Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Leon'un senaryosu bitti. Jake ya da Chris'in senaryosuna dalalım bakalım. Oyun süper zevkli olmuş.

zack cidden beğendin mi? Demo beni hiç sarmamıştı, o yüzden daha oyunu almadım. Ama psn de ki tüm re oyunları paket olarak 150 tl alsam mı almasam mı karar veremedim.

vallaha paket bana pahalı geldi ama re6 gerçekten çok hoşuma gitti , en çok grafiksel olarak da ciddi gelişme var.(tatmin edici)

Leon senaryosu güzel olmuş gerçekten ama bazı şeyleri sevmedim diyebilirim.
    Jake ve Chris bakalım nasıl olmuş.

vallahi bende dayanamadım şimdi süper paketi aldım. Sırf bu yüzden dün ps3'e 1tb'lık hdd taktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: radicaldeyyus

Ada wong mudur nedir onun peşinden koşturmacalı bi bölüm var. O bölümde hiç bişey yapmıyorum, kendi kendine mission failed diyor. Tuhaf ve gerçekten kötü bi oyun olmuş.

Dostum aynı sorun bendede var, ben oyunda Leon um, Ada yı kovalıyorum, sonra chris ile kavga ediyorum, kavga sırasında Ada kaçıyor, Sonra oyun birden mission failed diyor, ne yapacagımı bilemedim. Sen burayı nasıl geçtin ?
    Gerçekten çok can sıkan bi sorum, bu oyuna yakıştıramadım,
    Beyler bu sorunla karşılaşanlardan yardım bekliyorum,
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan76

quote:

Ada wong mudur nedir onun peşinden koşturmacalı bi bölüm var. O bölümde hiç bişey yapmıyorum, kendi kendine mission failed diyor. Tuhaf ve gerçekten kötü bi oyun olmuş.

Dostum aynı sorun bendede var, ben oyunda Leon um, Ada yı kovalıyorum, sonra chris ile kavga ediyorum, kavga sırasında Ada kaçıyor, Sonra oyun birden mission failed diyor, ne yapacagımı bilemedim. Sen burayı nasıl geçtin ?
    Teşekkürler

Valla diğer bölümlere geçtim bi ara ben. Chris bölümünü geçtim, ada wong u da geçtim. Sonra Leon bölümüne gerdi döndüm geçti o sahneyi. Nasıl oldu bilmiyorum yani. Sen diğer bölümleri bitirmeye çalış, sonra leon a dönersin. Bende öyle oldu anlamadım bende.Bağlantılı bölümler birbirine sanırım. Ondan mission failed diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicaldeyyus -- 6 Nisan 2013; 16:12:58 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Valla diğer bölümlere geçtim bi ara ben. Chris bölümünü geçtim, ada wong u da geçtim. Sonra Leon bölümüne gerdi döndüm geçti o sahneyi. Nasıl oldu bilmiyorum yani. Sen diğer bölümleri bitirmeye çalış, sonra leon a dönersin. Bende öyle oldu anlamadım bende.Bağlantılı bölümler birbirine sanırım. Ondan mission failed diyor.

Teşekkür ederim dostum, takıldıgım için oyunu oynamayı bırakmıştım.
    Diger bölümlerle devam edecegim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Teşekkür ederim dostum, takıldıgım için oyunu oynamayı bırakmıştım.
    Diger bölümlerle devam edecegim

Rica ederim ne demek. Umarim cözülür sorunun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün gece Zack ile oynadık, gerçekten çok zevkli oyun, Zack ile de bu zevk doruklara ulaşıyor.

Tüm engelleri, bulmacaları Zack çözdü. O dev delici eli olan yaratıktaki
    kuşları Zack'in kurduğu askeri taktikler
    sayesinde geçtik. Ajan gibi hissettim.

Her oyundan bir esinti var. Oynanışta çok hoş.

İnternette okuyorum, bir çok kişi bu oyuna çöp diyor (Eminim çoğu da ilk Resident Evil'ları oynamamıştır) Oyun çok çok iyi, tanıdıkla coop olunca mükemmel. Bazı yerlerde çok heyecanlandırıyor, geriyor.

Bu arada benim oyunculuk anlayışımda çöp oyun yoktur, şahsi olarak beğenmediğim oyun vardır.

• oyunu alalı 3 hafta oldu daha elimi sürmedim I-C-O dediklerine katılıyorum, herkesin tarzı başkadır. RE serisinin son oyunlarının eleştirilmesinin sebebi, orjinalliğini kaybedip survival horror tarzı yerine aksiyona dönmesi.
  • Oyunu komple coop oynayacak arkadaş aranıyor. Mümkünse mikforonuda olsun. =) Mayıs'ın 3'ünden sonra müsaitim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

oyunu alalı 3 hafta oldu daha elimi sürmedim I-C-O dediklerine katılıyorum, herkesin tarzı başkadır. RE serisinin son oyunlarının eleştirilmesinin sebebi, orjinalliğini kaybedip survival horror tarzı yerine aksiyona dönmesi.

