Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

.

Yeni bir site yayinlandi. Yukarida paylasmis oldugum bu site acaba Operation Raccoon City yemi ayit, yoksa Tokyo Game Show 2011 de duyurulacak Resident Evil 6 yami. Bekleyip gorecegiz bu arada son 7 gun kaldi.
  • eğer 2yıldır bu oyunun üstünde çalışıyorlarsa çıkmasınada 1yıl oldugunu farzedersek 3yıl eder 3yıl uğraşıp dandik bişe çıkartmasalar bari
  • Leon olmazsa oynamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

Leon olmazsa oynamam

Buyuk ihtimalle yeni oyund ANA karakter KADIN olucak.
    Oda ya yeni biri (bunu pek olasi gormuyorum) yada Claire olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Biraz alıştıklarınız dışına çıkın
    Resident Evil 5'i sevmeyenler örnek verebilir mi?

Grafik mi kötü?
    Oynanırlık mı kötü?
    Karakter dizaynlarımı kötü?
    Müziklerimi kötü?

Eski serilerle yeni oyunları kıyaslarsanız size göre herşey kötü gözükecektir böylede devam etmeye devam edersiniz. Oyuncuyu memnun etmek zordur ne kadar iyi yaparsan yap daha iyisini isteyecektir.

Oyunun ana karakteri bile fiyasko bence bırak öteki özellikleri,şişme bot gibi karakter yönetiyoruz,hiç bir çekiciliği yada karizması yok.Ayrıca oyun horror olayından tamamiyle sıyrılıp saf aksiyon olmuş.Bunun adına yenilik değil,çok satış için türe ihanet denir.Oyunda horror olayını koruyup üstüne bir şeyler katsalardı yada yenilik yapsalardı eyvallahta,gidip saf aksiyon yapmışlar,bu oyunun diğer aksiyon oyunalrından bir farkı yok benim için..Her taraf aksiyon oyunu zaten.Grafik güzel olsa bana ne,müzik güzel olsa bana ne?Ona bakacak olursak ff 13 o yazdıklarının hepsinden tam puan alır ama bunlar oyunun berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Şişme bot chris'e 10 dk.kadır gülüyorum şaka bir yana weskercığımı öldürdükten sonra kawata arkadaşımızın sonundaki "a"yı silmiş bulunuyorum. ah werskerım ahh

• hadi be capcom yap bi guzellik
  • Şöyle bir yeni haber buldum tabi 6 ile ilgilimi bilmiyorum
    http://kotaku.com/5838725/a-pair-of-walking-tits-brings-resident-evils-direction-into-question
  • benim hiçte umudum aslında bu capcom ne yapıyor anlamadım.Resident Evil, Dino Crisis, Onimusha hepsini göz göre göre harcadılar.Ben RE5 teki gibi olsun razıyım, fps yaparlar diye korkmuyor da değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 11 Eylül 2011; 10:39:31 >
  • 5, 6 gun kaldi TGS 2011 e merak dorukta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

5, 6 gun kaldi TGS 2011 e merak dorukta.

aynen be üstad... vallahi o gün re yapımcıları; ''re6 survivor horror olacak, bakın keyfinize'' diye bi cümle duyarsak süper olur vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

benim hiçte umudum aslında bu capcom ne yapıyor anlamadım.Resident Evil, Dino Crisis, Onimusha hepsini göz göre göre harcadılar.Ben RE5 teki gibi olsun razıyım, fps yaparlar diye korkmuyor da değilim

Merak etme Onimusha yapılıyor ama hiçbir bilgi verilmiyor
    Resident Evil ile gönüller kazanılacak Shinji Mikaminin yaptığı açıklamasında yapılan , umarım doğru olur
    birtek Dino Crisis muallakta onada Allah kerim bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 11 Eylül 2011; 14:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

5, 6 gun kaldi TGS 2011 e merak dorukta.

aynen be üstad... vallahi o gün re yapımcıları; ''re6 survivor horror olacak, bakın keyfinize'' diye bi cümle duyarsak süper olur vallahi

Amin kardesim insallah :)
  • Rapor: Resident Evil 6, İnanılmaz Korkunç!
    .

