Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynayıp bitirenler 100 üzerinden puanlama yapabilirlermi ?
  • crywolf35 kullanıcısına yanıt
    80 bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 5 Şubat 2017; 3:50:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf35

oynayıp bitirenler 100 üzerinden puanlama yapabilirlermi ?

100 üzerinden 90 veririm.
    8.5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Re serilerini oynamış biri olarak bu oyundan beklentim oldukça fazlaydı ve beklentimi karşıladı oyun süresi konusu harikaydı 100 - 95

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kesinlikle 9'lu değil ama eğer bağımsız bir oyun olarak değerlendiriyorsanız ben de 8 ya da 8.5 veririm. Ancak bir RE oyunu olarak değerlendiriyorsak taş çatlasın 7.5 alır, buçuğu da isminin hatırına.

Bir kere oyunda eskiye dair hatıraları canlandıran bazı ögeler dışında başka hiçbir şey yok. Oyunun tüm mekaniği önceden söylediğim gibi Condemned, Penumbra, Call of Cthulhu, Soma, Alien Isolation gibi oyunlarla aynı, PT demosu da zaten adamların en büyük dayanağı olmuş. Bilindik, alışkın olduğumuz yılların sistemi bu, RE adına uygun bir sistem olmadığı gibi yenilikçi de değil. Eski klasikler yenilikçiydi, RE4 yine sektöre yön veren bir oyun oldu. RE7 ise herkesin gittiği yönden giden bir oyun.

-Hikayede alıştığımız RE derinliği yok, oyunun tüm anlattığı hikaye haftalık çizgi roman hikayesi olamayacak kadar basit, beni şaşırtan tek şey
    Lucas'ın Tentsu firması ile anlaşıp Eveline hakkında onlara bilgi sızdıran biri olmasıydı

-Oyunun eski hikaye ve karakterle olan bağı pamuk ipliğine bağlı, biraz laf olsun diye konulmuş havası var. RE hikayesinde yeni bir dönem başlatmak istiyorlar gibi algıladım
    -Baker aile fertleri çok zayıf, Wesker, Nemesis, Saddler, Salazar, Alexia gibi şahane kötü karakterlerin yanında bu fertler çok yavan kalmış, ki bu bence en büyük eksilerden biri
    -Boss dövüşleri basit, özensiz ve zekadan fazlasıyla uzak
    -Düşman çeşitliliği yok. Molded adında tek tip bir düşman var ve oyun boyunca sadece bunlarla karşılaşıyorsunuz, RE oyunlarında düşman çeşitliliği olmaması kabul edilemez
    -Biraz korku oyunu geçmişi olan birinin bu oyundan korkması mümkün değil, neredeyse her korku anını önceden tahmin etmek mümkün. Oyun bu konuda gerçekten çok kötü, script olarak nitelendirilen önceden hazırlanmış sahnelerin hepsini ön görebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 5 Şubat 2017; 14:9:51 >

• en fazla 7/10. sürekli kendini tekrar eden hikaye. bölümlerin geçtiği yerler çok vasat. remastered tarzda bir oyun. ben iki boss geçtim sonra oyunu sildim. üstünkörü hazırlanmış bi oyun. daha fazlası olabilirdi.
  • 8.5 veya 9 veririm. Oynarken büyük keyif aldım, eksik yönleri olarak aynı tip düşmanlar, son boss'un ve maden gibi bölümlerin basitliği diyebilirim.

• Oyunun tek kötü yanı resident evil serisi ile alakasının olmaması.

• Oyunu normal zorlukta 6 saatte bitirdim, bence Re4'ün seriye yaptığı devrimin bir benzerini Re7 de de görebiliyoruz. Dibe vurmuş seriyi yeniden canlandıran Capcom'u tebrik ediyorum. Yeni fps - korku tarzlarını beğendim, muhtemelen sonraki oyun da bu şekilde olacaktır.

Sonda Baker ailesinden başkaları da etkinledi gibi bir cümle vardı, devam oyununa bu şekilde göz kırptılar. Oyunda açıklanmayan birçok şey var. Helikopterden inen adam kimdi ? Redfield diyordu ama Chris olmadığı kesin. Ayrıca oyun boyunca bizi epey uğraştıran Lucas'ın da akıbetini öğrenemedik, en son madenlerden kaçtığını duymuştuk. Oradaki Umbrella laboratuvarıyla da bir alakası çıkabilir. DLC'ler ile bu sorular cevap bulur diye düşünüyorum.

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    6 saat nedir speed run mı yaptın birader?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaptın hocam o nasıl bi hızdır 10-12 saat süresi var diye biliyordum ben
  • PT'nin yağını ekmeğine süren RE7 yavaş yavaş olumsuz yorumlar almaya başladı...
  • Bütün kutularda playstation vr mı yazıyor? Normal kutulu yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

6 saat nedir speed run mı yaptın birader?

youtubedan çözume bakmadan ilk oynayişda 6 saat imkansiz bence. sonuçda çozulcek bulmacalar gizli kapilar var neyin nerde oldugunu arayip bulmak lazimki oda vakit aliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Ne yaptın hocam o nasıl bi hızdır 10-12 saat süresi var diye biliyordum ben

Credits'ten sonra stats ekranı geldi, 6 saat 24 dk diyordu. Speedrun falan yapmadım, hatta videotape'leri bile oynadım. Ben de bilmiyorum nasıl bu kadar çabuk bittiğini :) Takıldığım 1-2 bulmacada youtube'dan yardım aldım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 6 Şubat 2017; 11:45:38 >
  • ---------spolier içerir----------------------------------

Arkadaşlar party odasına girişinde kapıya şifreyi yazıyorum (ceset'in üzerinde yazan sayı) opening yazmasına rağmen kapı açılmıyor. Burayı nasıl geçeceğiz?
  • quote:

Çoğu youtuber 5-6 saatte bitirmiş. Oyunun ana hatlarını bilen kolayca bitiriyor

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    gaming istanbulda vr denedim orda vr worlds oyunu vardı takan adam görüntüyü tam ayarlayamadı galiba bulanıklık vardı

ortam sesleri oldugu için zevk alamadım sessiz ortamda denemek lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aygunn

quote:

Çoğu youtuber 5-6 saatte bitirmiş. Oyunun ana hatlarını bilen kolayca bitiriyor

Kişiden kişiye değişiyor demmeki oyun içi mekanları fazla incelemeden direk ana görevi bitirmek odaklı gidersen kısa sürüyor.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.