3ds için yaptıkları oyun için bir görüntü verirler re6 adına daha somut bir adım yok ortada
umarım çıkacak yeni oyunda korku öğesini daha çok ekleyerek eski seriler gibi olur
sanırım 1.5 milyon kişiye ulaşamadılar haber felan yok henüz..
Resident Evil 6 için bir ışık daha
.
Siliconera'nın belirttiğine göre, bir seslendirme aktörünün CV'sinde Resident Evil 6'nin ismi görülmüş. Ancak kısa süre sonra söz konusu aktör, internetten ulaşılabilir olan CV'sini hemen değiştirmiş. Capcom bu konuda yine yorum yapmaktan kaçınsa da, Resident Evil 6'nın geliştirildiğine pek de şüphe yok gibi. Daha da sevindirici olan, firmanın bir süre önce,yeni RE'nin köklerine döneceğini söylemiş olması.
New York kökenli sanatçı Joe Cappelletti, birkaç gün önce özgeçmişinde görev aldığı ve alacağı oyun yapımlarına dair bir liste yayınlamıştı. Bu listenin içerisinde Resident Evil 6'da bulunmasına rağmen, ne oyunda kimi seslendireceğine dair bir bilgi ne de herhangi bir şey vardı. İşin aslıya listede yer alan Resident Evi 6 ve diğer tüm oyunlar, kuvvetle muhtemel Capcom'dan veya diğer yapımcılardan bir yaptırım gelmesini önlemek amacıyla, çok geçmeden seslendirmenin takdim listesinden kaldırıldı.
Ancak birbirine yakın zamanlarda başka bir seslendirmen haberi, oyuna dair bir parça düşündürterek gündeme düştü. Çinli sanatçı Wendy Mok'un takdim listesinde Resident Evil 6'nın karşısında görülen "Çinli Köylü/Zombi" ibaresi, serinin yeni oyununun Çin'de mi geçeceği düşüncesini akıllara soktu. KAYNAK:http://www.residentevilturk.com/index.php?topic=4553.0
Daha önce sıkça Resident Evil 6'nın ismini duymuştuk. Geliyor mu yoksa yalan mı derken yapım bu kez, ünlü ses aktörünün CV'sinde ortaya çıktı. Daha önce Capcom'un bazı yapımlarının seslendirmesinde ve Call of Duty: Black Ops, Modern Warfare 3'ün seslendirmelerinde yer alan Joe Cappelletti, internet sitesindeki CV'sinin son halinde Resident Evil 6'ya da yer verdi. Cappelletti'nin sitesindeki CV'sinden Resident Evil 6 derhal kaldırıldı ancak Siliconera ekibi, yazı silinmeden görüntü alabildi. Ne dersiniz, geliyor mu gerçekten?
Resident Evil 6 duyurusu resmi bir biçimde gerçekleşmedi fakat söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Yayılan bir spekülasyona göre yeni Resident Evil oyununun yapımı Batı tabanlı bir firmaya emanet edilmiş durumda. Araştırmalar sonucu tüm bulgular Kaliforniya tabanlı yapımcı Spark Unlimited'da yoğunlaşıyor. Spark'ın şu anda 2 proje üzerinde çalıştığı biliniyor. Bunlardan biri için sitelerinde "konsola özgü çok ünlü bir serinin devam oyunu"ve"3rd Person Aksiyon/korku oyununda yeni ve cesur bir deneme" yazıldığı görülüyor. Stüdyonun ayrıca bu proje için iş ilânları da yayınladığı gözden kaçmıyor. Bu ilanların başını baş tasarımcı çekiyor. Dahası ise Capcom'a yıllardır VFX tasarımcısıolarak hizmet vermiş olan Hoshiko Oyamatsu'nun artık Spark'da çalışacak olması göze çarpıyor.
