Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

1 saat oynadım çok güzel olmuş outlast 2 yanında harbiden tırt kalıyor, çok güzeldi gerilim aksiyon herşey vardı tek anlayamadığım bu oyunun resident evil ile ne alakası var çözemedim 2 kutu kırma ya da kaydetme yerleri var diye adı resident evil olmuş sanki ya da biz bu oyunun adını madem RE7 koyduk o zaman birkaç kutu first aid ve kaydetme yerleri koyalım demişler

Oyna bir 4-5 saat sonra bağlanıyor re ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam spoiler buttonunu kullanın. Cevap:

Hayır daha var bitmesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Hocam spoiler buttonunu kullanın. Cevap:

Hayır daha var bitmesine.

Pardon hocam . Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun daha çok resident evil e değilde silent Hill e benziyor.

• Aslında oyun harbiden resident evilmış, 4-5-6 gibi düz çizgide gitmiyor istediğin zaman geri dönüyorsun bir kutunun içindesin adeta eski RE'ler gibi, tek nokta eski klasik karakterler yok o yüzden biraz yabancılaşıyorsun onun dışında bildiğin Resident Evil.

Bu yılın belki de en kaliteli oyunu, korkudan altıma etsem de oynarken keyif alıyorum.

Evden kaçalım dedik tünelin ucu boka çıktı

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Mayıs 2017; 19:56:46 >

• quote:

Aslında oyun harbiden resident evilmış, 4-5-6 gibi düz çizgide gitmiyor istediğin zaman geri dönüyorsun bir kutunun içindesin adeta eski RE'ler gibi, tek nokta eski klasik karakterler yok o yüzden biraz yabancılaşıyorsun onun dışında bildiğin Resident Evil.

Bu yılın belki de en kaliteli oyunu, korkudan altıma etsem de oynarken keyif alıyorum.

Evden kaçalım dedik tünelin ucu boka çıktı

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU]

daha bşey görmedin

• Valla hacı evden çıkana kadar ebem ağladı zaten, gündüz oynuyorum gece de salonda oynuyorum bazen, gece tek hayatta oynayamam böyle oyunları.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Daha Outlast 2 yi bitirmeden buna atladın midesiz adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Daha Outlast 2 yi bitirmeden buna atladın midesiz adam

Outlast 2 bitmek üzere onda baya ilerledim, outlast 2, re7 yanında çerez
  • Oyunda TR dil seçeneği varmı? Bir resimde üçgen tuşunda bilgi yazıyor KAKA nın paylaştığı resimde.

• Ike kullanıcısına yanıt
    Türkçe dil desteği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla hacı evden çıkana kadar ebem ağladı zaten, gündüz oynuyorum gece de salonda oynuyorum bazen, gece tek hayatta oynayamam böyle oyunları.

Ana hikayeye bagli bastan oyle gozukuyor suprizler var oyunda

• Sadece referanslar var, normal oyunlarla alakası yok hikayenin. Bazen bir tabloda bazen gazete küpüründe gülümseten ufak tefek göndermeler var. Bir nevi Resident Evil 4 ile daha alevlenen bio-terör olaylarının başlangıcı, origin niteliğinde bir oyun olmuş. Bu çizgiyi devam ettirebilirler bence. Şahsen oyun çok kaliteli olmuş.

• Taş gibi oyun tebrik ediyorum capcom'u. Umarım bu şekilde devam ederler hiç bozmadan. Ya da seriyi ikiye ayırsınlar bir taraftan aksiyon gitsinler, diğer taraftan horror bu şekilde. Bu oyunu gece kulaklık ya da ses sistemiyle son ses oynayıp korkmayan biri olduğunu sanmıyorum. Sadece Marguerite 2-3 kere kalbimi durduracaktı benim valla. Aksiyon ve korkuyu muhteşem dengelemişler, cidden tebrik etmek lazım.
  • Bende dün bitirdim oyun 9 saat sürdü.Aldığı olumlu yorumları hak eden tasarım harikası bir oyun.
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Spoiler diye bir buton var hala mı uyaralım yapmayın yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

Orijinalden alıntı: wrisy

Bu konuya giren spoiler yemeyi göze almıştır. Oyun çıkalı aylar oldu hala spoiler muhabbeti mi yapıyorsunuz. Yazımın başında da oyunu bitirdiğimi yazdım. Eveline ismini görünce spoiler yemek istemeyen okumaya devam etmez zaten eğer ediyorsa spoilerı hakediyor

Spoiler tagı diye bir şey var. Boşuna mı yapmışlar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wrisy

Bu konuya giren spoiler yemeyi göze almıştır. Oyun çıkalı aylar oldu hala spoiler muhabbeti mi yapıyorsunuz. Yazımın başında da oyunu bitirdiğimi yazdım. Eveline ismini görünce spoiler yemek istemeyen okumaya devam etmez zaten eğer ediyorsa spoilerı hakediyor

Spoiler tagı diye bir şey var. Boşuna mı yapmışlar?

Ben kullanmıyorum kardeşim sen istiyorsan kullanabilirsin

Ne demek kullanmıyorum! O zaman ben de mesajını şikayet ediyorum. Kasten seviyesizlik yapıyorsun.

• Oyunun dlclerini oynayanlar sizce season pass alınırmı

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Hatta beni blokla bende rahatlayım sende rahatla

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.