Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten oyunda en çok zaman bulmacalarda harcanıyor arkadaşlar siz çözene kadar uğraşırsanız tabi ki 5-6 saatte bitmez. youtuberlar genelde bilerek gidiyorlar kalkıp da ekran başında 50 saat düşünürse olmaz zaten. mesela spoiler vermeden söyleyeyim bir bölümde bir parça buldu bir yerden ben daha "ulan bu ne böyle ne yapabilir ki bunla" dememe kalmadan adam cart diye gitti yerine koydu. o şekilde düşünmeden oynanırsa tabiki biter 5-6 saatte. bu arada bir arkadaşım da youtubeda video kaydı yaparak 10 saatte bitirmiş ama kayıt yapmasam 8-9 saatte biter diyordu.
  • arkadaşlar ben sindire sindire oynadım 12,5 saat sürdü bir kısmını vr ile bir kısmını normal oynayarak bitirdim.
  • Arkadaşlar bir yerde takıldım bakabilir misiniz?

party room'un giriş kapısında şifre tuşluyoruz ve kapı açılmıyor. Cesedin üzerinde yazan sayıyı girdiğimiz halde kapı açılmıyor. Burada ne yapacağız?
  • guitarman kullanıcısına yanıt

bende bayagi zorlandım burada. İtem box a her şeyini bırakıyorsun oyle açılıyor kapı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey sorucam easy modda bitirdim oyunu madhouse modunda oynamaya başlıcam fakat cephanem kaldığı yerden devam ediyor mu yoksa her şey sıfırdan mi olacak ? Coin leri bir daha bulmak saçma olmayacak mi sıfırdan olacaksa cephanem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

bende bayagi zorlandım burada. İtem box a her şeyini bırakıyorsun oyle açılıyor kapı.

silahlar dahil herşeyi mi bırakıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

quote:

silahlar dahil herşeyi mi bırakıyoruz?

Evet

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Kardeş içerideki adam üstündeki herşeyi bırak dıyor ya orada nasıl oyun oynuyonuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir şey sorucam easy modda bitirdim oyunu madhouse modunda oynamaya başlıcam fakat cephanem kaldığı yerden devam ediyor mu yoksa her şey sıfırdan mi olacak ? Coin leri bir daha bulmak saçma olmayacak mi sıfırdan olacaksa cephanem ?

Sıfırdan başlıyor, maalesef oyunda New game+ yok.

• Olmalıydı bence yaa ama olsun madhouse da başladım mia yi alt edemiyorum oyunun basındaki bölümde :))

• Oyunu sonunda bitirdim.Resident evil serisi ,modern bir şekilde günümüze uyarlanmış.Resident Evil 7, efsane ilk 3 oyundan özellikle kamera açısının Fps olmasından dolayı ayrılsa da, ,korkutucu bir mekanda yalnız kalıp hayatta kalma mücadelesi verme,gizem, bir kapıyı açmak için bulmaca çözüp,yeni bir yeri keşfetme mutluluğu,acaba bu evde neler olup bitiyor,burası neden bu halde sorularının akla gelmesi ,ani olayların gelişmesi vb özellikler bakımından efsane ilk 3 oyunla benzeşiyor.Oyunda hikaye anlatımı ,efektler bence bir sanat eseri kalitesinde..Gördüğüm tek eksiklik eski resident evil oyunlarındaki insanı ,o anki atmosfere bağlayan,mekanda hiçbir şey olmamasına rağmen insanı geren harika müziklerin ,son bölümler hariç,pek olmaması.Mesela Fatal Frame serisinde ,mekanlarda insanı geren müzikler ve insanı rahatsız eden rüzgar sesi vb sesler vardı.Resident Evil 7 de sesler çoğu bölümde yetersiz ,oyundaki düşmanların sesleri,çığlıkları gayet iyi ama özellikle ilk bölümlerde ortalıkta kimseler yokken 1-2 tuhaf tıkırtının dışında, insanı o anki atmosfere çeken sesler, hemen hemen yok gibi. Müzikler özellikle ilk bölümlerde çok az,son bölümlerde biraz artsa da efsane Resident Evil 2 ve3'ün müziklerinden eser yok.
    Ayrıca, normal zorluk seviyesinde, oyundaki bossların dışındaki sıradan düşmanlar, peşimizden gelemiyor, kapıları açamıyor ama istedikleri yerden bir anda bitip karşımıza çıkabiliyorlar.
    Sonuç olarak notum 90. Böyle oyunlar kolay kolay gelmez, oynayın ,oynattırın.Hele Residen evil 6 faciasından sonra bu seri artık bitti diye düşünürken bu oyun Resident evil serisinin dirilişi olmuş.Ben ,oyunu oynarken pek gerilmedim.Bu durum,oyunun eksikliğinden değil,benim 18 yıl önceki bu tarz oyunlar için toy sayılacak halimden kurtulup olgunlaşmamdan kaynaklanıyor.Bu saatten sonra da en kral korku oyunundan bile tırsacağımı sanmıyorum😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 8 Şubat 2017; 14:37:36 >