Aynı zamanda Spark stüdyolarına bu spekülasyonlarla ilgili yöneltilen sorulara alınan cevaplar da çok ilginç. Örneğin Spark, Twitter'dan aşağıdaki açıklamaları yapmış: "Oyunu yayıncı için yapıyoruz. Oyun hakkında her türlü yardımı alıyoruz. Biz sadece kendi yapımcı fikirlerimizi sunuyoruz." Spark, ayrıca şu anda hangi oyun üzerinde çalıştıklarını veya kiminle çalıştıklarını onaylayacak durumda olmadıklarını söyledi. Capcom'un Batı tabanlı yapımcılara birçok köklü serisini emanet ettiğine şahit oluyoruz. Bunlar arasında Blue Castle'ın Dead Rising 2'yi Slant Six'in Raccoon City'yi ve Ninja Theory'nin DMC'yi yapmasınıörnek gösterebiliriz. Capcom'dan bu konuyla ilgili bir yanıt bekleniyor. Gerçekten Resident Evil 6'nın yapımcısı Spark stüdyoları olabilir mi, hep beraber göreceğiz.
Ah ulan nerde o eski resident evil hikayeleri.PS2'de ben oynardım , eşim izlerdi.Zevkle bitirmiştik oyunu.Çok etkileyici senaryolar vardı.
Konumuzla alakasi yok ama. ORC oyununda ki Carlos ile R3 de ki Carlosa bakar misiniz ne kadar cok bir birlerine benziyorlar !!!!!
ORC'de Sanirim 8 tane karekter var MP de. Valla sanirim ORC yi es gececegim 6 da bakalim nasil olucak. Hic MP ye bulasmasinlar 123 gelmez ama ona yakin bir oyun olsa keske.
Sipahi hemsom/. Sonucta beni ben yapan (oyuncu anlaminda) konsol dunyasinda olmami saglayan RES dir. O yuzden artik ne ciksa oynayacaz baska sansimiz yok. Capcom da bunu cok iyi biliyor o yuzden bu kadar oyunu tur bakimindan sundurebiliyor ya.
@ Kasatka hayirlisi kardesim.
REORC'de zaten eski oyunlarda olan karakterleri bolcana görücez hatta bu karakterler ile oynayabilecez diye biliyorum. Nemesis bile var oyunda. Bu bile büyük bir nimet.
Re gibi efsane ne hallere düştü. Mikami keşke şu hakları elinde bulundursaydında Resident Evil efsanesine sen devam etseydin.
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_ Daha önce sıkça Resident Evil 6'nın ismini duymuştuk. Geliyor mu yoksa yalan mı derken yapım bu kez, ünlü ses aktörünün CV'sinde ortaya çıktı. Daha önce Capcom'un bazı yapımlarının seslendirmesinde ve Call of Duty: Black Ops, Modern Warfare 3'ün seslendirmelerinde yer alan Joe Cappelletti, internet sitesindeki CV'sinin son halinde Resident Evil 6'ya da yer verdi. Cappelletti'nin sitesindeki CV'sinden Resident Evil 6 derhal kaldırıldı ancak Siliconera ekibi, yazı silinmeden görüntü alabildi. Ne dersiniz, geliyor mu gerçekten?
Yahu şöyle uydurma haberleri ciddiye alıp paylaşmayın gözünüzü seveyim, sonra millet gerçek sanıp gaza geliyor, yorum yapınca da emeklerimiz eleştiriliyor diye insanlara serzenişte bulunuyorlar. CV'deki oyunların arasında kabak gibi ''Aliens vs. Rohnaldinho'' yazıyor, bu nedir yav?
Aliens vs. Rohnaldinho o ne lan
quote:
Orijinalden alıntı: Rubellite
REORC'de zaten eski oyunlarda olan karakterleri bolcana görücez hatta bu karakterler ile oynayabilecez diye biliyorum. Nemesis bile var oyunda. Bu bile büyük bir nimet.
Nimet olabilir ancak soyle bir sey var. Hani iyi yikanmamis bir kaba, yani deterjan tortulu bir kaba ne kadar sevdiginiz bir yemegi de koysaniz mideniz bulanir. Dikkat edin oyun REsident EVIL den cok SOCOM a benziyor. Asiri derece de etkilesim var. Bu kadari cok fazla. Socom dan da nefet eden ben ( ki etmesem bile bu derece sevdigim bir oyunun yine sevdigim bir diger oyuna benzemesini bile hos karsilamam_) aynen yukarda yaptigim kab benzetmesinde ki kabdan yemek yer gibi oynayacagim oyunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Kasatka
Konumuzla alakasi yok ama. ORC oyununda ki Carlos ile R3 de ki Carlosa bakar misiniz ne kadar cok bir birlerine benziyorlar !!!!!