Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

mimikler aynı yahu

• İçine etmişler oyunun.Şu gameplaylere bak.Gidip 3ds de revelations oynayacağım.Rezalet.
  • Sipere kayarak gitme var. Vanquish mübarek! Yalnız altıncı oyunda adamakıllı kadın karakter yok. Şöyle zihinlere kazınacak türden... Bu oyunun ölüsü bile iş görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Sipere kayarak gitme var. Vanquish mübarek! Yalnız altıncı oyunda adamakıllı kadın karakter yok. Şöyle zihinlere kazınacak türden... Bu oyunun ölüsü bile iş görür.

mikami reyiz yardımcı olcam diyodu sanırsam ordan gelmiş
  • Resident Evil 6 ile The Last Of Us aynı zamanda çıkacak. Yandık.
  • Yine aksiyon
  • Korkudan vazgeçildi sırf öldür yoket oldu oyun.. Bari bu olsun da hemen öldürelim.

•  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

• Hayırlı olsun herkese! Bu arada nintendo 3ds için çıkan Resident evil revulution demosunu denedim dün inanın çok güzel grafiği vardi el konsoluna göre İnsana konsol aldıracak cinsten bir oyun
  • Capcom tarafından PS3 ve X360 platformları için geliştirilen Resident Evil 6'nın ilk videosu yayımlandı. 20 Kasım'da çıkması beklenen oyunda Leon ve Chris'i kontrol edebileceğiz. Raccoon Şehri'nde yaşanan olayların 10 yıl sonrasında başlayan oyunda Leon ve ABD başkanının ortak çalışmaları esnasında yaşanan biyolojik saldırı sonucunda, ABD başkanının hastalanarak yaratığa dönüştüğüne şahit oluyoruz. Diğer karakterimiz Chris de Çin'de aksiyon yüklü operasyonlara katılıyor. Tabii elbet yolları kesişecektir.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6nin_muhtesem_ilk_videosu-haber-47905p1.html
    .

Daha once bir cok soylenti vardi. Bu soylenti lerden en yogunu Resident Evill 6 nin buyuk bir bolumunun Cin'de gececegiydi, kaynaklariyla aylar evel paylasmisdim, suanda goruyorumki pek itibar gormiyen aylar once bir cok kisinin ihtimal bile vermedigi bu haberler ayni Resident Evill 6 gibi gercek oldu.

• Az once izledim fragmani, RE5'in olmasi gereken oyun olmus.

Eskilerle alakasi pek yok, saf aksiyon ama yine sehrin gobeginde geciyor olmasi guzel olmus.

Bu arada bir tane de BOW bizim tarafimizda sonunda. Wesker gibi hizli hareket etmek degisik olabilir =)
  • oyun son derece mükemmel olmuş begenmeyen oynamaz zaten beğenmeyip çıktıktan sonra alıp oooooo çok güzel olmuş derler yine bazıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine aksiyon tabanlı olmuş ama yinede RE serisine olan hayranlığım sebebi ile alı bitireceğim oyunların başında geliyor.

Gerçi RE6 aksiyondan çok korku ögelerinin daha fazla olacağı bir oyun olacak diye bekliyordum fakat trailer dan anladığım kadarı ile ikisinin harmanlandığı ama yine aksiyonun başı çekeceği bir oyun daha geliyor.

Yinede insan Chris ve Leon karakterlerini görünce oynamadan geçemez diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

oyun son derece mükemmel olmuş begenmeyen oynamaz zaten beğenmeyip çıktıktan sonra alıp oooooo çok güzel olmuş derler yine bazıları

Aynek kardes, evet Resident Evill serisi artik aksiyona kaydi bunu sagir sultan bile biliyor, gonul isterki Nemesis olsun, ama yinede aksiyon ogeleri 5 deki gibi artmis olsada, yapımcısı Hiroyuki Kobayashi nin sozleri korku ogesini ve gerilimi tavan yapacak bir oyundan bahsetmis ki bende aynen senin dusuncene katiliyorum. @ mertvontrier kardesimin dedigi gibi Resident Evill serisinin olusu yeter :) Yapımcı Hiroyuki Kobayashi derki :
    .

