Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişe söylemek için erken. Eski oyunları andıran yeni bir kamera açısın üzerinde çalışıyorlarmış.Merak ettim açıkcası bakalım nası bişe çıkacak ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ana karekterler Lion ve Jill

tam istediğim gibi süper haber

yasadik be
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ana karekterler Lion ve Jill

tam istediğim gibi süper haber

yasadik be

bir de survival horror Allah'ım sana geliyorum :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Bişe söylemek için erken. Eski oyunları andıran yeni bir kamera açısın üzerinde çalışıyorlarmış.Merak ettim açıkcası bakalım nası bişe çıkacak ortaya

Oncelikle bunu halletsinler kamera acilarinin 4. serideki degisimi omuz ustu olarak ilk defa seride yer almisdi ama daha onceki butun serilerdeki kamera acilari daha efektif ayni zamanda Adventure ogelerini algilamak adina daha etkin oldugu gibi bence oyunun genel yapisinda eski serilerin havasinida yakalamak adina muthis bir gelisme olurdu. Evet 4. seriyle gelen omuz ustu kamerasida iyiydi fakat kesinlikle eski serilerdeki hava yakalanmak isteniyorsa ki TGS 2011 1 hafta oncesinden bu yana son gelen bilgiler hep bu yonde Capcomun Resident Evil 6 da 123 serilerinide ornek aldini dusunursek eski serilerdeki bir cok ic dinamigide bereberinde getirmesi efsanenin tekrar ayaga kalkmasina zemin hazirlayacaktir. insallah Capcom bu sefer bizi yaniltmaz zira fazlasiyla sabikali :)

• don't worry ashley im coming for yaa
  • TGS 2011'den sızdığı söylenen Resident Evil 6 videosu gerçek değildir.
    bsc'da böyle diyor fakemiymiş yani o video
  • video fake çıktı ölüm Sonu Canavarı
    TGS 2011'den sızdığı söylenen Resident Evil 6 videosu gerçek değildir.
  • budamı gol değil hakim bey

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !
  • asıl BSC fake video nasıl fake olabilir? sonunda baba gibi ''biohazard 6'' yazıyor bence BSC bu aralar yazıcı tayfaya katıldı.. bkz. merlinin kazanı bi kaç gün içinde gameplay gelir düşüncesindeyim... en azından video olmasada foto
  • Vidyo Fake olsa ne olurki
    .

Kaynak :http://www.linkedin.com/in/spytlak
     RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

.

Fake oldugu one surulen vidyodan farkli olarak baska bir vidyo bu nedir?
    .

• Ayrica aylar once soylemisdim Resident Evil 6 icin birde Cinematic vidyoda gelicek sorun yok. Muhtemelen bir kac gune gelir insallah yanilmayiz.
  • Bir an için heycanlanmıştım hiç umudum olmasada ufak bir kıvılcım ile acaba oyunu eski haline getiriyorlar mı diye. Video'nun fake oldugunu okuyunca dedim tamam herşey normale döndü heycana gerek yok capcom yeni bir Re yapıyor adıda. Resident Evil Harikalar Diyarı Kırbahçesi Volum:I

Arkadaşlar biz hayallerle yaşamaya devam ediyoruz bence. Paranın yüzü sıcaktır derler ya. Asla o özledimiz Re 123 dönmeyecek..
    yapmayın cocuklar döndürmeyin shevchenko yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 16 Eylül 2011; 11:29:06 >
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Cakma_Resident_Evil_6_Videosu_Ortaligi_Karistirdi-19761.htm
    Özünden uzaklaşsa da sahip olduğu dinamikler ile her daim dikkat çeken Resident Evil serisinin altıncı oyunu için uzun süredir dedikodular dolaşıyor. Capcom'dan herhangi bir resmi açıklama gelmese de TGS fuarı öncesi birçok kaynak, firmanın Resident Evil 6 duyurusuna hazırlandığını belirtmişti. Sabahın ilk saatlerinde ortaya çıkan bir video ise ortalığı karıştırmaya yetti.

Capcom'un TGS fuarındaki özel bir sunumundan alındığı söylenen bu videonun sahte olduğu ise kısa bir süre sonra ortaya çıktı. İşin ilginç olan kısmı ise bu videoyu sızdıranların oyun hakkında sahte bilgiler yayınlaması oldu. Klasik kamera açıları ve düşmanların döndüğü, Ada Wong'un ana karakter olduğu, hikayenin RE: Revelations'a dayandığı ve Jill ile Leon'un oyunda oynanabilir olacağına dair birçok bilgi de bu sahte video ile birlikte dolaşmaya başladı.

Oyun için yayınlanan resimler ise farklı tasarımcıların sayfalarından alınmış. Konu ile ilgili Capcom ile görüşen IGN editörleri de bilgi ve videonun sahte olduğunun onayını almış. Gene de merak edenler aşağıdan bu video ve görsellere göz atabilir.
    gerçegi çıksada görsek ya

• yeteeeeeeeeeeeeeerr uleyn

sinirlerim bozuldu ya
  • harbi ya şekeri elinden alınmış çocuk gibiyim şu an
  • Bugün Capcom'dan gelen bir açıklamayla birlikte bu söylentilerin doğru olmadığı söyleniyor. Capcom Japonya'dan gelen açıklamada, videonun Tokyo Game Show'da basına kapalı olarak gösterildiği doğrulandı. Ancak şirket, söylenti ve spekülasyonlar hakkında yorum yapamayacaklarını söyledi.Buna rağmen ilginç olan, ortada bir video bulunmasına rağmen, Capcom'un bu videoyu "spekülasyon" olarak nitelendirmesi.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6_fos_cikti-haber-44839p1.html
  • Sadece kapali kapilar ardinda LOGO sunu mu gostermisler . Bakin logo boyle mi olacak demisler >?
    Ne mal bir reklam stratejisidir yahu. Logo varsa TRAILER de vardir yani kim bunlarin basin danismani merak ettim ben simdi.
  • Acaba haberde gectigi gibi Capcom TGS 2011 fuarinda basina kapali olarakmi tanitti Resident Evil 6 yi. Peki niye basina kapali olarak tanitsinki tuhaf, acaba bunda Resident Evil Recon Ctiy nin Resident Evil 6 dan once cikacak olmasi ve satis stratejisi olabilirmi, bilmiyorum akillara bir cok soru geliyor herseyi bos versem aylar evel Capcom calisani Resident Evil 6 nin 2 senedir oyunun yapimina baslandigini belgelerle internete sizdirmisdi. Bence durum sundan ibaret olabilir : Evet verilen vidyo Fake olabilir Resident Evil Recon Ctiy nin satislarini etkilememek adina 2 senedir yapimi suren Resident Evil 6 gizleniyor olabilir. Butun bunlar varsayim gercegi resmi aciklama ile Capcom belirleyecek ne konussak bos. Ayrica Capcom henuz hala Resident Evil 6 nin varligini inkar etmemis ama onaylamamisda. Capcom Konus bakalim.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6_fos_cikti-haber-44839p1.html

• isterse re6 once ciksub sonucta ikisini de alicam

CAPCOM DUY BENİ GEL ŞU DH'YE BİR CEVAP VER HEMEN !!
  • allah bu capcomu nasıl biliyorsa öyle yapsın tgs biticek hala kesin bişey yok ortalıkda varsa var deyin yoksa yok deyinde bilelim kaç sürücek bu tgs
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.