Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun eski resident evil serileri gibi değil elbette,günümüz aksiyon oyunları gibi akıcı,bol ara videolu ve daha çok kesime hitap etmesi için farklı bir r.e. deneyimi sunuyor ama bu oyunun tutulmadığı anlamına gelmiyor,2 gecedir oynuyorum ve her gece 1 chapter bitirip kapatıyorum.gece ve kulaklıkla oynayınca yeterince gerilim veriyor ve oyun gayet güzel,almayan arkadaşlarada fazlasıyla tavsiye ederim,her gece bir chapter oynamamın sebebide yeterince germesidirleon-helena dan başladım senaryoyu oynamaya,diğer senaryolarla birlikte 1 ayda falan anca biter sanırım,chapter larda uzun sürüyor...
  • split screen arkadaşımla evde takılıyoruz çok sarıyor
  • ya ben kardeşimle evde co op oynamak istiyorum fakat 2. oyuncu bir türlü oyuna dahil olmuyor split screen nasıl oluyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: egezem

ya ben kardeşimle evde co op oynamak istiyorum fakat 2. oyuncu bir türlü oyuna dahil olmuyor split screen nasıl oluyor acaba

oyuna tek kisi girdikten sonra ikinci koldan starta bastıgın aman ekranın bolunmesi lazim diye biliyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

dun demoyu actigimda menudeyken strat a basip. Klasik RESIDENT EViL SiX. Demesini bekledim ama , oyun al buda sana kapak olsun dercesine o buyulu ismi soylemedi.

:)))))))))) ne güldüm yorumuna Allah razı olsun senden hakkaten rezil etmişler sıf bu oyun için ps3 yeni çıkan modelini aldım ultra slim midir ne zıkımdır almaz olaydım yaa :(
    demosunu indirdim re serileriyle uzaktan yakından alakası yok malesef :((( birde benim sorum ps3 joystik de tuşların yeri değişir mi,sağ sol yukarı aşşa kullandığımız tuşları ok toşları ile değişir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo38 -- 12 Aralık 2012; 14:18:57 >
  • Pc ye ne zaman çıkacak bir bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

item bölümünü nasil arttirabilirim maalesef yetmiyor da

Yaprakları kombine et. Yer açılır.

kombine ediyorum hatta tablet haline de getiriyorum ama yine de hem mermi hem de bomba icin cok az yer var

Slm kardesim bende oyunu save edemiyorum,nasil yapicam ps3 ultra slim 12 gb, oyun icinde checkpoint diyor ölünce checpoint yazan yerden basliyorum ama kapatip acinca en bastan basliyorum ve bende sadece leon ile ilerleme var diger modlar yok cris felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @levo38 oyunu checkpoint yazısını gördükten sonra kapatırsan kaldığın yerden devam etmez. Saving yazısını gördükten sonra kapat. Böylece kaldığın yerden başlar. Checkpoint sadece oyunu oynarken işe yarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo38

quote:

quote:

quote:

kombine ediyorum hatta tablet haline de getiriyorum ama yine de hem mermi hem de bomba icin cok az yer var

Slm kardesim bende oyunu save edemiyorum,nasil yapicam ps3 ultra slim 12 gb, oyun icinde checkpoint diyor ölünce checpoint yazan yerden basliyorum ama kapatip acinca en bastan basliyorum ve bende sadece leon ile ilerleme var diger modlar yok cris felan

saving yazisini gördükten sonra oyundan cik kardesim o zaman kaydolur da ben asil chris olmayisini anlamadim

• RESIDENT EVIL 6 Multiplayer DLC - Survivors Mode

quote:

Survivors mode lets you pit your skills against other Resident Evil 6 players in online multiplayer mayhem with a twist. If you die you respawn as a monster to exact your revenge! Watch more at

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=RetOuOtpixE#!]

Edt : Dlc ilk önce Xbox'a özel olarak geliyormuş daha sonra ps3'e gelecekmiş.
    quote:

Capcom has detailed three Xbox 360 timed exclusive DLC releases for Resident Evil 6.

Kaynak :http://www.computerandvideogames.com/367657/resident-evil-6-dlc-survivors-predator-siege-modes-detailed/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 17 Aralık 2012; 1:00:35 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saving yazisini gördükten sonra oyundan cik kardesim o zaman kaydolur da ben asil chris olmayisini anlamadim

Bende anlamadım oyunun basında bi patlama oluyor leon be kız var sadece leon ile ilerliyorum baska seçenek yok anlamadım ps storeden demo indirdim demo da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levo38 -- 17 Aralık 2012; 11:21:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende anlamadım oyunun basında bi patlama oluyor leon be kız var sadece leon ile ilerliyorum baska seçenek yok anlamadım ps storeden demo indirdim demo da var

oyunu baslatmadan önce

leon
    chris
    jake

diye bolumler olmasi lazim. leona bastiginda da leon ve helena arasinda secim yapman gerekiyor.

bunlar cikmiyor mu sende?

