Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pişkinliğe bak! Konuya giren spoiler yemeyi göze almıştır-mış. Sana mı soracak insanlar ne zaman oynayacağını oyunu. Herkes her zaman vakit ayıramıyor, 'boş' olmak belli yaştan sonra kolay iş değil. Yaptığın saygısızlığı bir de pişkinlikle savunuyorsun. Biraz empati! İnsanı çileden çıkartıyor bu ülkenin insanı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 24 Mayıs 2017; 15:24:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mhasal kullanıcısına yanıt
    Konuyu çarpıtma ben kimseye ne zaman oynayacağını söylemedim. Boş zaman hakkında da bir şey yazmadım. Yaş muhabbetine girişmişsin bu da konumuz dışı.

Beğenmeyen beni bloklasın geçsin hadi eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki medeni insan bu sekilde anlaşabiliyor bu forumda. Senden de bu olgunluğu bekleyen insanlara biraz daha saygılı olmalısın. Seni bloklamak dert degil. Sana bir davranış kazandirabilmeye calisiyor buradaki insanlar. Mesajını 10 saniyede duzenleyebilirdin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrisy

İki medeni insan bu sekilde anlaşabiliyor bu forumda. Senden de bu olgunluğu bekleyen insanlara biraz daha saygılı olmalısın. Seni bloklamak dert degil. Sana bir davranış kazandirabilmeye calisiyor buradaki insanlar. Mesajını 10 saniyede duzenleyebilirdin.

Aynen çok güzel bir davranış kazandırma yöntemi. Orada spoiler butonu var onu boşuna mı koymuşlar spoiler butonu denen bir şey var blablabla gerçekten başarılı çok yapıcı cümle kalıpları bunlar. Gece geç saatte dalgınlığıma gelip yorumu spoiler tagına almamışım ama bu tepkileri gördükten sonra umrumda olmadı. Yazışmalar bu kadar uzamasa bunu da açıklama gereği duymuyordum. Üslup yoksunluğunun üstüne benden de anlayışlı bir dil kullanmamı beklemeyin lütfen. Rahatsız olan engeli bassın geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urahara0 -- 24 Mayıs 2017; 12:9:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

İki medeni insan bu sekilde anlaşabiliyor bu forumda. Senden de bu olgunluğu bekleyen insanlara biraz daha saygılı olmalısın. Seni bloklamak dert degil. Sana bir davranış kazandirabilmeye calisiyor buradaki insanlar. Mesajını 10 saniyede duzenleyebilirdin.

Aynen çok güzel bir davranış kazandırma yöntemi. Orada spoiler butonu var onu boşuna mı koymuşlar spoiler butonu denen bir şey var blablabla gerçekten başarılı çok yapıcı cümle kalıpları bunlar. Gece geç saatte dalgınlığıma gelip yorumu spoiler tagına almamışım ama bu tepkileri gördükten sonra umrumda olmadı. Yazışmalar bu kadar uzamasa bunu da açıklama gereği duymuyordum. Üslup yoksunluğunun üstüne benden de anlayışlı bir dil kullanmamı beklemeyin lütfen. Rahatsız olan engeli bassın geçsin.

Son mesajdan başladım okumaya, Konuyu bile bilmiyorum ama engelledim geçtim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 24 Mayıs 2017; 15:14:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstergo industries

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

Son mesajdan başladım okumaya, Konuyu bile bilmiyorum ama engelledim geçtim teşekkürler.

Hadi yallah koçum benim

• Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar,

sahur vaktine kadar geceleri oynayıp tırsmak içi dijital olarak oyunu satın almak istiyorum. PRİ veya Sec fark etmez. uygun şöyle güzel bir fiyattan verebilcek arkadaşlar PM'den ulaşabilirse sevinirim :)

ramazan ayı boyunca da kiralamak isteyen arkadaşa da 30 lira verebilirim.
  • Mehmetotto87 M kullanıcısına yanıt
    Dostum naçizane tavsiyem kiralamaman yönündedir. Forumdan satin alıp bitirdiğinde 5-10 lira eksiğine satabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/sizer-ps4-dijital-oyun-kardeslik-satis-takas-grubu-satilik-ilanlar--109819213

Bu konuda satilik oyunları görebilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/sizer-ps4-dijital-oyun-kardeslik-satis-takas-grubu-alinik-ilanlar--114394184

Bu konudan da alinik ilan verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisy -- 27 Mayıs 2017; 20:44:52 >

• wrisy kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

teşekkür ederim ilgin için.
  • Yeni bitirdim çok iyi oyundu bee
  • Oyun bitti ama bende bittim. Gerçekten çok ürkütücü sahneler var. Grafikler çok iyi olduğu için korkuyu gerçek kılıyor. Resident evil serisine baktığımızda oynanışın eski oyunlarla ilgisi bile Yok ama re oyunu olduğu gerçeğini değiştirmiyor, özellikle sonu ile. Şahsi puanım 9 bu oyuna. Atmosfer, grafikler ve oynanış çok başarılı olduğu için.

Sonuna gelirsek herşey göründüğü gibi değil bence.

Kendisini Chris olarak tanıtan adam kesinlikle chris değil. Klonlanmış bir versiyonu olma ihtimali çok yüksek. Hunk olma ihtimali çok kuvvetli.. not a hero olarak dlc ismide bir mesaj olabilir. Göreceğiz.

• arkadaşlar oyunun dlc' leri hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
  • 112 TL'ye düşmüş çoktandır alma niyetindeyim sizce değer mi korkmak istiyorum arkadaş çoktandır oynanıyorum korku oyunları

• Oyun olarak güzel ama korkunun k sini yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Oyun olarak güzel ama korkunun k sini yaşamadım.

Dostum şimdiye kadar oynayıp gerçekten korkunç diyebileceğin bir oyun söyler misin ? Bu tarz oyunları sevdiğim için referans anlamında merak ettim.
  • Oyun bir türlü 100 liranın altına düşmedi, 112,99 lira bu oyuna bana göre çok. Tüm RE serilerini oynadım bir türlü bunu oynamak nasip olmadı.

74-89 lira civarına düştümü alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOZ_35

quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Oyun olarak güzel ama korkunun k sini yaşamadım.

Dostum şimdiye kadar oynayıp gerçekten korkunç diyebileceğin bir oyun söyler misin ? Bu tarz oyunları sevdiğim için referans anlamında merak ettim.

Amnesia

• Baya iyiydi bence oyun

• Arkadaşlar yumruk tekme vb saldırıları nasıl yapabilirim?
  • Pc konusu yokmu 6870 kartım var açamadım oyunu

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.