Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gfbekir

10 yil

biraz fazla gibi dh yi dunya capinda tanitirsak 3 veya 4 yila capcom el atar buraya

öyle deme hoca eğitim ve gelişim şart
  • Belki verilmiştir , belki damdan düşer gibi yazıyorum .. verildiyse affola. sayfaların hepsini kurcalamadım.

Resident Evil 6 Teaser Confirmed as Fake
    Cleverly-edited teaser making the rounds.
    US, September 16, 2011

by Andrew Goldfarb
    Late last night, a fake teaser trailer for Resident Evil 6 began making the rounds. The teaser, which appears to be shot from the audience of Capcom's TGS theater, fooled several sites, including (very briefly) IGN.

Two and a half years have passed since the release of Resident Evil 5, and excitement for the sequel has reached a fever pitch, lending to the credibility of the supposed announcement.

The teaser, shown above, features a black screen along with the text "The world has seen all kinds of horror. Bio-organic weapons have taken over. And one place has the key to stop it all." The numbers 48.415802,-89.2673 also appear, pointing to the latitude and longitude of Thunder Bay, Ontario, Canada.

Sources at Capcom have confirmed the trailer to be fake, but no additional comments have been offered at this time.

bu da twitter'dan alınma.

IGN IGN
    Resident Evil 6 Teaser Confirmed as Fake go.ign.com/r5S9I4
    16 Sep Favorite Retweet Reply

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Kaynak :http://www.linkedin.com/in/spytlak
     RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

linkteki bilgiler değişmiş (''Resident Evil 5'' Cinematics ) yapılmış

• jack_sparrow_82 evet degistirilmis dogru simdi dikkat ettim sagolasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Belki verilmiştir , belki damdan düşer gibi yazıyorum .. verildiyse affola. sayfaların hepsini kurcalamadım.

Resident Evil 6 Teaser Confirmed as Fake
    Cleverly-edited teaser making the rounds.
    US, September 16, 2011

by Andrew Goldfarb
    Late last night, a fake teaser trailer for Resident Evil 6 began making the rounds. The teaser, which appears to be shot from the audience of Capcom's TGS theater, fooled several sites, including (very briefly) IGN.

Two and a half years have passed since the release of Resident Evil 5, and excitement for the sequel has reached a fever pitch, lending to the credibility of the supposed announcement.

The teaser, shown above, features a black screen along with the text "The world has seen all kinds of horror. Bio-organic weapons have taken over. And one place has the key to stop it all." The numbers 48.415802,-89.2673 also appear, pointing to the latitude and longitude of Thunder Bay, Ontario, Canada.

Sources at Capcom have confirmed the trailer to be fake, but no additional comments have been offered at this time.

bu da twitter'dan alınma.

IGN IGN
    Resident Evil 6 Teaser Confirmed as Fake go.ign.com/r5S9I4
    16 Sep Favorite Retweet Reply

Abi yanlıs anlamayında mademki orada yazılanların bircogunu veya hepsini anlıyorsunuz ingilizce metin koyanlar sizdem ricam hepsini olmasa bile en azından konuyu anlayabilecegimiz kadar birkac kelimesini türkceye cevirseniz hos olmazmı? Yani sanki forumdakilerin %95 ingilizce biliyomus gibi yada ingilizmis gibi direk cat diye koyuveriyorsunuz ingilizce metni :)

yanlıs anlamayın iyi niyetinizle yardımcı olmaya calısıyorsunuz biliyorum ama unutmayalım burası dili turkce olan bir forum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

jack_sparrow_82 evet degistirilmis dogru simdi dikkat ettim sagolasin

artık ben iyice resident evil 6 dan umudu kestim hele ki survival horror olucak lafından sonra çok büyük umutlara kapılmıştım.Artık resident evil 4 ve code veronica ile avunacağız gibi
  • 1996'da başlayan oyun dünyasının efsane serilerinden Resident Evil, 15. yılında özel bir video ile bizlerle birlikte. Videoda ilk oyundan, sonuncusuna kadar serinin üyelerine yer verilmiş. RE6 içinse şu anda resmi bir detay bulunmuyor. Hatırlanacağı üzere Tokyo Game Show 2011'de bir Teaser videonun gösterildiği haberi yayılmıştı, ancak çok geçmeden bu Teaser'ın Fake olduğu ortaya çıkmıştı. Resident Evil: Operation Raccoon City ise 2012 başında bizlerle olacak.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_15_yila_ozel_Video-haber-45032p1.html
    [/centerr

• Koskocaman seri Operation Raccon City ile son bulmuyacak tabiki. Nekadar Capcom ozellikle bu nesilde eline yuzune bulastirdiysada, Operation Raccon City den sonraki oyunun RE6 oldugu asikar, zira Capcom bunu acikliyamiyor sebebini herkez biliyor Operation Raccon City nin satislarinin etkilenmesini istemiyor olabilir. Kim nederse desin boyle bir oyunun varligi bana gore mevcut, ama eski ilk uc seriyi ornek alirmi almazmi en buyuk soru isareti budur.
  • son zamanlarda buyuk bir re soleni yasicaz

re4
    veronica
    re6
    operation

hepsi ps3 oh be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

son zamanlarda buyuk bir re soleni yasicaz

re4
    veronica
    re6
    operation

hepsi ps3 oh be

keşke resident evil remake ve resident evil zero yuda ps3 e çıkarıp psn üzerinden satsalar, sırf bu oyunları oynamak için ikinci el gamecube arıyorum
  • New York Comic Con 2011'de Resident Evil 6 fısıltıları
    .

