Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun tek kelimeyle "rezil" olmuş.. resident evil ismi bu kadar kirletilebilirdi ancak.. seri her oyunda istikrarı bozmadan çitayı daha da aşağı çekmeye devam ediyor.. re1 = re2 = re3 > re4 > re5 > re6.. bu gidişle 7. oyunun halini düşünemiyorum.. bunu oynadıktan sonra re 5 bile güzel gelmeye başladı gözüme, en azından co op modu zevkli oluyordu.. tek tesellim para veripte satın almamış olmam.. Allah belanı vermesin capcom lütfen başka resident evil yapma :(

oyun buydu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 20 Aralık 2012; 22:26:47 >

• Merhaba arkadaşlar ben bu oynu ps 3 oynuyorum yanız part 2 de oyunun sonunda tren istasyonun dan çıkıyorum turnikeden geçiyorum demir kapıya
    geldiğim zaman bölüm atlamsı gerekirken loading diyor bekliyor hangi tuşa basmam lazım her tuşa basıyorum ama olmuyor diğer bölüme
    geçemiyorum videoyu paylaşıyorum videonun saonuda turnikeden geçtikten sonra

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rwlz74DYoBA[DHVideo=]
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko3455

Merhaba arkadaşlar ben bu oynu ps 3 oynuyorum yanız part 2 de oyunun sonunda tren istasyonun dan çıkıyorum turnikeden geçiyorum demir kapıya
    geldiğim zaman bölüm atlamsı gerekirken loading diyor bekliyor hangi tuşa basmam lazım her tuşa basıyorum ama olmuyor diğer bölüme
    geçemiyorum videoyu paylaşıyorum videonun saonuda turnikeden geçtikten sonra

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rwlz74DYoBA[DHVideo=]

Oyun orijinal mi?

• hayır orjinal değil yani 3.55 cwf
  • Hayatımda bu kadar kötü bir re oynamadım outbreak de dahil bu nedir oynanabilirlikde berbat olmuş grafik de şimdi diyceksiniz ki onlar için mi oynuyodun kalan onlar vardı o eski re ruhundan umudum yokdu zaten en son çırpınışı 4 de olmuştu 4 üde sevmiştim ama ordan sonra bitmiş oyun yazık ya dün 1 saat sövdüm adam bir tırmanma yeri yapmıs akıllara zarar bu kadar saçma olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teqnyc

Hayatımda bu kadar kötü bir re oynamadım outbreak de dahil bu nedir oynanabilirlikde berbat olmuş grafik de şimdi diyceksiniz ki onlar için mi oynuyodun kalan onlar vardı o eski re ruhundan umudum yokdu zaten en son çırpınışı 4 de olmuştu 4 üde sevmiştim ama ordan sonra bitmiş oyun yazık ya dün 1 saat sövdüm adam bir tırmanma yeri yapmıs akıllara zarar bu kadar saçma olabilir.

imzamı atıyorum
  • RE5'i seven bu oyunu da sever mi? Ben de eski re'leri severdim ama re5'deki co-op sonrası banane eskisinden dedim ve pişman değilim:), evde eşinle beraber oyun oynamak paha biçilemez geri kalan her şey için mas..

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Hayatımda bu kadar kötü bir re oynamadım outbreak de dahil bu nedir oynanabilirlikde berbat olmuş grafik de şimdi diyceksiniz ki onlar için mi oynuyodun kalan onlar vardı o eski re ruhundan umudum yokdu zaten en son çırpınışı 4 de olmuştu 4 üde sevmiştim ama ordan sonra bitmiş oyun yazık ya dün 1 saat sövdüm adam bir tırmanma yeri yapmıs akıllara zarar bu kadar saçma olabilir.

imzamı atıyorum

hocam re6 yı henuz oynamadım eskı recılerdenımdır hala acar canım skıldıkca oynarım re1-2-3 - code veronıca fılan dıcegım tek bısı var out break laf soyleme her ne kadar basta bende begenmesemde mantıgını kavrayınca baya zevklı ve gercekcı bı oyun serısı outbreak fıle 1-2 outbreak remake yapsalar onlıne seceneklerı koysalar cok guzel olurdu hatta su re oper. raccoon cıty oyununu cok hevesle bekledım aldım cogu kısı begenmemıs ama bence bı gıderı vardı raccoon cıty sokaklarında gezmek cok ıyıdı her ne kadar kapalı alanlar berbat yapılsada 4 kısılık co-op olayını sevmıstım ama kımse oynamıyor :) ama re6 yıda alıp denıcem cunku adı RESIDENT EVIL :)

• Vala outbreak buna rahmet okutur arkadaş ben bu kadar ruhsuz oyun görmedim ne kadar satış yapan arguman varsa diye gelişi güsel doldurulmuş oyuna yani belki çok yol kat etmedim oyunda ama 3 4 gündür aralıklarla oynuyorum para verdim diye yok arkadaş öyle bir kamera açısı varki ne mekanlara bakış atabiliyosun nede düşmanın nerden geldiğini görebiliyosun yok yani oyun bitik benim çok zoruma gidiyo ben oyun oynamaya resident evil ile başladım ben de gittim resident evil 2 aldım yavaş yavaş 50nci kez bititrdim valla re2 remake olcak diyolardı onu bekliyodum ama bunun gibi olursa way ki ne way
  • quote:

