Şimdi Ara

Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich - Paul Anderson (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
8.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rainfall38

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

2 ile 3.filmin bağlantısını yapamamışlardı.Orada soğudum filmden..Sonrasında mutasyon geçirmiş zombiler dil çıkaran zombiler matrix efektleri falan iyice bitti..Ama işte Milla var.

Dil cikaran zombiler derken agizlari acilan zombileri kasdediyorsun o besinci oyunda vardi filme dahil edildi ozel bir parazit turuyle enfekte olmus zombiler konusabilip araba kullanabiliyorlar silah kullanabiliyorlar bu zombiler.
    Matrix efekti oyunun konusuyla ilgisi var oyunda spencer weskera diyorki ustun bir insan soyu uretecektim diyor o ozel gucler oradan geliyor mermiden siyrilma olayi.

teşekkürler..
    Sadece ilk 2 oyunu oynamış biri olarak pek hakim değilim.Bilmiyordum öğrenmiş oldum..Filmi ilk izleyince çok saçma geldi yadırgadım o yuzden soğumuştum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fragmanı pek beğenmedim, en azından Wesker'in yenilgisini göstermeselermiş. Jill gibi önemli karakterler de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 10 Ağustos 2016; 11:14:48 >
  •  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson

Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson
  • residen evil, resident evil 4 den sonra bitti

hala resident evil retribution'un tamamını seyretmiş degilim mesela

cunku filmin yarısına bile gelmeden filmin iğrençliğinden sıkılıp kapatmıştım seneler önce...

muhtemelen yeni filmde çöp olur...

resident evil serisi güzellik sıralamam

1. resident evil 2
    2. resident evil 1
    3. resident evil 3
    4. resident evil 4
  • Su filmden sonra seriye adam gibi bir film ile yeniden başlasınlar yada sağlam bütçeli bir dizi halinde çeksinler.

Oyun ile birebir olmasını hiçbir zaman beklemiyordum ama oyunun efsane ana karakterlerini bu kadar geri plana atmak, senaryodan bu kadar uzaklaşmakta çok anlamsızdı. Nemesis gibi bütün oyun boyunca kaçacak delik aradağımız yaratık ile yakın dövüş sahnesi çektiler bu adamlar:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmışlar bu filme böyle ya? Bu bildiğin lisanslı Mıchael Bay yapımı olmuş.Farkındalar mı bilmiyorum ama bu bir zombi filmi...Biraz gerilimli olması gerekmiyor mu o ne öyle önüne geleni vur geç bu nasıl Resident Evil lan?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainfall38

quote:

2 ile 3.filmin bağlantısını yapamamışlardı.Orada soğudum filmden..Sonrasında mutasyon geçirmiş zombiler dil çıkaran zombiler matrix efektleri falan iyice bitti..Ama işte Milla var.

Dil cikaran zombiler derken agizlari acilan zombileri kasdediyorsun o besinci oyunda vardi filme dahil edildi ozel bir parazit turuyle enfekte olmus zombiler konusabilip araba kullanabiliyorlar silah kullanabiliyorlar bu zombiler.
    Matrix efekti oyunun konusuyla ilgisi var oyunda spencer weskera diyorki ustun bir insan soyu uretecektim diyor o ozel gucler oradan geliyor mermiden siyrilma olayi.

teşekkürler..
    Sadece ilk 2 oyunu oynamış biri olarak pek hakim değilim.Bilmiyordum öğrenmiş oldum..Filmi ilk izleyince çok saçma geldi yadırgadım o yuzden soğumuştum

wesker proje ismi şemsiyenin bildiğim kadarıyla wesker çocukları içlerinde bir albert wesker yaşıyor diğerleri ölüyordu.
    ata virüsünün testi için.
    oyunun hikayesini bilmek gerek ama yeni nesil bir oyuncu eski nesil re serilerine alışamayacaktır oyun olarak o yüzden senaryoyu tam bilemeyebilir zaten film ile oyun paralel gitmiyor boşver.ben bile alışamadım şu eski re oyunlarına oynanış şekline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall38 -- 24 Ağustos 2016; 15:09:24 >

• Milla Jovovich ablamız olmasa olmazdi zaten merakla bekliyoruz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: .Hıyarto.

residen evil, resident evil 4 den sonra bitti

hala resident evil retribution'un tamamını seyretmiş degilim mesela

cunku filmin yarısına bile gelmeden filmin iğrençliğinden sıkılıp kapatmıştım seneler önce...

muhtemelen yeni filmde çöp olur...

resident evil serisi güzellik sıralamam

1. resident evil 2
    2. resident evil 1
    3. resident evil 3
    4. resident evil 4

filimn hataları var elbette weskerın ağzının o şekilde olup alice i yemeye çalışması taze dna kontrolü sağlayabilmek için virüs güçlüydü çünkü saçmaydı wesker oyunda daha karizmatik bir karakter.zombi gibi yemeye çalışmıyor filmdeki olay batırdılar orada 4.filmde.
    oyun serisi derin bir seri.

•  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu leş seriyi de bi' bitiremediler arkadaş; don lastiği gibi uzadıkça uzadı. Milla bile yaşlandı -eski çekiciliği yok- bunlar hâlâ devam peşinde. Bitse de kurtulsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Şu leş seriyi de bi' bitiremediler arkadaş; don lastiği gibi uzadıkça uzadı. Milla bile yaşlandı -eski çekiciliği yok- bunlar hâlâ devam peşinde. Bitse de kurtulsak.

Kafanıza silah mı dayıyorlar izlemeniz için? Sevmiyorsanız neden takip ediyorsunuz anlamadım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Şu leş seriyi de bi' bitiremediler arkadaş; don lastiği gibi uzadıkça uzadı. Milla bile yaşlandı -eski çekiciliği yok- bunlar hâlâ devam peşinde. Bitse de kurtulsak.

Kafanıza silah mı dayıyorlar izlemeniz için? Sevmiyorsanız neden takip ediyorsunuz anlamadım açıkçası.

Neden, yorum yapmak yasak mı?

• quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey demedim fakat biraz anlamsız geliyor bana sadece.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle bir şey demedim fakat biraz anlamsız geliyor bana sadece.

Her yapımın konusunda olumlu ya da olumsuz yorumlar görebilirsin, bundan daha doğal bir şey olamaz. Vasat bir yapımın çok uzadığını vurgulamak ve eleştirmek için birilerinin bize filmi silah zoruyla izletmelerine ihtiyacımız yok.

• İlk 2 film güzeldi ama sonradan sıradanlaştı. En azından bir son hikayeyle seriyi güzel bir şekilde bitirsinler bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Fragmandaki müzik
    Colossal Trailer Music - Heroin (Vocal Version)
  • sonunda herşey alice rüyasıymış ne saçma olur zaten saçmalaya saçmalaya geldi burlara artık ölsün alice finalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bayıldım yav. İnşallah bundan önceki filmde beyaz saray çatısında nasıl bir savaş verildiğinide görürüz. Acayip güzeldi filmin sonu.

• Filmi geçen cuma imax salonda izledim çok beğendim. Güzel bir final olmuş. Verdiğim paraya değdi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.