Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Capcom dan dilegimiz o zaten. Satis kaygisi Multiplayer takim tabanli bir oyun uretip daha genis kitlelere ulasmak adina Resident evil ruhundan vaz gecip sacma dusuncelerle elindekini yitiren Capcom un Resident Evil Operation Raccoon City den sonra Gercek Resident evil ruhunu geri kazanmak adina Resident Evill 6 daki iyi niyetli cabalarini gormeyi bende her gercek Resident evil sever gibi bekliyorum insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 7 Ekim 2012; 14:47:25 >

• Benim hiç beklentim yok açıkçası bu oyundan, hani iyi olabilmesi için ciddi anlamda radikal değişiklikler yapmaları lazım. Aslında devir değişiyor, gelişiyor deyip, oyunlar eskisi gibi kalamaz mantığından dolayı RE bu hale geldi. RE'ın korku unsurunu sağlayan çok yerinde, sağlam bir kamera sistemi vardı. Bunu değiştirerek zaten bu oyunu özünden kopardılar. Hani devir değişti deyip, Diablo 3'ü God of War 3'e benzer şekilde yapmak gibi bir şey bu zannımca! Açıkçası bu zamandan sonra artık göreceğimiz RE oyunları da 4 ve 5'den farklı olamaz, çünkü bu kamera sistemi ile eski havayı yakalayamazlar artık! Sonuçta omuz üstü kamera aksiyon kamerasıdır, hani RE, bir Dead Space gibi değil ki, dar mekanlarda aksiyon üzerinden korku unsurunu versin. (Ki onu bile beceremediler) Eğer bir oyun bu kameraya geçiyorsa, aksiyona odaklı bir oyun ortaya çıkıyor ister istemez, çünkü oynayan adam omuz üstünden tüm mekana hakim ve aksiyona odaklanıyor, dolayısıyla düşman sayısının da fazla olması gerekiyor; ancak eski kamera sistemi ise karaktere odaklıydı, mekan algısı ikinci plana geriliyordu, bu sayede de mekanda fazla düşmana gerek kalmadan, hatta sadece seslerle korku unsuru sağlanıyordu. Şimdi bir düşününce nereden nereye...

• "Sonuçta omuz üstü kamera aksiyon kamerasıdır"

Aynen katılıyorum aslında RE2 ve RE3 teki tadı bu yüzden alamıyoruz. Aynı kelimeyi 2 gün önce kuzenimde soyledi Sorun kamera
  • Capcom, Resident Evil Anılarınızı İstiyor :
    .

Siz de benim gibi Resident Evil serisinin eski hayranlarındansanız mutlaka bu seri ile ilgili korkunç, komik veya ilginç anılarınız vardır. Kim Nemesis'in aniden karşısına çıkması ile ürkülmedi ki? Resident Evil 2'de camlardan aniden fırlayan zombilerden korkmayan var mı?       Eminim aranızda Resident Evil serisi ile ilgili hayalleri olan, kısa öyküler yazan da olmuştur. Şimdi bu anılarınızı ve hikayelerinizi değerlendirmeniz için karşınıza harika bir fırsat çıktı. Capcom, Resident Evil 4 HD ve Resident Evil Code Veronica HD için hazırlayacağı filmler için bu hikaye ve anıları satın almak istiyor.     Eğer Resident Evil ile ilgili kısa hikayeleriniz, fotoğraflarınız, videolarınız veya işe yarayacak herhangi birşeyleriniz varsa bunları asadaki linkden Capcom'a ulaştırabilirsiniz.
    .
    http://www.residentevil.com/rehd/
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Capcom_Resident_Evil_Anilarinizi_istiyor-18865.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Capcom, Resident Evil Anılarınızı İstiyor :
    .

