Şimdi Ara

Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich - Paul Anderson (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
1
Favori
8.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmin butcesi ne kadar ya. bu kadar basit ucuz beklemiyordum
  • Oha film ne ara vizyona girdi 3. Filmden beri sinemada İzliyordum iyi yada kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Oha film ne ara vizyona girdi 3. Filmden beri sinemada İzliyordum iyi yada kötü.

sokaga atacak 30 liran varsa izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Oha film ne ara vizyona girdi 3. Filmden beri sinemada İzliyordum iyi yada kötü.

sokaga atacak 30 liran varsa izle.

Ne biliyim dizi gibi izliyorum işte
  • Vizyona girdiği gün 4dx salonda varsa hemen izleyeceğim, bu cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

İsteyen istediğini söylesin ama en çok sevdiğim , saygı duyduğum seri bu Resident Evil serisi.
    Hatta şöyle söyleyeyim, hayatım boyunca en geç 4 gibi uyudum, daha geç hiç yatmadım.
    Sadece bu seri için, bir akşam izlemeye başladım ilk filmden itibaren, ertesi gün 8-9 gibi tüm filmler bitene kadar aralıksız izledim.

Muhtemelen 2-3 defa izlerim sinemada, böyle bir seriyi hak ettiği gibi uğurlamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

izlemek isteyen p.m.den ulaşsın !

Sinema çekimi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

izlemek isteyen p.m.den ulaşsın !

Sinema çekimi mi

evet
  • ablaya hayranım

• quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

ablaya hayranım

😍😍😍😍

Harika bir güzellik. Milla 💓.

• 2d falan beklıyordum bır umut ama yalan oldu gelmeyecek zaten recep sağolsun az yerde vızyona gıreecek 3D de ızlemek ıstemıyorum ,bakalım ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu efsane soundtrack için gizem ve kurgu dolu bir film yapabilirlerdi.

• Ulan koştur koştur gidip ilk seansta izledim. Tek yorumum allah belanızı versin. İlkini tekrar vizyona sokun daha iyiydi.

Bu nedir ya, ne gerilim vardı, ne doğru düzgün Alice'in dövüş sahnesi. Sanki komutan gibi şunu at, şurayı kapa diye emir verdi filmin yarısında.
    2 hatta 3 yıldır bekliyorum bu filmi, yazık.

Ayrıca 90 dakika film mi olur. Film bittiğinde seans başlangıç saatinin üstünden tam 2 saat geçmişti. 20 dakika ilk reklamlar oluyor. 10 dakika da ara dersek 90 dakika.
    Daha filme ısınamadan bitti.
    Ve tam aksiyon sahnesinin ortasında pat diye ara veren cinemaximuma da lanet olsun.

Bir de bu kadar karanlık bir filmi hiç görmemiştim. 3d ile iyice de tadı kaçmış, yüzler zor seçiliyordu. Sanki tüm film bulanık gibiydi.
    Cidden üzüldüm. Sabah sanki dersim varmış gibi erkenden kalktım, kahvaltımı yaptım, kahvemi aldım, rahatça izleyeyim diye ilk seanstan gittim salona. Ama sonuç !

1-2 defa daha izleyeceğim tabi ama üzüldüm gerçekten. Yorumlar kötü olsa da ben severim, salla onları diye düşünerek gitmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6234B2BB9 -- 24 Şubat 2017; 13:38:43 >

• Kötü..
    Bağlantıları iyi yapamışlar oysa filmden tek beklentim buydu.2.film hatta 3.filmden sonrası bağlantıları kurguları bir türlü yapamadılar idi.Bunda da sonuç değişmedi.
  • İmax de izlemeyi düşünüyordum. Ama yorumlar baya kötü olduğu yönünde. O yüzden bluray beklicem. Çıkınca izlerim. Acelesi yok.

• bir filmi sinemada izlediğime ilk defa pişman oldum filmin kötülüğünden değil film kapkaranlıktı milla jovich yüzünü anca filmin sonunda adam akıllı gördüm filmde biri ölüyor kimin öldüğünü bile anlamadım nasıl öldü filan hiçbirini göremedim sinemaya saygılarımı iletiyorum buradan

filmin cgi berbat geldi filmin başındaki o uçan yaratıklı sahne berbattı efekt olarak filme jumpscareler koymuşlar 3 4 tane yalan yok korktum aksiyonuda iyiydi ama hiçbir film serisi böyle kötü senaryolu sonu haketmiyor diyeceklerim bu kadar sinemaya gitmeyin bluray/dvd sini bekleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten büyük hayal kırıklığına uğradım, son film olarak yapa yapa bunu yapmışlar.
    uzun süredir beklediğim bir filmdi.
  • filmin hd-ts sürümünü izledimde

Bu washington kısmını niye göstermemişler onu anlamadım

tuzak muzak dediler wesker keşke seni orda öldürseymişim dedi geçti.

film birşeyleri açıklamaya çalışıyor ama bilmiyorum milla için izlenirse izlenilir yoksa ağır tırt

onun dışında keşke bu kadar güzel karakterleri olan bi filmde ne bileyim daha dramatik ve fantastik kısımları az olan bi film çekilseydi

ama holywooda esir düşmüş bi film var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 26 Şubat 2017; 15:33:32 >

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Aynen .

Öncekı fılm boyle bıttı ama bu film alaksız yerde başladı

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Bende buna çok kızdım. Ya ne güzel burayı gösterselerdi,zombilerle direnişi felan.

Gittiler 40 milyon dolara saçma sapan birşey çıktı ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

bir filmi sinemada izlediğime ilk defa pişman oldum filmin kötülüğünden değil film kapkaranlıktı milla jovich yüzünü anca filmin sonunda adam akıllı gördüm filmde biri ölüyor kimin öldüğünü bile anlamadım nasıl öldü filan hiçbirini göremedim sinemaya saygılarımı iletiyorum buradan

filmin cgi berbat geldi filmin başındaki o uçan yaratıklı sahne berbattı efekt olarak filme jumpscareler koymuşlar 3 4 tane yalan yok korktum aksiyonuda iyiydi ama hiçbir film serisi böyle kötü senaryolu sonu haketmiyor diyeceklerim bu kadar sinemaya gitmeyin bluray/dvd sini bekleyin

Sinemadan degil filmi oyle cekmisler. Ulan ya en az butceyle cekmeye calistilar herhalde

Lutfen izlemeyin para kazandirmayin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.