Capcom'un uzun soluklu serilerinden Resident Evil, yeni oyunlarla yoluna devam ediyor. Her ne kadar birçok oyun geliştirilse de, akıllarda hep Resident Evil 6'nın resmi olarak duyurulması var. Capcom yetkilileri, uzun bir süre önce yeni bir Resident Evil oyunu üzerinde çalıştıklarını belirtmişti. Bu oyun, şu an resmi olarak duyurulan Resident Evil oyunlarının dışında ve 6 numaralı oyun olarak nitelendiriliyor. Hatta geçtiğimiz Tokyo Game Show'da da kapalı kapılar ardında Resident Evil 6'ya dair ufak bilgilerin verildiği de söylenmişti.Yeni söylentilere göre Capcom, New York Comic Con 2011 organizasyonunda resmi olarak Resident Evil 6'yı duyuracak. Ufak bir de not: Capcom, bu organizasyonda bazı sürprizlerle geleceğini söylemişti. Belki de o sürpriz, Resident Evil 6'dır?
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6-haber-45538p1.html
    .

Daha oncede soyledim bu oyun yapim asamasinda kim ne derse desin.

• 13-16 ekim bellı olur o zaman
  • vay be yine bir fuar yine bir söylenti bari açıklasalarda rahatlasak comic con cizgi roman fuarı değilmi oyun için bir duyuru yapalırmıki orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

re4
    veronica
    re6
    operation

hepsi ps3 oh be

keşke resident evil remake ve resident evil zero yuda ps3 e çıkarıp psn üzerinden satsalar, sırf bu oyunları oynamak için ikinci el gamecube arıyorum

bilgisayarın özellikleri zayıf mı millet Wii de oynuyor bu oyunu emülatörle

• arkadaşlar tamam 1-2-3 çok harika oyunlardı tam anlamıyla resitaldi.re serisinin miras yediği de dogrudur ama alışkanlıklık işte.gidip re6 yı da oynayıp bitircez racoon city ye neler olacağını tarzından nefret etsek te shot and move yapa yapaa bitircez,yapçak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

quote:

quote:

re4
    veronica
    re6
    operation

hepsi ps3 oh be

maalesef hocam bendeki pc o kadar iyi değil, sırf bu yüzden arkadaşla ortak ikinci el bir gamecube almayı düşünüyoruz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

re4
    veronica
    re6
    operation

hepsi ps3 oh be

maalesef hocam bendeki pc o kadar iyi değil, sırf bu yüzden arkadaşla ortak ikinci el bir gamecube almayı düşünüyoruz :)

bende bu oyunları oynamak için gamecube almıştım sonradan elden çıkardım şimdi wii var bazen resident evil krizi gelir açar oynarım,belki remake ve zeroyu hd olarak çıkarırlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

re4
    veronica
    re6
    operation

hepsi ps3 oh be

bende bu oyunları oynamak için gamecube almıştım sonradan elden çıkardım şimdi wii var bazen resident evil krizi gelir açar oynarım,belki remake ve zeroyu hd olarak çıkarırlar

dostum peki wii alsak resident evil remake ve resident evil zero yu wii de oynayabilirmiyiz?

• Capcom'un Bir Resident Evil Sürprizi Var !!!
    .

Capcom'un sürpriz görüntüsünden bir parça, Bir Tyrant pençesini anımsatıyor Oyun geliştiricilerinin facebook sayfamızı beğenin ve belli sayıda kişi beğenirse sürprizimiz var türündeki açıklamaları bazen sinir edici oluyor farkındayım. Buna rağmen bazı önemli oyunlarda yine de merakımıza yenik düşüyoruz. Capcom'dan yapılan açıklamaya göre Resident Evil'ın facebook sayfası 1.5 milyon kişi tarafından beğenilirse sürpriz bir görüntü yayınlanacak.Şu an sayfanın 1.5 milyon kişiye ulaşmasına 40.000 kişi kaldı.Sanırım kısa sürede istenilen rakama ulaşılacaktır.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Capcomun_Bir_Resident_Evil_Surprizi_Var-21411.htm
    .
    http://m.facebook.com/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F&_rdr

• Ya RE6'yı felan geçtim eski serileri remake yapsalar da yeter bellki ellerine yüzlerine bulaştırmaya devam edecekler işi hiç yapmasınlar yenilerini. Ama Remastered değil remake istiyoruz. Özellikle Nemesis'i geri istiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.