Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resident Evil 6 Platinum. Zevk alarak oynadım. Tereddütte kalanlar gönül rahatlığıyla alabilirler. Pişman olmayacaksınız.
  • Resident Evil 6 December Update To Add Ada Wong Co-Op, Camera Improvements

quote:

Resident Evil 6 is getting a free title update on both the Xbox 360 and PlayStation 3 in mid-December, which will bring a bunch of additions and improvements to the game, Capcom have announced

quote:

1. Ability to adjust the camera for a greater field-of-view. The screenshots above (and more further down in this report) illustrate this by showing the minimum and maximum range of the new camera. Capcom say that the camera is still in development and may change before the title update is released.

2. Improvements to subtitle options. You’ll now be able to combine English-language audio with subtitles in another language.

3. Optional co-op partner for Ada Wong’s campaign. Ada’s campaign will also be unlocked from the start of the game, following the title update.

4. “No Hope” difficulty added for a greater challenge.

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

Kaynak :http://www.siliconera.com/2012/10/24/resident-evil-6-december-update-to-add-ada-wong-co-op-camera-improvements/

resimler sanki farklı gibi.Diğer resimlere linkten bakabilirsinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Ekim 2012; 22:00:17 >

• edit : sorduğum sorunun cevabını buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk19o3 -- 27 Ekim 2012; 20:07:56 >
  • Oynamak isteyen varsa ekleyebilir

PSN: OmerYucel
  • Neden Kasım değil de Aralık? Aralık ayına kadar...
  • item bölümünü nasil arttirabilirim maalesef yetmiyor da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

item bölümünü nasil arttirabilirim maalesef yetmiyor da

Yaprakları kombine et. Yer açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

item bölümünü nasil arttirabilirim maalesef yetmiyor da

Yaprakları kombine et. Yer açılır.

kombine ediyorum hatta tablet haline de getiriyorum ama yine de hem mermi hem de bomba icin cok az yer var

• quote:

Satışlar 4 milyona dayandı.

http://www.merlininkazani.com/Capcom_bu_sene_iyi_para_yapti-haber-56297p1.html

3 milyonu oyuna mok atanlardır kesin
  • O 4 milyon satış değil capcomun dağıtım sayısı Satış sayısı 2.4 milyondu galiba
  • Arkadaşlar merhabalar.Eski re yeni re farkı yapmıcam bende eski bi re fanboy olduğum halde.Fakat bişi sorucam bence serinin en berbat oyunu resident evil 5'ti.Sizce 5'ten iyi olmuşmu bir tps resident evil olarak düşünürsek ? ona göre bugun psnden almayı düşünüyorm karar veremedim
  • Arkadaşlar RESIDENT EVIL 6 aldım Kardeş arıyorum pttden havale ucretı aldığı için 3-5 lira 60 lira yollayana bana kardeş yapıcam.

Not : Referansım kardeşlik olarak yok.Ama daha önce forumda psn hesabı ve kutulu oyunlar sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalicana -- 4 Kasım 2012; 1:42:37 >
  • quote:

Profesyonelde oynayacaklara skill önerilerim var.

Firearm Level 3 > Ateş gücünü çok arttırıyor.

Defense Level 3 > Canınız çok dayanıklı oluyor.

Infinite Magnum > Bu sınırsız silahla kimse karşınızda duramaz.

Puana ihtiyacınız varsa Mercenaries oynayın. Item Drop Increase var. Onu satın alın. Yaratıklardan bol bol malzeme düşüyor. Bir de Infinite açmak için tüm senaryoları bitirmeniz gerekiyor.

Ben 3 senaryoyuda bitirdim ama infinity magnum acilmadi ada wong senaryosu acildi.

• Infinite silahlar için Ada Wong da bitmeli.
  • quote:

Infinite silahlar için Ada Wong da bitmeli.

Onuda hallettim

• oyun bugün elime geçti,gece gece kulaklıkla oynayıp gerilsem mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

O 4 milyon satış değil capcomun dağıtım sayısı Satış sayısı 2.4 milyondu galiba

http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=resident+evil+6
  • RE6 yı co-op oynayacak birisi var mı ?

PSN :furkan372
  • Bu oyunda galiba tutulmadı 1 haftaya kadar da almayı düşünüyordum gerçi re.orc den sonra tövbe etmiştim ama
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.