Şimdi Ara

RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU) OYUN CIKTI ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
6
Favori
51.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman ha Resident Evil 6 yi Fps yapmazlar insallah^^
  • Bu kawatdan her şey beklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 26 Nisan 2011; 11:58:58 >
  • Sırf oyunu daha çok satabilmek alt yaş grubuna aldırmak adına yakında pokemonda koyar bunlar oyuna tek korku oyunu diye alıp oynadığımız serinin içine ettiler resmen neydi o ps1 zamanları be pehh
  • quarizma06: Aga Pokemon a ayip ediyorsun :) Cok hatiram var ^^ // Operation Raccon City yi yapacaklarina Outbreaki yapsalardi keske. Ve Resident Evil 6 insallah özüne döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quarizma06: Aga Pokemon a ayip ediyorsun :) Cok hatiram var ^^ // Operation Raccon City yi yapacaklarina Outbreaki yapsalardi keske. Ve Resident Evil 6 insallah özüne döner.

Farklı kulvarlar hocam tarzım değil ondan dedim :)) Korku oyunu başka akla gelen o dönemlerde bide silent hill vardı sırf bu oyun yüzünden ps başından kalkmazdım ya okadar çokki artık fps türü oyun tek farklı yönünüde kaybetti çıkınca incelemesine bakmadan hayatta almam ha resident evil 5 mesela kötümü değil çokta hoşuma gitti fakat o eski tarzında korku öğelerini içermiyor..
  • quarizma06: Kesinlikle katiliyorum. Fps oyunu cok artti. Tamam bende Fps severim ama neredeyse Fps den baska oyun cikmaz oldu. Bende tee ciktigindan beri alacam Resident Evil 5 i ama inanki hic oynayasim yok. Oyun saf aksiyon. Ve saf aksiyon olarak cok daha güzel oyunlar var ^^ ama sirf ismi icin alacam Resident Evil 5 i.
  • Al oyna bence pişman olmassın ama resident evil olarak düşünme o oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 26 Nisan 2011; 14:44:27 >
  • Yürürken ateş edebilme. Check
  • quarizma06: Aynen aga. Oyunu Resident Evil olarak düsünmeyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcloudtr

Yeni oyunda farklı olarak Zıplama tuşu ekleyeceklermiş

Zaten oyunda bir zıplama tuşu eksikti.

• zıplayan RE istiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacTical_TR -- 26 Nisan 2011; 19:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Wii 2 de daha çok shooter tarzı resident evil oyunları olur...Gerçi belli olmaz, gamecube ve wiide resident evil 1 i yeniden yaptıkları gibi , yeni çıkacak nintendo konsolunda resident evil 2 ve 3 ü hd olarak yeniden yapabilirler...

bunu unutun mıkamı yapmadıktan sonra hiç bi b....a benzemez.Mıkamı capcomdan ayrıldı.
    Ammmaaaa mıkamı wıı2ye ozel re tadında oyun yaparmı yapar.Bunu bekleyın re serisini beklemekten kat kat daha mantıklı.Ben yapacagından adım gibi eminim zaten sırf gamecube ve wii için capcomla araları açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Biraz alıştıklarınız dışına çıkın
    Resident Evil 5'i sevmeyenler örnek verebilir mi?

Grafik mi kötü?
    Oynanırlık mı kötü?
    Karakter dizaynlarımı kötü?
    Müziklerimi kötü?

Eski serilerle yeni oyunları kıyaslarsanız size göre herşey kötü gözükecektir böylede devam etmeye devam edersiniz. Oyuncuyu memnun etmek zordur ne kadar iyi yaparsan yap daha iyisini isteyecektir.

iyide biz re serisinde grafiğe pek önem vermıyoruz ben re 3 re2 reremake zero ve recvx 5e değişmem isterse 5in grafıklerı oyun dunyasındakı en güzel grafıklı oyun olsun
    Re 5i niye sevmedim
    1 aksıyon çok
    2 bulmaca hiç yok bana göre
    3 weskeri öldürdüler
    4 çoğunlukla açık alanda geçti oyun
    biz bır malıkaneye belirli bir bölgeye alıştık damlarda gezmeye değil bulmaca çözerek ılerlemeyı sevdik paso sözde zombi vampir öldürmeyi değil kurşunsuz kalıp aralarından kaçmayı sevdik ha seni bilemem belkı re nin eskı serılerını oynamamışsındır yada oynayamamışsındır

