Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon.com da kutulu oyun 39.99 dolar a düşmüş,ah şu vergi saçmalığı çıkmasaydı keşke.
    n11 deki satıcıların çoğu sıfır diye ikinci el oyun satıyor.
  • RE 7 nin senaroyusu eski filmler den alıntı gibi duruyor özellikle en belirgin olanı 1986 yapımı ALIENS 2 filmi aliens ayrı tutuyorum fakat ,RE oyununları hiç bir zaman ucuz korku filmi oyunları olmadı ki biz sizi korkutacağız sen neyi korkutuyorsun ben ilk üç oyunda RE 1 ,2 ve 3 hiç korkmadım ki o oyunlarda benim histettiğim kaçmak canımı kurtarmak hayatda kalmaktı.Şu oyunu artık raccoon city geri göndürseler ve aynı gtv 5 deki gibi hem fps hemde tps oynana bilse ve zombilerden kaçıp kurulup hayatta kalma oyunu olsa...tek umudum RE 2
  • Re serisi 3 ten sonra değişti zaten.Aynı şekilde silent hill de 2 den sonra değişmişti. Re1'de kütük gibi dönerdi adam o bile strese sokardı bizi.Korku ve telaş yapardı.2'de biraz daha vur kır parçalaya döndü.3'de nemesis gudubetinden kaçmaya uğraştık durduk.Lakin 4 e geçince full 3d muhabbetine ortam komple değişti. Adamlar da haklı teknolojiye ayak uydurmak zorundalar. VR'da gerçekten farklı bir deneyim sunuyor.Aslında bu oyunu VR için yapmışlar gibi bir izlenim oluştu bende.Yoksa FPS yapıp da capcom risk almazdı.
  • Aynı şekilde raccoon City'nin yada benzer bir senaryonun geri gelmesi daha olur diye düşünüyorum.
    Neden dersek;
    O şehrin tükenmişliği, etraftaki harabeler, arabalar, evler. O zombi sesleri. Oradaki korku bambaşka bir korkuydu. Telaş, hayatta kalmak ve çaresizlik. Bir nevi dram da vardı. Otobüste yolculuk yaparken ölüp kalanlar, sokakta yardım istersen ısırılanlar vs vs. RE3 nemesisteki o sahneyi hatırlayanlar olacaktır, Tam sokağa giriyoruz ve iki zombi bir adamı canlı canlı yiyor.
    RE7'yi daha oynamadım ancak biçok video izledim. Umarım bir sınraki oyun dediğim gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

Aynı şekilde raccoon City'nin yada benzer bir senaryonun geri gelmesi daha olur diye düşünüyorum.
    Neden dersek;
    O şehrin tükenmişliği, etraftaki harabeler, arabalar, evler. O zombi sesleri. Oradaki korku bambaşka bir korkuydu. Telaş, hayatta kalmak ve çaresizlik. Bir nevi dram da vardı. Otobüste yolculuk yaparken ölüp kalanlar, sokakta yardım istersen ısırılanlar vs vs. RE3 nemesisteki o sahneyi hatırlayanlar olacaktır, Tam sokağa giriyoruz ve iki zombi bir adamı canlı canlı yiyor.
    RE7'yi daha oynamadım ancak biçok video izledim. Umarım bir sınraki oyun dediğim gibi olur.

Yorumunuzu okuduğumda aklıma gelen ;

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 6 Mart 2017; 15:43:27 >

• Şu oyunda korkunun k si yok, öyle büyük beklentiyle indirimdeyken bari alayım dedim. Oyun 5 ve 6 ile mukayese edilmez oyun olarak iyi ama yok altıma ettim, oynayamıyorum diyenler ya hayatlarında amnesia oynamamış ya da korku eşikleri yerlerde. Bir an bile korkmadım, başta neyle karşılaşacağımı bilmediğimden biraz gergin başladım ki o atmosferi kendim yarattım aslında, biraz ışıkları söndürüp, kulaklikla falan ama yok abi 5 dakika gerilmişsem gerilmişimdir. Until dawn da bile daha çok gerildim, jumpscare bari koyaydınız da korkaydık be arkadaş yav. Korku arayanlar hayal kırıklığına uğrar ama işte survival tarzı oynatıyor kendini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkunun k'si yokmuş ! Ne yapsın adamlar televizyondan fırlayıp bizi mi bıçaklasınlar. Sırf korku olacak diye oyun oyun boyunca mal gibi kamerayla koşmuyoruz en azından farklı şeyler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Korkunun k'si yokmuş ! Ne yapsın adamlar televizyondan fırlayıp bizi mi bıçaklasınlar. Sırf korku olacak diye oyun oyun boyunca mal gibi kamerayla koşmuyoruz en azından farklı şeyler var.

