Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme ile değişti acaba bilen var mı?
  • Capcom, Resident Evil 7'nin Bedroom DLC'nin ana oyun teknolojisinin ötesine geçtiğini söylüyor.

Resident Evil 7 Bedroom DLC'yi oynadıysanız, oyunun geri kalanından biraz farklı hissettiğinizi fark etmişsinizdir. Marguerite fazlasıyla ürpertici görünüyor ve envanter yönetimi için yeni seçenekleriniz var. Oyun müdürü Koshi Nakanishi'ye göre, çünkü teknoloji ve yaratım süreci ekibin ana oyuna ekleyebileceğinin ötesine geçti.

"Oyun sistemi açısından öğe etkileşim sistemiyle öğeleri kontrol ettiğiniz ve birleştiren, gölgeleri kullanan ana oyundan daha ileri gidebildik. Ana oyun bittikten ve tozlandığından bu tecrübeyi "Yatak odası" yaratmak için kullanın, "dedi Nakanishi (çevirmen aracılığıyla). "Aynı şey VR için de geçerli - Marguerite'nin yüzü var ve gözler, oyuncunun baş hareketlerini izliyor onu gerçekten kendisini canlı hissettiriyor."

Ekip de davranması gerektiğini düşündükleri şeyleri yerine getirdiğinden Marguerite'nin kendisine ekstra bir sevgi de vardı. Nakanishi, "Hareket yakalama oturumlarından önce Marguerite için istenen performansı geliştirmek için, ekip üyeleri kendilerini karakter olarak önceden görselleştirme videoları yapmışlar" dedi ve "gerçekten rol alan bir geliştiriciyi gösteriyor" dedi.

Kaynak :http://www.gamesradar.com/capcom-says-resident-evil-7s-bedroom-dlc-goes-beyond-the-tech-of-the-main-game/

• Resident Evil 7 bedava DLC ‘Not a Hero’ stars Chris Redfield

Capcom, Resident Evil 7: biohazard'ın Ocak ayında duyurduğu ücretsiz "Not a Hero" adlı indirilebilir içerik bu baharın sonunda Chris Redfield ile oynanacağını açıkladı.

Resident Evil 7'nin ana hikayesi ile tamamlanan Ethan kabusundan farklı bir tadı olan kısa öykü senaryosunu "Not a Hero" izleyecek.

• Bu nasıl Chris yahu.

Bizim BKM oyuncularından fasulye ye benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni DLC hakkında başka bir bilgi yok mu? Nerede geçecek, neyi anlatacak vs.
  • Son filmden az once ciktim Re final capter harika olmus.Fanlara tavsiye ederim.Bugun gosterime girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RE1-2-3, 98 yılında geçiyor, RE7 ise 2017. Chris ilk oyunda 25 yaşındaymış, RE7'de 44 yaşında olması gerekiyor. Bu model taş çatlasın 30, tipi de benzemiyor belki bir twist vardır çünkü mantıklı değil.
  • Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim,
    son bolumde cephanem kalmadi 2-3 kursun haric) eveline igne batirdiktan sonra cikan buyukkaneyi olduremiyorum manage itemsde biseym yok ivir zivir var hep :( bilgisi olan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganoztokatli -- 25 Şubat 2017; 18:13:27 >
  • doganoztokatli kullanıcısına yanıt
    Arka tarafta mermi olması lazımdı iyice baktın mı? Bende de öyle olmuştu sonra fark ettim.

• Tesekkurler , bnde sonra gordum tam yetti cephane yoksa baya geriden baslamam gerekicekti

• oyunun sonunda kendini redfield okarak mı chris redfield olarak mı tanıtmıştı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

oyunun sonunda kendini redfield okarak mı chris redfield olarak mı tanıtmıştı?

Redfield

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu Tr psn den satin almis olan arkadaslardan cok rica ediyorum, mumkunse oyunun alt yazi dil seceneklerinde Rusca var mi ? Tr Psn uzerinden bakmak istedim fakat diller ile ilgili aciklama yoktu.
    Lutfen Tr psn den alan varsa bakarsa ve bilgilendirirse cok minnet duyarim, zira Rusca yoksa Rus psn den alacagim oyunu.

Saygilar
  • Arkadaşlar ps3 üm vardı ps4 almayı düşünüyordum, sırf bu oyun için ps4 e geçişimi hızlandırdım ve ps4 pro ve ps vr aldım. Re7 alcam şimdi kardeşlikten, (satmak isteyen olursa bana PM atabilir) asıl sormak istediğim konu sizler bu oyunu oynadığınız için bilirsiniz Move cihazı almalımıyım, oyunda gerek var mı keyif açısında oynanış açısından almalımıyım Re7 için move?
  • ylcnylmz kullanıcısına yanıt
    Sanırım move desteklemiyor diye biliyorum

• Arkadaşlar oyun çok iyi pc de oynuyorum en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum grafikleri çok iyi çok gerçekçi.
    Oyun çok geriyor ve bazen cidden korkutuyor sırf bu yüzden oyunu oynayasım gelmiyor korkuyorum. Şimdilik oynamıyorum ,Youtube da oynayanları izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Arkadaşlar oyun çok iyi pc de oynuyorum en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum grafikleri çok iyi çok gerçekçi.
    Oyun çok geriyor ve bazen cidden korkutuyor sırf bu yüzden oyunu oynayasım gelmiyor korkuyorum. Şimdilik oynamıyorum ,Youtube da oynayanları izliyorum

Abi youtubedan izleyince ne anlami kaliyor.izledigin yerlerimi oynayacaksin tekrar.onun zevki bilmeden oynamada zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile

quote:

Arkadaşlar oyun çok iyi pc de oynuyorum en yüksek grafik ayarlarında oynuyorum grafikleri çok iyi çok gerçekçi.

Abi youtubedan izleyince ne anlami kaliyor.izledigin yerlerimi oynayacaksin tekrar.onun zevki bilmeden oynamada zaten

Çok gerdiği için oynayamadım, meraktan oynayanların vıdeolarını ızledım bende. :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile

quote:

Çok gerdiği için oynayamadım, meraktan oynayanların vıdeolarını ızledım bende. :D

• Arkadaşlar bu oyunu Amazon.com üzerinden satın alsak bi sorun olur mu mesaj atabilir misiniz cevabınızı ?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.