• şu testereli bölüm beni gerçekten uyuz etti bir türlü öldüremedim adamı yardımcı olabilecek olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatürkcü adam -- 7 Şubat 2017; 19:16:31 >
  • atatürkcü adam A kullanıcısına yanıt
    Eğer yeterli mermin varsa düşürene kadar handgun, yerdeyken de shotgun ile öldürmek en kolay yöntem. Ancak testere tek seçeneğin ise adamın hamlelerini bekle, gerektiğinde korunarak savuştur ve saldır şeklinde hareket etmen gerekiyor, biraz sabır işi o; yere düştüğünde de testere ile L2-R2 kullanarak thrust atak yapman lazım.
  • 8 daha korkunc olmalı 7 iyiydi fakat eksik

• Pri hak satan varsa talibim

• Öncelikle yaş 35 oyun gurmesiyim pazarcı gibi oynayacağım oyunlara seçmece bunlar oynama vatandaş çektiğim çok oluyor. Sebebi de belli tecrübe ve yaşla gelen birikim sizi deli gibi oyun seçmeye eleştirmeye itiyor oyun beğenmiyorsunuz sıkılıp yarıda bırakıyorsunuz. RE7 Oyununa kısaca yorumuma gelirsem;

Oyun Resident Evil mi evet ama seride nerde ? Tabiki resident evil 2 ve 3 serisinin ruhu yok ama bir 4 - 5 gibi sıkıcı bayık ruhsuz değil. Yani RE 2-3 den sonra 7 yi koyuyorum. 6 nasıl yine van damme döner tekme beni benden alsada 4-5 den daha iyi biraz 2-3 ruhuna dönmeye çalışılmış her nekadar başarılı olamasada. Neyse...

RE 7 herkesin malumu bazı filmlerden etkilenmiş ben kendimce de eklemeler yapıcam. Aile kurgu Teksas katliamı diyebiliriz bir ufak oyun puzzle tutsaklık biraz testere kokuyordu. ufak kız ve korku öğeleri tamamen FEAR oyunu diyebiliriz. RE yi RE yapan zombie olayı çok yok hep aynı tür pardon 2 ayrı tür biri yerden sürünen biri yürüyen saçma yaratıkları çok beğenmedim. Nerede o Umbrella serisi duvar kıran dediğimde yaşlı ölümsüz dede duvarı kırıp yardı maziyi yad ettik ama yinede o tadı alamadım mal mal ölmeyen saçma bir sarsılan kafa animasyonu beni benden aldı:D

Velhasıl gariptir ki Oyunu bitirme isteği genelde gitmedi bazen sıktı yalan yok sırf laf olsun diye yapımcı bazı yerleri sıkıcı yapmış aynı sorunu Uncharted 4 de de yaşadım habire dağ tırman sanki dağ tırmanma simülasyonu de yeter Neyse buda neden kaynaklanıyor tüketici ergenlerin OYOOON ÇOK KOSAAAA olmuş dememeleri için. Oysaki şu oyun 2 saat kısa yap vedat Milor misali TADI DAMAĞIMIZDA kalsın olmaz mı ? Olur olur kırmayın beni

Oyuna genel puanım 7.5 - 8 arası veriyorum. Oyunu geze geze tam araştıra araştıra 8 saatte bitirdim hadi puanım 8 olsun
    Spoiler vermem sadece o gemi de ne amelilik yaptırdı arkadaş garson gibi bir yukarı bir aşağı arakat servisi bile yaptırdı namussuz yapımcı Oyunu oynamayanlara sözüm: Tereddüt etmeden alın oynayın oynamazsanız bu abla gelip gece sizi..................

• 4. oyunada sıkıcı diyende gördük ya tamam gözüm açık gitmez
  • Oyunun eksikleri war ama bence grafik bakimindan harika bir oyun olmus. Kim ne derse desin serinin efsane oyunu bence 3 tur sonra 2 ve 4 u tartisiriz aralarinda 5 i sevemedim adam silah cekince kakalak gibi kaliyordu olmadi... 6 desen acayip biseydi ucube... Oyun guzel gerilim dolu... Lakin hatalardan bahsetmeden edemiyceem yaratiklar kapidan gecemiyo sen verandaya gelince kayboluyo o zaman sana da tek bir sey kaliyor arkana bakmadan kosmak... Madhouse zorluk dercesinde kacabilir misiniz bilmem ama normal de ve kolay da topuklayin merminizi saklayin... Boss fightlar klasik boss fight olmus cevreyi kullanmak gerekiyor bazilarinda... Eskiden de bir yanma odasina pesimiz sira surukleyip cayir cayir yakmistik bi arkadasi =) oynamak lazim bu oyunu ... Oyun kisa falan degil bence boyle oyunlari farming yapmadan tek seferde oyle bitiremezsin... Oyunu 2 saatte bitiren war da adam her seyi sonsuz acmis laps laps onune geleni hayvansi silahlahla deviriyor...

• N11'e baktım da en ucuz satan kişi 198 tl'den satıyor
  • bu oyunun herşeyi güzeldi, yani gerçekten sağlam bir korku oyunu yapmışlar, karakterler iyi işlenmişti, grafikler çok iyiydi. tek eksi yanı kapıların kilitlerini açma, birşeylere birşeyleri yerleştirme olayı çok abartılmış ve bir süre sonra sıkıyor bu durum. yani iki üç tane olsa tamam ama belki 100 tane vardır bu dediklerimden. oyunun tadını hafif kaçırmış bu durum. onun dışında çok iyiydi. şimdi bahar dlcsini bekliyorum, umarım onun da hakkını verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatürkcü adam -- 16 Şubat 2017; 19:41:18 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.