Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oMeR24

var hovam sadece davet attığın kşilerin katılmasını sağlıyor.

Yok öyle değil.

Şimdi oyundayken sağ üstte "ABC123 Joining Game" diye uyarı çıkıyor ya, işte mesela diyelim o an tek tabanca takılmak istiyorum. O kişinin oyuna girip-girmemesini o an belirleyebiliyor muyum?

Hani Little Big Planet'te biri katılımak üzereyken, oyuna alıp almamak anlık olarak elimizdeydi ya, işte o şekil.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

var hovam sadece davet attığın kşilerin katılmasını sağlıyor.

Yok öyle değil.

Şimdi oyundayken sağ üstte "ABC123 Joining Game" diye uyarı çıkıyor ya, işte mesela diyelim o an tek tabanca takılmak istiyorum. O kişinin oyuna girip-girmemesini o an belirleyebiliyor muyum?

Hani Little Big Planet'te biri katılımak üzereyken, oyuna alıp almamak anlık olarak elimizdeydi ya, işte o şekil.

Private yap keyfine bak.
    Public yaparsan herkes dalar

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Private yap keyfine bak.

Demek böyle işliyor. Keşke dediğim onay sisteminden olsaydı.
  • quote:

quote:

Private yap keyfine bak.

Demek böyle işliyor. Keşke dediğim onay sisteminden olsaydı.

re 5'de onay sistemi vardı aslında ama belki bunda da vardır , bakmak lazım
  • quote:

re 5'de onay sistemi vardı aslında ama belki bunda da vardır , bakmak lazım

Eyvallah Zack, olsa güzel olurdu.
  •  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

Taş Ada'sında
    (Ada Wong) coop var mı yok mu?

Burada JJKIIO (Anca böyle oldu, forum hata veriyor bugün.) bir güncelleme ile Ada senaryosu için coop geldi diyor. Oyuna girerken de diğer coop senaryolarda olduğu gibi public/private ayarı da yaptırdı ama katılan yok.
    Katılan olsa bile yanımda karakter yok, nasıl katılacak? Sıradan bir asker olarak mı?

• quote:

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

Taş Ada'sında
    />
    (Ada Wong) coop var mı yok mu?
    />

Burada JJKIIO (Anca böyle oldu, forum hata veriyor bugün.) bir güncelleme ile Ada senaryosu için coop geldi diyor. Oyuna girerken de diğer coop senaryolarda olduğu gibi public/private ayarı da yaptırdı ama katılan yok.
    Katılan olsa bile yanımda karakter yok, nasıl katılacak? Sıradan bir asker olarak mı?
    />

co op var fakat ada nin yanindaki eleman etkisiz kapi acamaz anahtar alamaz sadece zombi olduruyorsun skil topluyorsun ve ada nin bolumunu gecmemis sayiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

co op var fakat ada nin yanindaki eleman etkisiz kapi acamaz anahtar alamaz sadece zombi olduruyorsun skil topluyorsun ve ada nin bolumunu gecmemis sayiyor

Aynen öyle, bir ara NPC gibi hissettim. Ada hatunun bölümlerini geçmemiş sayıyor diyorsun ama bölümleri geçince trophy verdi.

Bugün Zack ile bir solukta bitirdik. Çok zevkli oyun gerçekten.

Zack ile yeri geldi çocuk parkına gidip kaydıraktan kaydık, yeri geldi Zack bazı afişlerin önünde resim çekti, yeri geldi askeri stratejiler kurduk, yeri geldi oyunda Zack'in telefonu çaldı ve arkadaşını telefonda bazı oyunlar hakkında bilgilendirdi, yeri geldi en olmadık basit yerlerde teknik sorunlar ve dikkatsizlik yüzünden öldük

Bu liste uzar da uzar, çok eğlendim vallahi. Bu arada Zack o resimi internete koyacaksan bana da bir haber yolla.

Bu arada kaydıraklı vs giflerim vardı koydum, forumda sorun olduğu için göstermedi.

• İco ayıpsın çekdiğim resmi ekleyeyim nolcek ki :)
     RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 29 Nisan 2013; 3:06:48 >
  • Oyun co-op ile oynanınca müthiş zevkli oluyor kesinlikle tavsiye edilir özellikle Helena ve Leon bölümlerini...

Oyunu bitirdim şuan satılık oyun çift hak vermek istiyorum çift hak 50 tl olacak...

Birde Heleneyı çizen herif nasıl çizmiş onu anlamış değilim nasıl bir vücut çizmiş.

Oyunu Helenanın vücuduna bakarak bitirdim.
  • quote:

İco ayıpsın çekdiğim resmi ekleyeyim nolcek ki :)
    http://oi42.tinypic.com/2hnstq1.jpg

Jake mod: DEVREDE

Hell yeah.

Jake mod: DEVRE DIŞI

Zack resim yakıyor hani. İndirdim resimi, görev anısı olarak kalsın. Şu taş Ada'nın hareketleri de çok doğal, ciddi ciddi afişi okuyormuş gibi duruyor.

Birde böyle bu kadar güzel anılarım olan bir oyunu platin ile ödüllendirmek istiyorum.

• 30 dk oynadım,güzeldi.

ulan acayip duygulandım lan nette gezinince bu resmide görünce.

gece indirip remekasını oynamak şart oldu.
  • Oyun süper arkadaşla bitirdik. En iyisi Chris ve Leon'du !
  • Kedi resimi super.
  • Bu bölümde Resident Evil Revelations konusu olmadığından buraya yazayım. Demosunu oynadım.

Oyunun atmosferi iyi olmuş, yaratıklar ve vuruş hissi basit kalmış ama çokta önemli değil. Tabii daha ilk bölümdü, ilerideki bölümlerde yaratık çeşitliliği ve kalite daha da artar fikrimce. Karakter hantal ama ağır oynanışı sevdiğimden bana sorun yok.

Bu arada Jill hatunu kontrol ettiğimizden banyodan geçerken dedim
    "kızı bir duşa sokayım, bakalım ıslanacak mı, parlayacak mı acep?
    "
    Ben böyle Jill'i "Barbi Görl" yaparken birden zooken müziği ile yaratık çıkmaz mı, sıçradım yerimden.

• re6 da skıll'erin türkçe açıklaması varmı arkadaşlar.
    birde sadece 3 skıllmı kullanabiliyoruz.
    8 ayrı kutucuk var bunların içerisinide 3 tane skıll alıyor.kutucuklatın solundaki kutucuk işaretli ise sadece o kutucuktaki skıllermi aktif oluyor karekterde.

şayet böyle ise saçma olmuş final fantasy mi oynuyoruz.
  • Resident evil Revelations i xbox ta oynuyorum episode 7 deyim.. oyun kesinlikle bu nesilde cikan en iyi re oyunu olmus eski yeni butun re hayranlarina tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

re6 da skıll'erin türkçe açıklaması varmı arkadaşlar.
    birde sadece 3 skıllmı kullanabiliyoruz.
    8 ayrı kutucuk var bunların içerisinide 3 tane skıll alıyor.kutucuklatın solundaki kutucuk işaretli ise sadece o kutucuktaki skıllermi aktif oluyor karekterde.

şayet böyle ise saçma olmuş final fantasy mi oynuyoruz.

surada hepsi yazıyo skillerin ne işe yaradıgı http://www.residentevilturk.com/index.php?topic=4920.0

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.