Amnesia ne yapiyorsa onu yapsınlar, hala diyorum neyine korkuyorsun ? O balçıklı yaratıklardan mı korktun? Yoksa tek deparda kaçabildiğin ev sahiplerinden mi? Bu benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 27 Mart 2017; 21:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Korkunun k'si yokmuş ! Ne yapsın adamlar televizyondan fırlayıp bizi mi bıçaklasınlar. Sırf korku olacak diye oyun oyun boyunca mal gibi kamerayla koşmuyoruz en azından farklı şeyler var.

Amnesia ne yapiyorsa onu yapsınlar, hala diyorum neyine korkuyorsun ? O balçıklı yaratıklardan mı korktun? Yoksa tek deparda kaçabildiğin ev sahiplerinden mi? Bu benim görüşüm.

İyi de bu oyun amnesia değil resident evil. Her zaman aksiyon-gerilim tarzında olmuştır. Öncekiler saf korku demesin kimse, re1'in sonunda bile boss'a bazuka ile giriyorduk.

• Amnesia nin hitap ettiği oldukça dar bir kitle var. Herkesin oynayabileceği türde bir oyun degil o. Arkadaşın dediği gibi elde bi kamera gerilim de gerilim. Resident evil hicbir zaman bunu vaad etmedi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: wrisy

Amnesia nin hitap ettiği oldukça dar bir kitle var. Herkesin oynayabileceği türde bir oyun degil o. Arkadaşın dediği gibi elde bi kamera gerilim de gerilim. Resident evil hicbir zaman bunu vaad etmedi ki.

Ben zaten oyun kötü demedim, dün gece bitirdim oyunu. Benim söylediğim önceki sayfalarda, Aman Allahım oynayamıyorum, altına ettirir diyenler. Yok böyle bir şey ya, korku öğesi hiç yok bana göre, gerilim eh işte. Zaten resident evil ın konsepti bu değil ama yorumlara bakıyorum ,başka oyun oynadım sanki.

• valla hocam o zaman senin bu yorumlar yüreğime su serpti ne diyeyim. benim oyun kurulu duruyor cihazda. gerçi horizon oynuyorum hali hazırda fakat cesaret edip de açamadım bir türlü bunu. İşte bu korku-gerilim olayı da biraz göreceli. Normalde ben korku oyunlarını açıp oynamaya imtina ederim. Mesela bir arkadaşım da tıpkı senin gibi until dawn da bir hayli gerildiğini söylemişti fakat o oyun da beni germedi nedense. Büyük hayranlıkla oynadım (QTE ler hariç) ama çok mu gerdi - hayır. Bize bloodborne 2 lazım ah ahh..
  • Müthiş bir oyun soluksuz oynanıyor hakikaten. Gerilimi, muhtesem atmosferi ve yavaş ağır oynanışı harika olmuş.

• Buarada grafik olarak ps4 ile pro arasında bayağı fark var sanırım. Ben ps4 te oynuyorum grafıkler fena değil normal geldi nesil için hatta kaplamalar gec gelebılıyor bazen. Bazıları ise harika grafikleri var demısler heralde onlar pro da oynuyorlar bilemiyorum.

• Arkadaşlar ps4 de sorunsuz kullandığım 2 tb hdd ps4 proya taktım horizon ve final fantasty 15 sorunsuz oynadım ama watch dogs 2 ve resident evil da oyunlarda donma oluyor. ce-34878-0 Hata kodu alıyorum. Watch dogs 2 sürekli donuyor . Hdd bozuldu mu acaba ama horizona giriyorum sorun yok. Oyunlarmı hatalı indi bilemedim .bu sorunu yaşıyan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 4 Nisan 2017; 2:47:20 >
  • PS VR uzun zamandır kullanmıyorum uzun bir aradan sonra Resident Evil 7 ile tekrar kullanıcam. Aramızda hem normal hemde VR ile oyunu bitiren varmı?

• Gercekten soluksuz oynadım müthiş keyif aldım diyebilirim bu oyundan. o kadar yavaş oynamama rağmen 12 saatte bitirdim. malum yerden sonra save den tekrar devam edilirse bir 2-3 saat daha oynanabilir ben gerek görmedim.

Keşke daha uzun olabilseydi tadı damağımda kaldı. Bu tarz oyunların kötü yanı bitirdikten sonra bütün sırları herşeyi ögrendiğiniz için bir daha oynayasınızda gelmiyor dogal olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 4 Nisan 2017; 19:44:44 >
  • Stor a gelecek yeni indirimlerde kendisini görürüz umarım bunca güzel yorumdan sonra oynamak şart oldu artık.

• oyun çok süper olmuş arkadaşlar çok beyendim.Çok farklı konusu.Daha önce hiç böyle bi oyun oynamamıştım.Bu kadar zevk veren.Bi knight online vardı.O da zaten farklı oyun.Bundaki tadı başka hiç bi oyundan alamadım..
  • Oyun bitmek üzereyim grafikler özellikle karakter modellemeleri çok başarılı, hikaye ve işleyiş çok güzel olmuş, VR ile korkmamak imkansız VR'da grafik kaybı olmasa bir o kadar daha süper olurmuş ama mevcut halide birçok VR oyundan iyi, kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.