Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

Capcom un resmen duyurdugu ilk olarak Playstation 3 ve Xbox 360'a çıkışını yapacak olan Resident Evil 6 Operation Racoon City'den tam 10 yıl sonrasını konu alacak.
    .

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_6_Duyuruldu__ilk_Video-23884.htm

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Ekim 2012; 8:41:29 >

• insani sinir ediyolar gercekten. Sagir sultan biliyor farkli olmak adina korku ogesinden taviz vermeyin, adventure ogesini korku unsuruyla harmanlayip oyun ic dinamiklerindeki actionu indirin yeterli. 1,2,3 Veronika , Nemesis gibi basyapitlari ornek almiyacaklar yine eminim farkli olmak adina yine korku ic dinamiklerinden vaz gecip aksiyona dalabilirler bunlar umidi kestim iyicene insallah yanilirim. Yok yok olmuyacak sirf su nesilde dogru duzgun bir Survival Horor gormedigim icin Hard Core oyunculuga yeni nesilde kesin donus yapan Nintendo Wii2 yi alip, oradaki yeni Survival Horor IP lerle acligimi 2012 de anca giderebilecegim. Anlasildi.
  • Ne farklısı be kardeşim fark diye diye sırf satış için türleri bitirip bütün oyunları aptal shooterlara çevirdiniz. Bu dönemde yaratılacak asıl farklılık orjinal serinin özüne dönmektir. Aslında onlar da biliyor ama para konuşuyor işte. Farklılıkmış pehhh

Bu arada sipahi hocam oynamadıysan Siren'i öneririm. Kontrolleri biraz hantal ama yoklukta iyidir AitD kadar da kötü değil tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryy22

Ne farklısı be kardeşim fark diye diye sırf satış için türleri bitirip bütün oyunları aptal shooterlara çevirdiniz. Bu dönemde yaratılacak asıl farklılık orjinal serinin özüne dönmektir. Aslında onlar da biliyor ama para konuşuyor işte. Farklılıkmış pehhh

Bu arada sipahi hocam oynamadıysan Siren'i öneririm. Kontrolleri biraz hantal ama yoklukta iyidir AitD kadar da kötü değil tabi :)

Bunu demek için girmiştim.Sözde maşallah her türlü şey var ama icraate gelince tık yok.
  • Re serisi hala eski mirasını yiyor.Bakalım nereye kadar yiyecekler?Yakında uyduracak karakter ve hikaye de bulamayacaklar.

Hitap ettikleri ya da hedef kitle belledikleri " teenage casual gamerler " de bir süre sonra sıkılacaktır.
  • eski resident evil serilerini unutun artık bence (ben dahil). Paranın tadını aldılar birkere o yüzden asla eskiye geri dönüş yapmazlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

insani sinir ediyolar gercekten. Sagir sultan biliyor farkli olmak adina korku ogesinden taviz vermeyin, adventure ogesini korku unsuruyla harmanlayip oyun ic dinamiklerindeki actionu indirin yeterli. 1,2,3 Veronika , Nemesis gibi basyapitlari ornek almiyacaklar yine eminim farkli olmak adina yine korku ic dinamiklerinden vaz gecip aksiyona dalabilirler bunlar umidi kestim iyicene insallah yanilirim. Yok yok olmuyacak sirf su nesilde dogru duzgun bir Survival Horor gormedigim icin Hard Core oyunculuga yeni nesilde kesin donus yapan Nintendo Wii2 yi alip, oradaki yeni Survival Horor IP lerle acligimi 2012 de anca giderebilecegim. Anlasildi.

• İşte zaten oyunun yön değiştirmesinin en büyük nedenlerinden biride bu. Oyunun seninde "teenage casual gamer" diye bahsettiğin oyuncu kitlesine daha fazla hitap edip eski serilere nazaran daha fazla satmak için, yani paranın tadını ve kokusunu daha fazla aldıkları için o yüzden oyun asla bir daha eski tarzında olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: faho

Hitap ettikleri ya da hedef kitle belledikleri " teenage casual gamerler " de bir süre sonra sıkılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 20 Nisan 2011; 10:15:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ kryy22 evet Siren'in demosunu oynamisdim dedigin gibi konturollere biraz alismak gerekiyor fakat guzel.