Vala outbreak buna rahmet okutur arkadaş ben bu kadar ruhsuz oyun görmedim ne kadar satış yapan arguman varsa diye gelişi güsel doldurulmuş oyuna yani belki çok yol kat etmedim oyunda ama 3 4 gündür aralıklarla oynuyorum para verdim diye yok arkadaş öyle bir kamera açısı varki ne mekanlara bakış atabiliyosun nede düşmanın nerden geldiğini görebiliyosun yok yani oyun bitik benim çok zoruma gidiyo ben oyun oynamaya resident evil ile başladım ben de gittim resident evil 2 aldım yavaş yavaş 50nci kez bititrdim valla re2 remake olcak diyolardı onu bekliyodum ama bunun gibi olursa way ki ne way

bi de re6 da şöyle bişey var oyun sürekli istediği doğrultuda ilerletiyo seni o rotanın dışına çıkartmıyor.. çıkmayı bırak zaman zaman kamerayı bile çevirtmiyor gitmeni istediği doğrultu dışındaki bi yere.. birlikte re5 oynadığımız bi arkadaş vardı o aldı re6 yı da birlikte oynayalım diye.. co op bile zevk vermiyor sadece indirdiğim gün oynadım.. ikinci kez açmadım oyunu

• Resident Evil cıların hasıyımdır. Almadığım konsol kalmadı bu oyun için ama gamecube deki oyunları muhteşemdi.

Birde şu çöp oğlu çöpe bak.

İsteyene psn den kendi hakkımı verebilirim bu çöp oğlu çöp için. Satıcam başkada bir halta yaramaz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 27 Aralık 2012; 9:11:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

oyun tek kelimeyle "rezil" olmuş.. resident evil ismi bu kadar kirletilebilirdi ancak.. seri her oyunda istikrarı bozmadan çitayı daha da aşağı çekmeye devam ediyor.. re1 = re2 = re3 > re4 > re5 > re6.. bu gidişle 7. oyunun halini düşünemiyorum.. bunu oynadıktan sonra re 5 bile güzel gelmeye başladı gözüme, en azından co op modu zevkli oluyordu.. tek tesellim para veripte satın almamış olmam.. Allah belanı vermesin capcom lütfen başka resident evil yapma :(

oyun buydu ya

Save room 'a girdikten sonra dışarı çıkmaya korkuyordum o zamanlar...

• RE5 e gelin beyler, co-op mission ya da merc falan takiliriz guzel
  • Xbox 360'a çıkan DLC PS3'e hala gelmedi. Mercenaries dışında güzel modlar var. Bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Xbox 360'a çıkan DLC PS3'e hala gelmedi. Mercenaries dışında güzel modlar var. Bir bilginiz var mı?

Timed Exc. diye biliyorum.
  • Timed Exc. dedikleri kaç ay fark ediyor?
  • oyunu bitirdim genel olarak gayet guzeldi cok begendim..özellikle oldukça atmosferik oyundu leon bölümü..re4 un biraz daha aksiyon katilmis hali gibiydi..ortamlar mezarlık, katedraller, yeralti magaralari cok iyiydi..sadece leon bolumu bile re 5 i tokatlar bence ustelik sadece leon chapterinde 11-12 saat oynanis suresi var..

yillar sonra leon ile oynamak cok keyifli oldu bence re serisinin en büyük efsanesi..helena da iyi olmus biraz suratsiz ama disco kızı sheva dan hersekil iyidir..

ada wong bölümüde gerçekten iyi olmuştu..yavaş yavaş oynadım yaklaşık 8 saat oynanış süresi var ada bölümününde..yay kullanma, batman vari takılma gibi unsurlar keyifliydi..olayların iç yüzüne birde ada tarafından bakıyor simmons ile olan ilişkilerine derinlemesine dalıyoruz..

chris bölümünü ise hiç begenmedım diyebilirim..aşırı aksiyon, bitmeyen ölmeyen bosslar, çok fazla kapı açma kılişesi insanı bezdiriyor..jake senaryosu ise chris ten daha yavaş tempoda bence daha oynanabilir olmuş..

oyunun en büyük artılarından biri karakter kontrolunun re 4-5 e göre çok kolaylasmıs olması..eski oyunlardaki odun gibi karakter gitmiş yerine yağ gibi akıcı kontroller gelmiş..

mercenaries modu ise müthiş zevkli olmuş..tabi bunda kontrollerın kolaylasmasınında payı var..black ops zombıden sıkılanlara şiddetle öneririm..

sonuc olarak re 4 ve re 5 i seven herkeze oyunu tavsiye ederim..sadece leon ve ada bölümleri bile re 5 ten çok daha iyi ve uzun oynanış süresi var...

• Selamlar, hızlıca bir soru sormak istiyorum. Bu oyunu online coop olarak oynamak için ne yapmak lazım? Oyunu çalıştırır çalıştırmaz direk oyuna giriyor. Herhangi bir menü mevcut değil. Oyun içinde select tuşuna basınca ufak bir options çıkıyor ama online ile ilgili birşeyler yok malesef. Nasıl oynayabiliriz online olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Selamlar, hızlıca bir soru sormak istiyorum. Bu oyunu online coop olarak oynamak için ne yapmak lazım? Oyunu çalıştırır çalıştırmaz direk oyuna giriyor. Herhangi bir menü mevcut değil. Oyun içinde select tuşuna basınca ufak bir options çıkıyor ama online ile ilgili birşeyler yok malesef. Nasıl oynayabiliriz online olarak?

Oyuna girerken orada zaten karakter seçme ekranında coop ayarlarıda mevcut. Başlamadan oraya dikkatli bakın.
  • Diski takınca direk oyun çalışıyor bende, Press start button ekranı geliyor. Start button'a basınca da direk başlıyor oyuna leon ile. Karakter seçme ekranı falan yok yani...
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.