Yanlış anlaşılmak istemem. Eski Resident Evil'lar aşktır, şahsen ben her tarz oyunu oynarım. (Dans, karaoke, yoga "oyunları" hariç)

Evet haklısın, Resident Evil'ların bu kadar çok eleştirilmesinin sebebi özünü kaybetmesidir. Bir çok eski konuda bende eleştirdim. Hatta yanlış hatırlamıyorsam arka sayfalarda da eleştirim var.

Oyun orijinalliğini kaybettiği için tabii eleştirilir ama ben en çok şu tür eleştiri görüyorum: "Capcom oyunun özünü bozdun, bari adam gibi aksiyon yapsaydın. Bu oyun çöp." Allah aşkına oyunda mis gibi aksiyon var, daha nasıl olabilir aksiyon?

Bir aksiyon oyunu olarak dört dörtlük, bazı yerlerde de yapamama - heyecan nedeniyle geriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Dün gece Zack ile oynadık, gerçekten çok zevkli oyun, Zack ile de bu zevk doruklara ulaşıyor.

/>
    />
    />

İnternette okuyorum, bir çok kişi bu oyuna çöp diyor (Eminim çoğu da ilk Resident Evil'ları oynamamıştır) Oyun çok çok iyi, tanıdıkla coop olunca mükemmel. Bazı yerlerde çok heyecanlandırıyor, geriyor.
    />

Bu arada benim oyunculuk anlayışımda çöp oyun yoktur, şahsi olarak beğenmediğim oyun vardır.

Yok ico naptın ya :) Devam edecez ha bugün kaybolma bir yere. Oyun çok zevkli gerçekten.

• quote:

Yok ico naptın ya :) Devam edecez ha bugün kaybolma bir yere. Oyun çok zevkli gerçekten.

Abartmıyorum, Valla öyleydin can Zack.

Merak etme Zack PSN'deyim mutlaka.
  • quote:

quote:

Abartmıyorum, Valla öyleydin can Zack.

Merak etme Zack PSN'deyim mutlaka.

Hacı mass effect 3 oynayacak mışız , kaçta biter bilmiyorum ama sen psn de olursan şayet jake'e devam ederiz sabaha kadar.(Çok geç süreceğini zannetmiyorum 1 ya da 2 en geç)

• İki gün önce 154 madalyonla oyunu %100 bitirip rafa kaldırdım. 40 saatden fazla oynama sürem var, bir amatör bir pro.
    3 saate yakında Mercenaries. Fena oyundu vesselam.
  • quote:

Hacı mass effect 3 oynayacak mışız , kaçta biter bilmiyorum ama sen psn de olursan şayet jake'e devam ederiz sabaha kadar.(Çok geç süreceğini zannetmiyorum 1 ya da 2 en geç)

Tamam can Zack, no problem.

İk
    o, yarasa o.
    />
    (Gececi manâsında.)

• dbgstudios ile birlikte co op olarak bitirdik gerçekten zevkli oyundu...

o Leon oldu ben Elena.

DLC'leri alan varsa önerisi olan var mı ona göre bizde birşeyler ayarlayalım.

Birde ben RE6 co-op grubu açmıştım SAYGI DEĞER DH yöneticilerinden birisi kilitlemiş neden kilitlediyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

dbgstudios ile birlikte co op olarak bitirdik gerçekten zevkli oyundu...

o Leon oldu ben Elena.

DLC'leri alan varsa önerisi olan var mı ona göre bizde birşeyler ayarlayalım.

Birde ben RE6 co-op grubu açmıştım SAYGI DEĞER DH yöneticilerinden birisi kilitlemiş neden kilitlediyse.

valla çabuk bitti kolay bitti ya diğer elamanlarıda bitirelim bari

• quote:

Dün gece Zack ile oynadık, gerçekten çok zevkli oyun, Zack ile de bu zevk doruklara ulaşıyor.

/>
    />
    />

/>

hocam imzanı okuyunca bişey oldu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

hocam imzanı okuyunca bişey oldu bana

Midende kelebekler mi uçuştu?
    />

İnsana garip hisler veriyor bu iki oyun.

• Oyunu oynarken rasgele katılan oyuncuların katılmasını onaylama / onaylamama diye bir seçenek var mı? Yoksa isteyen girer, isteyen çıkar mı? (Ayarlardan oyuncu katılımını açıp/kapatmadan söz etmiyorum. )
  • quote:

Oyunu oynarken rasgele katılan oyuncuların katılmasını onaylama / onaylamama diye bir seçenek var mı? Yoksa isteyen girer, isteyen çıkar mı? (Ayarlardan oyuncu katılımını açıp/kapatmadan söz etmiyorum. )

var hovam sadece davet attığın kşilerin katılmasını sağlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.