@ pape bende ayni seyden bahsettim, Re in eski serilerini artik gormemiz mumkundegil, zaten bunun farkinda oldugum icin 2012 de mutlaka Nintendo Wii2 HD alicagim. Orada Re serisinin hakki fazlasiyla verilecektir hic suphem yok.
  • evet sipahi hocam bunun için en güzeli dediğin gibi 2012 de wii 2 almak
    quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ kryy22 evet Siren'in demosunu oynamisdim dedigin gibi konturollere biraz alismak gerekiyor fakat guzel.

@ pape bende ayni seyden bahsettim, Re in eski serilerini artik gormemiz mumkundegil, zaten bunun farkinda oldugum icin 2012 de mutlaka Nintendo Wii2 HD alicagim. Orada Re serisinin hakki fazlasiyla verilecektir hic suphem yok.

• Yeni oyunda farklı olarak Zıplama tuşu ekleyeceklermiş
  • Wii 2 de daha çok shooter tarzı resident evil oyunları olur...Gerçi belli olmaz, gamecube ve wiide resident evil 1 i yeniden yaptıkları gibi , yeni çıkacak nintendo konsolunda resident evil 2 ve 3 ü hd olarak yeniden yapabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 20 Nisan 2011; 11:10:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcloudtr

Yeni oyunda farklı olarak Zıplama tuşu ekleyeceklermiş

• Tamamen farklı olacak derken iyice batıracaklar seriyi sanırım. Güzelim oyunu bozdukları yetmedi, yazık valla.
  • Kawat'a göre herşey olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Tamamen farklı olacak derken iyice batıracaklar seriyi sanırım.

• Re 6 tamamen farklı olacak. Beşinci oyunda kabız olaraktan ettik oyunun içine bu sefer ishal olarak geliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Nisan 2011; 19:14:34 >
  • RE 4 gerçekten süperdi RE5 tam bir rezaletti eğer oyunun adı başka bir oyun olsaydı on numara oyun ama RE serisine hiç yakışmamıştı.
  • Biraz alıştıklarınız dışına çıkın
    Resident Evil 5'i sevmeyenler örnek verebilir mi?

Grafik mi kötü?
    Oynanırlık mı kötü?
    Karakter dizaynlarımı kötü?
    Müziklerimi kötü?

Eski serilerle yeni oyunları kıyaslarsanız size göre herşey kötü gözükecektir böylede devam etmeye devam edersiniz. Oyuncuyu memnun etmek zordur ne kadar iyi yaparsan yap daha iyisini isteyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Kawat'a göre herşey olabilir..

Çok tehlikeli bir isim çook
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Biraz alıştıklarınız dışına çıkın
    Resident Evil 5'i sevmeyenler örnek verebilir mi?

Grafik mi kötü?
    Oynanırlık mı kötü?
    Karakter dizaynlarımı kötü?
    Müziklerimi kötü?

Eski serilerle yeni oyunları kıyaslarsanız size göre herşey kötü gözükecektir böylede devam etmeye devam edersiniz. Oyuncuyu memnun etmek zordur ne kadar iyi yaparsan yap daha iyisini isteyecektir.

Oyunun ana karakteri bile fiyasko bence bırak öteki özellikleri,şişme bot gibi karakter yönetiyoruz,hiç bir çekiciliği yada karizması yok.Ayrıca oyun horror olayından tamamiyle sıyrılıp saf aksiyon olmuş.Bunun adına yenilik değil,çok satış için türe ihanet denir.Oyunda horror olayını koruyup üstüne bir şeyler katsalardı yada yenilik yapsalardı eyvallahta,gidip saf aksiyon yapmışlar,bu oyunun diğer aksiyon oyunalrından bir farkı yok benim için..Her taraf aksiyon oyunu zaten.Grafik güzel olsa bana ne,müzik güzel olsa bana ne?Ona bakacak olursak ff 13 o yazdıklarının hepsinden tam puan alır ama bunlar oyunun berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.