Şimdi Ara

Resident Evil 7: Biohazard | Xbox Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resident Evil 7: Biohazard | Xbox Ana Konu

Tür: TPS/Survival Horror

Yayıncı: Capcom

Yapımcı: Capcom

Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2017

[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 12 Mart 2017; 20:8:46 >

• Kapak güzel olmuş ama biliyorumki yine beş para etmeyecek...
  • haber cokmu yeni yavas yavas sowlar basliyor
  • Yine gereksiz ve çöp oyun geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlukiestFaun150

Yine gereksiz ve çöp oyun geliyor.

6 berbattı cidden.

ama yine de resident evil sonuçta. İsimden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ne kadar kötü olursa olsun her oyununu oynadım. Gerçi iin içinde leon scott kennedy karizması da olabilir bilmiyorum.
  • Ne kadar kötü olursa olsun diye birşey yok. Eski ruhunu yansıtmasa da hiç bir oyunu kötü değil serinin.
    Hala bunu idrak edemeyenler var. Bu oyunda ya özüne döner ya aksiyon devam eder. Serinin hayranlarını üzer belki ama yine de iyi bir oyun olur.
  • Resident Evil isminden kusasım geliyor artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mortal Kombat 4 [PC ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Ne kadar kötü olursa olsun diye birşey yok. Eski ruhunu yansıtmasa da hiç bir oyunu kötü değil serinin.
    Hala bunu idrak edemeyenler var. Bu oyunda ya özüne döner ya aksiyon devam eder. Serinin hayranlarını üzer belki ama yine de iyi bir oyun olur.

Son oyununda ne övdükleri grafikleri beğendim, ne hikayeyi beğendim ne de oynanış stilini.

5 ve 6 tamamen fiyasko benim için. zaten 6 nın sadece leon bölümünü oynadım. Onu bile zorla bitirdim açıkçası. Kötüyse kötü diyoruz.
  • Otomatige bagladilar her yil RE oyunu cikiyor
    Icine ettiler serinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 20 Mayıs 2013; 15:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitirdiler guzelim seriyi,coop gibi sacma sapan seyler sokarak hersene daha kotusunubyapmayi basardilar.re6 ya dayanamadim bile sacma sapan bir oyun olmus'cebimden cokan paraya yanarim.

• "The War Ends Now"

Cenazenin cenazesini mi yapacak Capcom?
  • Resident Evil deyince herkes kusmuş başlığa, o kadar mı kötüydü 6. oyun?
  • 6 oyun da leon bölümü fena değildi ama cris de resmen call of duty oynadık yarıda bıraktığım nadir oyunların başında geliyor.
  • the war ends now derken serinin son oyunu mu olacak acep
  • Bu 5 ve 6 yı yapanlara eşşek sudan gelinceye kadar dalasım var. Cenazeyi 7 ile kaldırıp gömüyoruz galiba
  • Belki de son oyun olur bu.

• 7 rakamına bakıyorum ama bu sefer bir zürafa ve kadın görünmüyor. Capcom akıllanmış anlaşılan.
  • Re 7 de sadece leon olsun bari artik

• Para kazanmak için mundar edilen bir seri. Lütfen yeter desekte fayda etmeyen zombilerin dans ettiği yegane oyunların peş peşe çıktığı kalitesiz deneyimlerin baş tacı bir başyapıt.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.