"Resident Evil 6'da ortaya çıkarmak istediğimiz şey, hikayedeki gerginliği oyunculara hissettirmek,co-op moduyla da oyuncuları bir aksiyon - korku mücadelesine sürüklemek ve korku unsurunu on plana cikartmak

• Bu saatten sonra eski korku temasina donemez zaten. Virus yayildi, kendini gelistirdi, zombi kavramindan cikildi artik. Dusunen, kosan, ziplayan, silah kullanabilen bio-organik silahlara donustuler. Ben gayet memnunum gidisten.

Karakolda heykellere takacak mucevher aramaktan daha iyi saf aksiyonun icinde olmak =)

Eskilere donus ancak bir reboot ile olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Bu saatten sonra eski korku temasina donemez zaten. Virus yayildi, kendini gelistirdi, zombi kavramindan cikildi artik. Dusunen, kosan, ziplayan, silah kullanabilen bio-organik silahlara donustuler. Ben gayet memnunum gidisten.

Karakolda heykellere takacak mucevher aramaktan daha iyi saf aksiyonun icinde olmak =)

Eskilere donus ancak bir reboot ile olur.

Ben de aynen böyle düşünüyorum.
  • Oyunda her sey var Resident Evil yok.
    Hele ikinci bolum, Chris bolumu tamamen Vanquish ve Gears Of War melezi.
    Birde 3. bir karakter var ki evlere senlik. Tamamen Wesker in yerini doldurmasi icin olusturmus olan bu karakter aynen wesker gibi hoplayip zipliyor ama sunumu, tarzi SIFIR. Wesker kopyasi degil sanki ordan oraya ziplayan zoytari gibi geldi bana.

Oysa ilk bolumu gorunce ne umitlenmistim.
    Res 3 de ki Raccoon City sehri ve Lion. Harika dedim ama sonrasi tam bir 2x re5 havasinda gecti.

Yaw kardesim Resident Evil 2 yada 3 de Lion yada Jill raccoon da o olaylari yasarken hic mi polis yada eski asker biri sag kalip ne biliyim en basitindan sehirden cikmaya, cocuguna ulasmaya ailesini kurtarmaya vs gibi basitte olsa bir konu cikmiyor. Ara sirada lion yada Jill le yollarini kesistir yada bazi mekanlardan az biraz (re2 ve re 3 mekanlarindan ) kesistirme yap .

Ben kendi adima essek gibi oynayacagim ama sayiklamaktan, bu sekilde oflayip poflamaktanda asla vazgecmeyecegim bir seyin degismeyecegini bildigim halde (bizim arkadaslarin imza kampanyalari gibi :))

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 20 Ocak 2012; 11:06:03 >
  • sırf adına ve eskılerın anısına oynanıcak bı oyun nerde o eskı sınırlı cephane sınırlı mekan ve bulmacalar sadece vur oldur gec baska amaca hızmet etmıyorlar zombılrrı bıle termınatore cevırdıler motorcular kamyoncular hele o re5 tekı kamyon sahnesı resmen termınator 2 dekıne benzetıyorum dun sıllent hıll homecomıngs aldım ve oyun harıka korku ogelerıne sahıp su sıralar ozunden kopmuyan tek oyn o sanrım ama resident evılı sadece adı ıcın oynuyorum.... eskıden o muzık ve zombı seslerı ne kaar heycan uyandırıdı agır agır karsıdan gelırdı bı tane atesmı etsem yoksa cephaneyı elımde tutup yanındanmı sıyrılsam derdım ..... re1 dekı tablo bulmacası ıcın ugrastıgım gunlerı bılırım gece gunduz eskı resident evılları bıtırmek gercekten yetenek ve akıl ısıydı sımdıkıler sadece cocuk oyuncagı

•  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.