Capcom'un oyun dünyasına survival ve korku terimlerini tam olarak kazıyabildiği Resident Evil serisinde6. perde açılmak üzere.Oyun hakkında yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre özüne dönmüş, çok korkunç bir yapım bizleri bekliyor.Adını vermeyen kaynağın anlattığına göre Capcom, özlediğimiz, her adımımızı titreyerek attığımız Resident Evil'ın ilk 3 oyunundaki oynanış deneyimine bizi tekrar götürmeyi planlıyor.Ayrıca kaynak, Resident Evil 6'nınşimdiye dek gördüğümüz en korkunç oyun olacağını sözlerine eklemiş. Resident Evil 6'nın Tokyo Game Show'da resmi olarak duyurulacağı belirtiliyor.Yani önümüzdeki günlerde resmi duyuru gerçekleşebilir. Oyun için şimdiye dek tek sızan görüntü kapalı kapılar ardında gösterilen yukarıdaki sunumdan alındı.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rapor_Resident_Evil_6_inanilmaz_Korkunc-19706.htm

• 5 ten önceki seriler korku ve gerilim modundaydı ama sonuçta ana içeriği zombi olan bir hikaye aksiyonada her zaman açıktır. Alışagelmişin dışına çıkıldı 5 te ve ne olursa olsun her yönü ile başarılı bir oyundu. Arada farklı deneyimler yaşamak iyidir sürekli aynı çizgide gitmekte istemez hiç bir yapımcı. Bu muhteşem hikaye ve karekterlerin yer alıcağı hiç bir resident evil başarısız olamaz mümkün değil böyle bir şey.
  • Sanirim Tokyo Game Show 2011 de ilk olarak Cinematic vidyo yayinlanacak.
    .

Finally, back in August, a LinkedIn profile for CG artist Shannon Justison listed ?Resident Evil 6 Cinematics? as one of the projects she had worked on.Capcom?s holding a 15th Anniversary stage show for the series at TGS on Saturday morning at 7.10am BST/2.10am EST.
    .
    http://www.vg247.com/2011/09/14/rumour-resident-evil-6-to-be-unveiled-at-tokyo-game-show/
    .

CG Artist?s profile mentions ?Resident Evil 6?
    .
    http://www.vg247.com/2011/08/15/cg-artists-profile-mentions-resident-evil-6/

• eee TR saati ile kaçta başlar fuar.. varmı bilgisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

5 ten önceki seriler korku ve gerilim modundaydı ama sonuçta ana içeriği zombi olan bir hikaye aksiyonada her zaman açıktır. Alışagelmişin dışına çıkıldı 5 te ve ne olursa olsun her yönü ile başarılı bir oyundu. Arada farklı deneyimler yaşamak iyidir sürekli aynı çizgide gitmekte istemez hiç bir yapımcı. Bu muhteşem hikaye ve karekterlerin yer alıcağı hiç bir resident evil başarısız olamaz mümkün değil böyle bir şey.

söylediklerinde haklısın RE 5 bencede kötü bir oyun değildi.Ama RE 1-2-3 ün yanında çok sönük kaldı.Silah kullanan zombilere hiç ısınamadım ben.
  • EGM dergisinin belirttiğine göre Capcom, bu hafta TGS'de Resident Evil 6'yı gösterecek. Bu bilginin güvenilir bir kaynaktan alındığı belirtilirken, oyunun da serinin köklerine döneceği ve serideki en korkunç oyun olacağı belirtiliyor. Bu söylemler bizi heyecanlandırmadı desek yalan olur. Resmi olarak olmasa da daha önce Resident Evil 6 üzerinde çalışıldığı söylenmişti. Merakla bekliyoruz!
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6_bu_hafta_gorunebilir-haber-44791p1.html
  • Dragon Dogma yi nasil unuttum aman ALLAHIM saheser Resident Evil 6, Kojima yeni IP, Dragon Dogma bu uc oyun yeter bana.
    .

Capcom'un merakla beklenen ve gerek videosu gerek resimleri işle epey bir ilgi uyandıran hazırlanan oyunu Dragon's Dogma'nın Tokyo Game Show 2011'de yeni ekran görüntüleri ve videosu yayımlandı. Video geniş bir içeriğe sahip olsa da galeri Cyclops üzerine odaklanmış.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Dragons_Dogmanin_TGS_2011_sovu_VideoGaleri-haber-44799p1.html

• Pardon TGS 2011 bolumune koyucagima Resident Evil 6 bolumune koymusum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.