Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resident evil serisene bastan basladim birkac gun once 5.oyununu bitirdim. Gercekten harika bir seri eski oyunlari yine de daha bir baska ama bu kadar yerden yere vurulacak bir oyun degildi Resident Evil 6 . Biraz fazla abartiyorlar. Hafta sonu 6. oyuna tekrar baslicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi oyun kulaklıkla geriyor ama şaka maka Bugün kız arkadaşımla split screen oynama şansı elde ettik. Bomba oldu Bir kaç gün evvel Revelations'ı bitirmiştim metacritic ortalaması bayağı üstün bu oyundan. Haksızlık gibi geldi bana. Pc için oynadız mı bilmiyorum ama optimizasyonu ve grafikleride bomba. Ne diyeyim. İyi oyunlar
  • Oyun PS4 ve Xbone a gelebilir, VGX veya PlayStation Experience da duyurulacağı söyleniyor.

quote:

The Korean Game Rating Board has rated Resident Evil 6 for PlayStation 4 and Xbox One.

Resident Evil 6 launched for PlayStation 3 and Xbox 360 in October 2012, and for PC in March 2013. Capcom has yet to announce current generation ports. Back in 2012, the Korean Game Rating Board also leaked the high-definition versions of Resident Evil: Revelations before they were officially announced.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

Oyun PS4 ve Xbone a gelebilir, VGX veya PlayStation Experience da duyurulacağı söyleniyor.

quote:

The Korean Game Rating Board has rated Resident Evil 6 for PlayStation 4 and Xbox One.

Resident Evil 6 launched for PlayStation 3 and Xbox 360 in October 2012, and for PC in March 2013. Capcom has yet to announce current generation ports. Back in 2012, the Korean Game Rating Board also leaked the high-definition versions of Resident Evil: Revelations before they were officially announced.

Resident evil6'yı almak gibi bir hatayı 1 kez yaptım, bir daha yapmam. İlk 3 oyun yeni nesile gelse çok daha iyi olur.

• Remastered için bir gelişme var mı arkadaşlar ?
  • Arkadaslar ps4 te co-op oynamak isteyen varsa bugun oynayabiliriz psn id alfielowis

• Selam arkadaslar re3 için remake videosu yüklenmiş ps4 için acaba bilgisi olan varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    İlk ikisi geldi darısı üçüncü oyuna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.