• Yav agalar niye spoiler veriyorsunuz? Oynamadim ben Resident Evil 5 i^^
  • Resident Evil'in her şeyi çok güzel fakat RE serisine tarzına uymuyor arkadaş böyle yaparsanız hiç bir oyunu beğenmezsiniz demiş ama RE5'deki olayı şöyle izah edeyim GTA 5 çıkıyor gidiyor alıyorsun seriyi bildiğin için sırf araba yarışı çıkıyor ama GT FORZA gibi bir araba yarışı sen bu oyunu beğenir misin şimdi evet güzel bir araba yarışı ama sen onu GTA olduğu için aldın eski oyunlarını bildiğin için para verip aldın.Mesela Resident Evil Outbreak File #2 de güzel bir oyun değil ama RE serisinin adını taşımayı hak ediyor o atmosfer var RE5 bildiğin aksiyon oyunu korku ögeleri adına sadece zombiler var.Benim RE5'i beğenmeme nedenim bu yani.
  • Yeni bir Resident Evil Outbreak oyunu ciksa harika olurdu. Co-op modda arkadaslarla zombilerden kacmayi, hayatta kalma savasi vermeyi kim istemez? Capcom bir büyüklük yapta yan oyun olarak Resident Evil Outbreak File #3 ü cikar.
  • grafikleri çok güzel olan resident evil 5 ten neredeyse hiç zevk alamadım..sebebi ise daha önce resident evil 4 oynamış olmamdı..
    herkes ilk 3 oyunu çok beğeniyor ama bence serinin en güzel oyunu re4..
    leon kennedy ile köyde dolaşırken ki atmosfer başka hiç bir oyunda yok..(bence)
    keşke re6 re4 kadar güzel olsa...
  •  RESiDENT EViL 6 (PS3 ANA KONU)  OYUN CIKTI !

Bazı kişiler söylentiler yaymayı veya insanları yanıltmayı çok seviyor.Şimdi ileteceğimiz haberin de gerçek olmama ihtimali yüksek, ama konu Resident Evil 6 olunca görmezden gelemiyoruz.      Relyonhorror'da yer alan habere göre yukarıdaki Resident Evil 6 logosu Comic-con'da kapalı kapılar ardında gösterildi. Görüntüde dikkat çeken şey ise oyunun 15 Eylül'de tanıtılacağı oldu.Bu tarih Japonya'daki Tokyo Game Show 2011'in başlama tarihi ile aynı.      Capcom daha önceki açıklamalarında Resident Evıl 6'nın köklere dönüş olacağını söylemişti. Tokyo Game Show 2011'de bu oyunla karşılaşırsak hiç şaşırtıcı olmaz, gerçi karşılaşmasak da hiç şaşırmayız.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Resident_Evil_6_Eylulde_Gosterilecek-17804.htm

• Capcom, şu sıra yeni Resident Evil oyunları üzerinde çalışmayı sürdürüyor. Resmi olarak duyurulanların haricinde, söylenti boyutunda olan, yapımcılar tarafından da bazen dile getirilen bir Resident Evil oyunu var; Evet, Resident Evil 6!Bu oyunun geliştirildiği biliniyor, ancak yapım için bir bilgi henüz verilmiş değil. Aşağıdaki fotoğrafta da gördüğünüz üzere, Resident Evil 6'nın logosunun bulunduğu bir kağıt var. Hemen altında da 15 Eylül tarihi işaret edilmiş. Acaba, Resident Evil 6'yı bu tarihte mi günyüzüne çıkaracak Capcom?
    .
    http://www.merlininkazani.com/Resident_Evil_6_15_Eylulde_gorunecek_mi-haber-43225p1.html

• Söylentiler söylentileri kovalar. Biz de "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diyerek bunları sizlere sunmaya devam ediyoruz. Evet, yeni söylentimiz Capcom'un "Artık çıksııın!" diye bağırdığınız Resident Evil 6'sı ile ilgili. Resmi Playstation dergisinin son sayısında geçen ay düzenlenen San Diego Comic-Con fuarındakapalı kapılar ardında Resident Evil 6'nin seçkin kişilere gösterildiği iddia ediliyor. Derginin köşe yazısında:"Resident Evil: Operation Raccoon City'yi bomba bir halka daha izleyecek - Resident Evil 6 - 2012"     Bu Resident Evil 6 ile ilgili ilk söylenti haberimiz değil. Bundan önce de oyunun Comic-Con'dan alınmış bir görüntüsü verilmiş ve Eylül'de halka açık gösterimin yapılacağı iddia edilmişti. Eylül deyince benim aklıma ilk olarak Tokyo Game Showgeliyor. Aşağıdan OPM'nin son sayfasındaki ilgili kareyi degörebilirsiniz.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Resident_Evil_6_2012de_Cikacak-18276.htm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.