• Oyuna ilk defa girdiğinizde Leon ile direk Tutorial bölümü oluyor. O tutorial kısmını komple bitirmeden ne co-op oynayabilirsiniz ne de karakter seçme ekranına gelip istediğiniz senaryoyu oynayabilirsiniz.

Kısaca ne yapmak istiyorsanız tek kişi olarak öncelikle tutorial ı bitireceksiniz
  • Yeni güncelleme geldi. No Hope zorluk seviyesi bakalım nasıl olmuş?
  • Eski re oyunları ile asla kıyaslanamaz bu oyun. nickimden de anlayacgniz gbi tam bir re fanıyım. ama bu seri 5. oyunla tamamen bozuldu. adı sayesinde satıyor. re7 ve 8 çok düşük satış rakamı alacaktır ve seri re8 ile biter gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

Eski re oyunları ile asla kıyaslanamaz bu oyun. nickimden de anlayacgniz gbi tam bir re fanıyım. ama bu seri 5. oyunla tamamen bozuldu. adı sayesinde satıyor. re7 ve 8 çok düşük satış rakamı alacaktır ve seri re8 ile biter gibime geliyor

Satış rakamları düşmez. Gençler yeni Resident Evil'dan memnun. Hatta yeni nesille birlikte daha da fazla satacaktır. Grafikler alıp başını gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

Oyuna ilk defa girdiğinizde Leon ile direk Tutorial bölümü oluyor. O tutorial kısmını komple bitirmeden ne co-op oynayabilirsiniz ne de karakter seçme ekranına gelip istediğiniz senaryoyu oynayabilirsiniz.

Kısaca ne yapmak istiyorsanız tek kişi olarak öncelikle tutorial ı bitireceksiniz

yani o bölümü geçince mi acılacak diğer modlar...birde leon ile tutorial bölümünde binadan bi uçak düşüyor orda hangi tuşlarla geciyoruz dün bir saat uğraştımm :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

Oyuna ilk defa girdiğinizde Leon ile direk Tutorial bölümü oluyor. O tutorial kısmını komple bitirmeden ne co-op oynayabilirsiniz ne de karakter seçme ekranına gelip istediğiniz senaryoyu oynayabilirsiniz.

yani o bölümü geçince mi acılacak diğer modlar...birde leon ile tutorial bölümünde binadan bi uçak düşüyor orda hangi tuşlarla geciyoruz dün bir saat uğraştımm :))

Aynen o bölüm bitince açılacak. Tüm menüleri tutorial bölümü bittikten sonra göreceksin.

O uçakta yanılmıyorsam zamanlama önemli çıktığı gibi A tuşuna (xboxa göre tabi) veya ps3 kullanıyorsan X tuşuna basman gerekiyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

dun demoyu actigimda menudeyken strat a basip. Klasik RESIDENT EViL SiX. Demesini bekledim ama , oyun al buda sana kapak olsun dercesine o buyulu ismi soylemedi.

:)))))))))) ne güldüm yorumuna Allah razı olsun senden hakkaten rezil etmişler sıf bu oyun için ps3 yeni çıkan modelini aldım ultra slim midir ne zıkımdır almaz olaydım yaa :(
    demosunu indirdim re serileriyle uzaktan yakından alakası yok malesef :((( birde benim sorum ps3 joystik de tuşların yeri değişir mi,sağ sol yukarı aşşa kullandığımız tuşları ok toşları ile değişir mi

Eğer Ps3 yeni aldıysanız pişman olmayacağınızı düşünüyorum. Belki Resident Evil 6 beklediğiniz gibi çıkmamıştır (ki bence de rezil olmuş)ama 2013 te çok güzel oyunlar geliyor ps3 için God Of War Ascension, Beyond, GTA5...(daha çok var ama bunlar öne çıkanlar)
    Özellikle The Last Of Us 'tan büyük beklentim var.

• Yeni kamera açıları çok güzel. Oyuna bambaşka bir hava veriyor. Etrafı daha iyi görüyorsunuz. Agent karakteri de hoş olmuş. Silahları iyi.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.