Siz de benim gibi Resident Evil serisinin eski hayranlarındansanız mutlaka bu seri ile ilgili korkunç, komik veya ilginç anılarınız vardır. Kim Nemesis'in aniden karşısına çıkması ile ürkülmedi ki? Resident Evil 2'de camlardan aniden fırlayan zombilerden korkmayan var mı?       Eminim aranızda Resident Evil serisi ile ilgili hayalleri olan, kısa öyküler yazan da olmuştur. Şimdi bu anılarınızı ve hikayelerinizi değerlendirmeniz için karşınıza harika bir fırsat çıktı. Capcom, Resident Evil 4 HD ve Resident Evil Code Veronica HD için hazırlayacağı filmler için bu hikaye ve anıları satın almak istiyor.     Eğer Resident Evil ile ilgili kısa hikayeleriniz, fotoğraflarınız, videolarınız veya işe yarayacak herhangi birşeyleriniz varsa bunları asadaki linkden Capcom'a ulaştırabilirsiniz.
    .
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Capcom_Resident_Evil_Anilarinizi_istiyor-18865.htm

yanlıs anlamadım degilmi re4 hd ve code veronica hd :)

• yazalım hemen hikayemizi ayıp olmasın
    sadece anımızımı yazacaz yoksa anı ile karışık hikaye mi?
    gerçi her türlü yazarım

Edit : o değilde code veronicayı tam hatırlamıyorum ki bi son sahnesi aklımda o kadar ama re 2 olsa deli şeyler yazarım

bakalım re4'te biraz hafıza tazeleyelim belki birşeyler çıkar ( aha aklıma geldi hahahaha scarface leon ve şovalye kız'ın maceraları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Ağustos 2011; 15:55:16 >
  • beyler şöyle bir sorum olucaktı uzun zamandır kafamda şimdi re filmlerine bakarsak hep miila jovovich'in oynadıgını görüyoruz ilk oyunda onunla oynuyorduk sonraki serilerde aynı şekilde sonra arada benim kaçırdığım bazı oyunlardan sonra oyunun karakterleri değişti arda ne olduda karakterler değişti bilen biriler varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Capcom, Resident Evil Anılarınızı İstiyor :
    .

.
    .

yanlıs anlamadım degilmi re4 hd ve code veronica hd :)

psn uzerinden bu iki oyun satilcak hem de hd

• quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

beyler şöyle bir sorum olucaktı uzun zamandır kafamda şimdi re filmlerine bakarsak hep miila jovovich'in oynadıgını görüyoruz ilk oyunda onunla oynuyorduk sonraki serilerde aynı şekilde sonra arada benim kaçırdığım bazı oyunlardan sonra oyunun karakterleri değişti arda ne olduda karakterler değişti bilen biriler varmı

Milla dediğin karakter hayal ürünü ve sırf yönetmen Paul W. Anderson'un sevgilisi olduğu için oynuyor kafana takma ve ayrıca uyuz yönetmen hem hikayeye sadık kalmadı hemde ana karakterleri yan karakter olarak oynatıyor. Capcomda sesini çıkarmıyor zaten Resident Evil filminin çok satmasının sebebi sadece isminden dolayı yoksa her seri ( 1 hariç ) vasat durumunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

beyler şöyle bir sorum olucaktı uzun zamandır kafamda şimdi re filmlerine bakarsak hep miila jovovich'in oynadıgını görüyoruz ilk oyunda onunla oynuyorduk sonraki serilerde aynı şekilde sonra arada benim kaçırdığım bazı oyunlardan sonra oyunun karakterleri değişti arda ne olduda karakterler değişti bilen biriler varmı

Milla dediğin karakter hayal ürünü ve sırf yönetmen Paul W. Anderson'un sevgilisi olduğu için oynuyor kafana takma ve ayrıca uyuz yönetmen hem hikayeye sadık kalmadı hemde ana karakterleri yan karakter olarak oynatıyor. Capcomda sesini çıkarmıyor zaten Resident Evil filminin çok satmasının sebebi sadece isminden dolayı yoksa her seri ( 1 hariç ) vasat durumunda..

hocam dedigini anladım ama ilk oyunda sarışın kızla oynuyorduk kırmızı elbiseli ondan sonra oyunlardan o karakter çıktı ama filmlerinde o oynuyor yani filmlerindeki kurgu onun üzerine alice'di galiba kızın ismi ondan sonra alice karakteri oyunlarda görünmedi yani kız öldüde haberimizmi yok ondan sordum

