Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ Kasatka aynen kardesim sacmalik diz boyun daha onceleri internete sizan haberlerde Resident Evil 6 nin TGS 2011 fuarinda Cinematic vidyosunu gelebilecegi konusuluyordu acaba bu Cinematic vidyosumu yayinlandi kapali kapilar ardinda Capcom tam bir facia Resident Evil 6 nin varligini ne inkar etmemis nede dogrulamis. Ayrica madem kapali kapilar ardinda bu tanitimi yapacaksin hicmi duyulmayacak bilmiyorumki hala anlamis degilim. Yoksa hersey yalanmi Capcom cevap verse bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Acaba haberde gectigi gibi Capcom TGS 2011 fuarinda basina kapali olarakmi tanitti Resident Evil 6 yi. Peki niye basina kapali olarak tanitsinki tuhaf, acaba bunda Resident Evil Recon Ctiy nin Resident Evil 6 dan once cikacak olmasi ve satis stratejisi olabilirmi, bilmiyorum akillara bir cok soru geliyor herseyi bos versem aylar evel Capcom calisani Resident Evil 6 nin 2 senedir oyunun yapimina baslandigini belgelerle internete sizdirmisdi. Bence durum sundan ibaret olabilir : Evet verilen vidyo Fake olabilir Resident Evil Recon Ctiy nin satislarini etkilememek adina 2 senedir yapimi suren Resident Evil 6 gizleniyor olabilir. Butun bunlar varsayim gercegi resmi aciklama ile Capcom belirleyecek ne konussak bos. Ayrica Capcom henuz hala Resident Evil 6 nin varligini inkar etmemis ama onaylamamisda. Capcom Konus bakalim.
    .

http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6_fos_cikti-haber-44839p1.html

ben katılmıyorum sahsen buna... ORC ile aynı dönemde veya yakın zamanlarda RE6 yı çıkaracaklarına... bunlar pazarlama stratejisini düşünmüşlerdir elbet koca ceolar onları hesaplamışlardır... bence eğer cıkan kısa metrajlı videolar fake ise şayet başka bişey vardır işin içinde... ama ben fake olduğuna inanmıyorum, bakalım bekleyip görelim. yakında bi gameplay veya trailer çıkar

• Tam olarak capcom neyi yalanladı. Gösterilmiş olan videonun RE6 ya ait olmadıgını mı? Yoksa.. arkadaş ne Re6'sı element uydurmayın deyip oyunu mu yalanlardılar? Ayrıca Resident evil Operation raccon city çıkmadan böyle bir duyuru yapacaklarını sanmıyorum. RE ORC çıksın üzerinden bir yıl felan geçer ozaman derler ki ahanda sizde RE 6 videosu
  • bence video fake değil, zaten belli ki gizli bir biçimde kayıt yapılmış.Eğer ki basına kapalı bir gösterim var ise bu video gerçektir derim.
  • Kusura bakmayında video'da birşey yok, iki resim iki yazı koymuşlar al sana video, movie maker'da mı yapmışlar anlamadım
  • @ XaViEsTa yazimda bende oyle soyledim Capcom Resident evil Operation raccon city i cakticak ilk once demisdim zira ORC aylar aylar evel resmen aciklanmisti ben Resident evil Operation raccon city cikmadan Resident Evil 6 nin internete sizdirmisindan dolayi Capcom rahatsiz olmus olabilir demisdim zira iki oyunu ayni anda tanitmasi tabiki mantiksiz, zaten yazimdada deyindim ikimizde ayni seyleri soylemisiz.
  • Eger Resident Evil 6 nin varligi dogruysa ki aylar evelinden internete sizdirmisdi 2 senedir yapim asamasinda denmisdi, ama neredeyse 10, 11 ay oncede Resident evil Operation raccon city resmen aciklanmisdi Capcom demek istedigim Capcom un onundeki ilk projesi lanetli oyun olan Resident evil Operation raccon city bunun satislarinda bir dusus olmamasi icin gizleniyor sanirim, aksi taktirde Bu vidyo omu degilmi bilemem ama aylar once internete sizdirmisdi Capcom Resident Evil 6 nin Cinematic vidyosunu yayinlaycaklar diye Capcom dan Resident Evil 6 nin varligina dair ne bir dogrulama nede yalanlama gelmis muhtemelen Cinematic vidyosunu yayinladilar gizliden gizliye yaniliyorda olabilirim artik hic bir seye guvenemiyorum.
    .

