Bildirim
RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (41. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ayni hocam. 1699tl her yerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Ayni hocam. 1699tl her yerde.
Hayirli ugurlu olsun :)
Ps4 pro yok, ps4 icin alsam mi diye dusunup duruyorum.
Arkadaşlar oyunun DLC leri ana oyun olmadan oynanmıyor mu ? Bilgisi olan var mı ona göre oyunu takasa vereceğim. -
Ana oyun şart, böyle durumlarda indirme boyuttundan check edebilirsiniz.
-
Vr ile oynayan babayiğitler nasıl gidiyor oyun? -
Oyunu ilk 3 saat kadar oynadım. Şunu soylemeliyimki sıkı bir re hayraniyim. re serisinden bağımsız olarak ve 3 saat kadar oynadigımla söyleyecek olursam son yıllarda oynadığım en güzel oyun oldu re7. atmosfer olabildiğince güzel yaratılmış. Mekanlar re: remake ve re: zero daki gibi. Zaten oyunun eski serilerine benzer tek tarafı bu bazı detaylar ve sesler. Ama bu bile oyunda ilerlerken sürekli etrafa bakmamı sağlıyor. Pompalı tüfeği alınca ve kapının kilitlenmesi görünce o an beynimde şimşekler çaktı.hatirlayanlar bilir.
Bulmaca olayı ilk 3 saat için söylüyorum; o gölge oyunlarını saymazsak oyunda şu ana kadar bulmaca görmedim fakat o eskisi gibi mekanlarda birçok acik ve kilitli kapılarin olması ve kafa karıştırmasi güzel. Zombi olayına gelirsek oyunda şimdiye kadar zombiye rastlamadım tabi eger ev sahipleri farklı mutand ve zeki zombi olarak görülüyorsa onu bilemem fakat ben aptal zombileri, karga ve köpekleri de görmek isterdim.
Son olarak re7 güzel bir oyun olmus. Hem eski seriyi oynayanlar hem de oynayanlar için alınması gereken bir oyun olmuş. Re fanları için zaten mekanların eski serileri andirmasi bile yeterli bir sebep olurken diğer oyuncular için ise Outlast oynayip sevenler için bu oyun Outlast tam 10 gömlek daha üstün. Sadece Outlast değil aslında oyunun aksiyon, gerilim, gizem herşey olduğunca güzel harmanlanmış.
Oyunu tamemen bitirdiğimde tekrar yorum yazacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Vr ile oynayan babayiğitler nasıl gidiyor oyun?
İbrahim hocamız hiç motion sickness olmamış VR ile sıkıntı yaşamadan oynuyormuş -
oyunu dün bitirdim yaklaşık 10 saat sürdü toplam süre olarak ; oyunu sonu güzeldi 2 farklı son var şimdi madhouse zorluk seviyesinde başlayıp tekrar bitirmek istiyorum.
Şimdi gelelim oyuna rahatlıkla söyleyebilirim son yıllarda çıkan en iyi 3 korku oyunundan biri (The Evil Within , Outlast,RE7) gönül rahatlığıyla söyleyebilirim bunu. oyunun atmosferi, sesler ,mekanlar ve bosslar hepsi muhteşem gözüküyor oyunun hikaye örgüsü ve karakterler süper özellikle Baker ailesi fertleri sıcacık bir karşılama ile bekliyorlar sizi
Son olarak oyunu Resident Evil olarak değerlendirebilirmiyiz kesinlikle %100 RE ve 4. oyundan sonraki keskin değişimi bu oyundada başarılı bir şekilde yapmış capcom tebrik etmek lazım oyunu FPS yapıp en iysini yapmak kolay değildir kesinlikle oynanması gereken bir oyun
-
Hiçbir oyun Alien Isolution kadar insanı geremez 20 küsür yıllık oyunculuk hayatımda o oyundan aldığım gerilimi çok az oyundan almışımdır RE7, Outlast filan yanına yaklaşamaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız oyun süresi daha kısa sürüyor diye biliyordum ben iyiymiş gene bi korku oyunu için. -
12 saat sürüyor ortalama
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
EyvAllah hocam iyiymiş -
Ben 15 saatte bitirdim. Demek ortalamaya göre 3 saat boş boş gezmişim; hatırladım evdeki kaplamalara bir ara takmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Hiçbir oyun Alien Isolution kadar insanı geremez 20 küsür yıllık oyunculuk hayatımda o oyundan aldığım gerilimi çok az oyundan almışımdır RE7, Outlast filan yanına yaklaşamaz.
Kesinlikle doğru Alien Isolution yarattığı çaresizlik ve gerilim çok yüksek sana katılıyorum ama bu oyunlarda atmosfer olarak aşağı kalmıyor özellikle The Evil Within TPS olmasına rağmen diğer oyunların hepsi FPS olmasına rağmen aynı etkiyi yarattı bende . -
Arkdaşalar oyun neden Resident Evil 7 diye çıkış yaptı yani seri ile çok bir alakası yok gibime geldi en azından devam niteliği taşımıyor bence daha çok outlast tarzında kendi başına çok güzel bir oyun denebilir ama ben isme takıldım :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: FiFAMaster10
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Vr ile oynayan babayiğitler nasıl gidiyor oyun?
İbrahim hocamız hiç motion sickness olmamış VR ile sıkıntı yaşamadan oynuyormuş
DLC'yi daha oynamadım. Hikayeyi tv de bitirmiştim. DLC'ye geçecez inşallah :D -
Bende ağır bir RE fanı olarak oyunu beğenemedim. Söyleyeceklerim tamamen kendi bakış açım ve kişisel yorumumdur, oyunun iyi veya kötü olduğu konusunda kesin bir yargıya varamaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X