• Sarışın kız kim? Eğer dediğin kırmızılı elbiseli kadın ise onun adı ADA yani Alice değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Sarışın kız kim? Eğer dediğin kırmızılı elbiseli kadın ise onun adı ADA yani Alice değil..

evet kırmızı elbiseli kız sarışın saçları kısa üstünden uzun zaman oldu çünkü neyse şimdi o kızla oynamıyoruz galiba onu soruyorum kız nereye gitti :)
  • oyunda ada wongu hiç kullanmadık ki ? jill - claire - chris - leon , oyunda alice yok alice paul anderson un film e eklediği bi karakter

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

bundan bahsediyosan claire bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 2 Eylül 2011; 17:04:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

oyunda ada wongu hiç kullanmadık ki ? jill - claire - chris - leon , oyunda alice yok alice paul anderson un film e eklediği bi karakter

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

bundan bahsediyosan claire bu

hocam hatırlıyorum ben kırmızı elbiseli kızla oynuyorduk onuda filmde milla oynuyordu karıştırdıkmı ne parasite eve diye oyun vardı onunlamı yoksa bio hazardlamı karıştırdım ben

•  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

bundan kastınsa kullanmadık sadece re4'te kullandık

diğer yandan kırmızılı dediğin birde re2'de var Claire Redfield diye
  • Official Playstation Magazine de yayinlanmis ceviri 15 Eylule az kaldi.
    .

The October 2011 edition of the Official Playstation Magazine UK has recently hit the shelves, with the highly respected publication sneakily hinting at a truckload of enticing rumors including the announcement of the long-awaited Resident Evil 6 at the forthcoming Tokyo Game Show 2011 and the ongoing development of a PS3 exclusive first-person shooting title over at Electronic Arts.
    .
    http://sillegamer.com/?p=3522
  • quote:

Official Playstation Magazine de yayinlanmis ceviri 15 Eylule az kaldi.
    .

The October 2011 edition of the Official Playstation Magazine UK has recently hit the shelves, with the highly respected publication sneakily hinting at a truckload of enticing rumors including the announcement of the long-awaited Resident Evil 6 at the forthcoming Tokyo Game Show 2011 and the ongoing development of a PS3 exclusive first-person shooting title over at Electronic Arts.
    .

düzgün bişey çıkartsalar bari uzun soluklu korku ve aksiyonla dolu bir oyun olsa yine iyi bir satış grafiği yakalar

• quote:

quote:

Official Playstation Magazine de yayinlanmis ceviri 15 Eylule az kaldi.
    .

.

düzgün bişey çıkartsalar bari uzun soluklu korku ve aksiyonla dolu bir oyun olsa yine iyi bir satış grafiği yakalar

Aynen Grafik, kaplamalar, isiklandirmalar gibi tenik detaylara abanmasalarda olur yeterki önceligi Nemesis , Resident Evil Code Veronica ayarinda bir oyun yapabilme amacinda olsun Capcom, gerisi teferruhat :)

• Ben Re serisinde 1-2-3 numaralı oyunları hiçbirşeye değişmem. Yapacaklarsa artık daha özgün ve yeni bir oyun serisi ile gelmeliler bence. Misalen dino crisis gibi bir oyunda fena olmaz ama yok kardeşim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 7 Eylül 2011; 12:45:06 >
  • Onimusha yi anliyorum neden devam ettirmediklerini hadi neyse.
    Amarikan bebeleri jap figurleri ve kulturu ile bezeli oyunlardan haz etmiyorlar ve oyun satislarinin cogu onlara yapildigi icin bu her daim jap yapimcilarca goz onune aliniyorda DINO Crisis neden cikmadi bu nesilde onu anlamadim.
    Ciksa 5 milyon satari var kesin ya. Ama adamlar takmislar bi Dead rising yada Lost planet e . Satislar da yerlerde surunuyor (dead rising belki idare eder ama lost yerlerde resmen)
    Yani elinde cevher varken neden bu inadin anlamiyorum capcom.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.