Kaynak :http://www.linkedin.com/in/spytlak
     RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

• Ne kadar doğru bilinmez ama söylentilere göre fake olan videodaki tek görüntü bu

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

buda fake olduğu idda edilen video
    http://www.computerandvideogames.com/319225/resident-evil-6-trailer-appears-update-but-is-it-fake/

• Bi haber buldum
    OPM Rumors: Resident Evil 6 at TGS, EA developing PS3-exclusive FPS
    http://gematsu.com/2011/09/opm-rumors-resident-evil-6-at-tgs-ea-developing-ps3-exclusive-fps
  • EA mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

EA mi ??

haberde öyle yazıyor ama detaylı bir şekilde okumak lazım
  • söylenti diyorlar tgs'de yeni re6 duyurusu yapılak diye yapsalarda artık duysak ya
  • Fake değil bence. Sunumdan alınma video işte.

• Söylenti: Yarın Resident Evil 6 Duyuruluyor !!
    .

Bu aralar Resident Evil 6 ile ilgili söylentiler kulağımızı çok çınlatmaya başladı. Daha önce TGS fuarında yeni RE'nin duyurulacağı dedikoduları yayılmıştı. Ancak henüz ses seda yok. Bugün sahte bir Resident Evil 6 videosu bizi anlık heyecanlandırdı. Peki Resident Evil 6 TGS'de duyurulmayacak mı? Yeni alınan bir söylentiye göre Resident Evil 6 yarın duyurulacakmış. Capcom yarın Resident Evil'ın 15. yıl dönümümü kutlamaya yönelik hazırladığı bir panel sunacak. Bize göre sabah yarın sabah9:10 sularındagerçekleşecek bu panel sayesinde Resident Evil 6'nın gerçekten duyurulup duyurulmayacağını anlamış olacağız.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Yarin_Resident_Evil_6_Duyuruluyor-19778.htm
    .

Buyrun bakalim BSC yalanlamisdi ne oldu simdi geri vitesmi oldu. Gorunen koy kilavuz istemez, Resident Evil 6 bir gercek bu fuarda duyrulmasada yakinda kokusu cikacak.

• Duyurulsa bomba olur ama nerdeeeeee.....
  • raccon city satışını niye düşürsün anlamadım ben orayı? raccon city alacak adam coop aksiyon için alır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Pardon TGS 2011 bolumune koyucagima Resident Evil 6 bolumune koymusum

sağlık olsun yinede iyi yapmışın belki hayran kitlesi çekeriz
  • @ zack06 ALLAH razi olsun Dragon Dogma da hayran olunacak cinsden harbiden Capcom ilk RPG denemesi ama kumas cok saglam Dragon Dogma da en cok item silah vb seyleri PSN deki arkadasimizla PSN den paylasabilecez Rehin sistemi :)
  • DD'da gösterilen baş karakter bildiğin sübyancı gibi :))

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

isterse re6 once ciksub sonucta ikisini de alicam

CAPCOM DUY BENİ GEL ŞU DH'YE BİR CEVAP VER HEMEN !!

Beyfendi ben kapkom çalışanlarından ve Shinjinin yardakçılarından watashi wa mataramasuko. Öncelikle konbanwa..Göstermiş olduğunuz sabırdan dolayı teşekkür eder çıkan asılsız haberlerin hurafe olduğunu belirtir inanmamanızı desteklerim. Bize verdiğin güven bizi çok mutlu etmiştir diyen birisi heran gelebilir belki 10 yıl sonra....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 17 Eylül 2011; 23:30:15 >
  • 10 yil

biraz fazla gibi dh yi dunya capinda tanitirsak 3 veya 4 yila capcom el atar buraya
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.