünüyorum, ilk filmi böyle 4DX izleme imkanımız olsaydı bir de Keşke .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6234B2BB9 -- 2 Mart 2017; 19:34:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ranchoddas Chanchad

quote:

Filmi 4DX olarak izleme fırsatı buldum. 4DX'n hakkını veren ender filmlerden biri olduğunu düşünüyorum. Filme gelirsek, final filmine göre çok sönük kalmış. Çok daha iyi bir film bekliyordum. 4DX izleyecekseniz mutlaka tavsiye ederim, onun haricinde sinemada izlemeseniz de olur bence. İ

Bu hafta ikinci defa daha izledim bu güzel serinin son filmini. Bu defa ben de 4DX izledim. Ciddi ciddi 3d ile arasında uçurum var. 3d de hiç beğenmemiştim ama 4dx ile aslında o kadar da fena bir film olmadığını fark ettim.

İlk izleyişte bende Albert Wesker e ne olduğunu dahi anlamamıştım. 4DX de net görünüyor, red queen kapıyı üzerine kapatıp bacağını sıkıştırıyor. Ama hangi mantıkla o şekilde ölüyor, anlamak zor. (sonradan düşününce fark ettim de, ayağı sıkıştığı için ölmüyor. alice eline bombaların kumandasını veriyor, onu bırakınca galiba patlıyor, o sebeple ölüyor. )
    Bu arada Sir Jorah'ın öngörüsel savaş yazılımı tanıtım sahnesi de çok şekilmiş, onu da 4dx de fark ettim. Khaleesi ye izletmek lazım

Aynen arkadaş gibi bende imkanınız varsa 4DX ile izlemenizi mutlaka öneriyorum. Aynı zamanda da düşünüyorum, ilk filmi böyle 4DX izleme imkanımız olsaydı bir de Keşke .

4DX ne oluyor

• bobsantino kullanıcısına yanıt
  • Müthiş bi filmdi. 1-2'den sonra en iyi RE filmi olmuş bence. Ve devamı gelicek diye düşünüyorum. After Creditsten belli zaten.

After Credits'te Red Queen konuşuyordu yine. Ve son sahnede Alice tedavinin yayılması zaman alacak falan diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 3 Mart 2017; 14:39:33 >
  • Avengers gibi değil bu seri maalesef. İzleyeni pek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Avengers gibi değil bu seri maalesef. İzleyeni pek yok.

Avengers başarılı bi seri ama RE ile kıyaslanması hata hocam. İkisinin kulvarları ve türü çok ayrı.
  • Bu serinin yeri bende ayrıdır.Her zaman güzel hatırlayacağım.
  • İlk iki filmine lafım yok. Ne kadar oyundan bağımsız olması hoşuma gitmese de, ilk iki film o korku havasını veriyor. Ama sonraki filmlerinde o da yok. Yine de ilk iki filmin hatrına izleriz bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranchoddas Chanchad

quote:

Sen yine bu filmi 4DX izleyebilmissin birak ilk filmi.

Daha 2. hafta hemen Logan'a vermisler salonu. Hic de izlemedim X-men felan. Cizgi filmi cok antipatik gelirdi. 4DX ile 3D arasinda ciddi fark var diye yazmissin bir de. Yarin 3D salonda izlemeyi dusunuyorum. Yokluk, napalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Avengers gibi değil bu seri maalesef. İzleyeni pek yok.

Çoluk çocuk filmi olduğu için kitlesi olmuştur. Artık superhero filmleri kabak tadı vermeye başladı.

• Ne dersiniz arkadaşlar sinemeda izlenir mi ? Puanlara baktım berbat, onun yerine Logana gittik çok beğendik ama bu da içimde kalmadı değil.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Hiç bitmeyen bir aksiyon, klişe bir senaryo, sırf ismini jeneriğe yazmak için konulan wesker, saçma sapan bir son.

Bence hiç sinemada izlenecek bir film değil.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.