Şimdi Ara

Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich - Paul Anderson (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
1
Favori
8.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üst düzey olmasada kendini izleten bi seriydi. Finali nasıl yapacaklar merak ediyorum. Ali Larter ın dönmesi çok iyi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Nemesis ve Alice yumruk yumruğa dövüştüğünde bu seri bitmişti zaten...

Niye bitmiş oluyor, Alice normal bir insan değil ki, T-virüsü sayesinde insanüstü güçleri var. Gayet açıkça gösteriliyor bu filmde.

aynen öyle oyundan kopmasalar iyi olurdu ama özel güçlerde iyi oldu sonra aldılar geri verdi suyunu çıkardılar
  • Merakla bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson [simage]http://cdn3-www.comingsoon.net/assets/uploads/gallery/resident-evil-the-final-chapter/12331435_1527369037588820_1713303161_n.jpg [/simage]  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson

• Son olsun artık , biz walking deaddeki zombilerden istiyoruz ortadan ikiye ayrılan köpekler değil...
  • Kadın resmen yaşlandı yahu geçenlerde 5 filmi tekrar izledim ardı ardına ilk filmdeki çıtır haliyle 5 deki kadınlaşmış hali baya farketti 6 da nolacak bilmiyorum bir kaç sarkık yer görürüz tabi cesur pozlar verip photoshop yapmazlarsa

4 ile 5. filmler resmen gereksiz saçmalıktı hani olmasada olurdu. Sadece bir kaç detayı 6 filminn ile 15 dakikasında bile verebilirlerdi. Umarım adam gibi bir final olurda hani hah işte film bitti deriz, ucu açık saçma bir konuyla bırakıp gitmezsinler korkum o benim.
  • Bayılıyorum bu seriye. Takibe aldım.

Son Filmin sonu müziğiyle beraber harika gizemli bitmişti. Umarım bol bol aksiyon ve adam gibi film görürüz.

Beni zombiler yese üzülürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Ağustos 2016; 22:51:51 >
  • Milla Jovovich geçimini sadece bu seriden sağlıyordu. Bitince ne yapacak acaba?
  • bekliyoruz
  • Önümüzdeki yıl çıkmıcak mı bu film?Facebook sayfalarında ''In 2 days'' filan diyor beklentiye girdim Her yerde ayrı tarih yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Milla Jovovich geçimini sadece bu seriden sağlıyordu. Bitince ne yapacak acaba?

Yabancı dizilerde görürüz belki

Survival olmasın da ne olursa olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Milla Jovovich geçimini sadece bu seriden sağlıyordu. Bitince ne yapacak acaba?

Yabancı dizilerde görürüz belki

Survival olmasın da ne olursa olsun

The Walking Dead kadrosuna katılıyormuş

Daryl ile shiplerler bunu

•  Resident Evil 6 (03.02.2017) l Milla Jovovich -  Paul Anderson
  • 2 ile 3.filmin bağlantısını yapamamışlardı.Orada soğudum filmden..Sonrasında mutasyon geçirmiş zombiler dil çıkaran zombiler matrix efektleri falan iyice bitti..Ama işte Milla var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

2 ile 3.filmin bağlantısını yapamamışlardı.Orada soğudum filmden..Sonrasında mutasyon geçirmiş zombiler dil çıkaran zombiler matrix efektleri falan iyice bitti..Ama işte Milla var.

Dil cikaran zombiler derken agizlari acilan zombileri kasdediyorsun o besinci oyunda vardi filme dahil edildi ozel bir parazit turuyle enfekte olmus zombiler konusabilip araba kullanabiliyorlar silah kullanabiliyorlar bu zombiler.
    Matrix efekti oyunun konusuyla ilgisi var oyunda spencer weskera diyorki ustun bir insan soyu uretecektim diyor o ozel gucler oradan geliyor mermiden siyrilma olayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall38 -- 9 Ağustos 2016; 14:40:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainfall38

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

2 ile 3.filmin bağlantısını yapamamışlardı.Orada soğudum filmden..Sonrasında mutasyon geçirmiş zombiler dil çıkaran zombiler matrix efektleri falan iyice bitti..Ama işte Milla var.

Dil cikaran zombiler derken agizlari acilan zombileri kasdediyorsun o besinci oyunda vardi filme dahil edildi ozel bir parazit turuyle enfekte olmus zombiler konusabilip araba kullanabiliyorlar silah kullanabiliyorlar bu zombiler.
    Matrix efekti oyunun konusuyla ilgisi var oyunda spencer weskera diyorki ustun bir insan soyu uretecektim diyor o ozel gucler oradan geliyor mermiden siyrilma olayi.

Filmi iyi bilen birini görmek çok güzel😙😉

• Buna demiştim zaten bende. Yukarıda ki videoyu bu zannettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Ağustos 2016; 20:47:58 >
  • Fragmanı hiç beğenmedim Tabi filmi izleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.