Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atatürkcü adam

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu oyunu almayacaksın da hangi oyunu alacaksın, hiç durma.

Dlclerin ne zaman çıkacağını ve kaç saat oynama sunacağını biliyor musunuz? birde içeriklerini. Başka arkadaşlar biliyorsa, yazarsa sevinirim.

http://www.polygon.com/2017/1/24/14369358/resident-evil-7-dlc-details

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KOX B0SS

Dlc lere gerek yok saf oyunu alıp oynayıp satmak en iyisi

Böyle güzel bir oyunu satmayı düşünmüyorum hocam. baharda yeni dlc varmış zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki sorum olacak.

Mia'yı tedavi ettikten sonra Zoe ölüyor mu ? Jack ailesini kurtarmasını isterken Zoe de orda. Bir de liste vardı heralde Lucas'ın , ordaki isimlerin hikayesi DLC ile mi gelecek acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Boss Phantom -- 30 Ocak 2017; 20:11:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fena takıldım suan ya. Gıcık olduğum birşey oyunda çok fazla kilitli çekmekte ve sandık var. Özellikle çekmece. Her yerde kilitli bi çekmece. Bunlar nasıl açılacak anlamıyorum. Bir yerde lockpic buluyorum lakin bi kapıyı açmada kullanıyor atıyor çantadan. Serum yapma aşamasında takıldım sandalyede duran yaratıktan kolunu aldım bunu napicam bilmiyorum.

• Oyunda gerçekten bazı yerlerde tıkanıyorsunuz. Gözden kaçırılan bişey uzun süreleri alabiliyor bazen. Ama oyun şimdiye kadar çok iyiydi. Yaklaşık 1 saat civarı kaldı diye tahmin ediyorum 11 saat olmuş toplamda. Önceki Resident evil serilerinden bi kaçını anca oynaşımdır açıkcası bunun kadar ilgi çekmediği için belkide. Bence biraz da olsa tarzı değiştirmeleri gizel olmuş özellikle fps konusunda. Oynamayı düşünüp "acaba" diyen varsa hiç tereddüt etmesin alsın.. Bu arada sıfır olarak alıp, fiyatı yüksek olan 2. oyun kendisi :) 2.ele düşmesini bekleyemedim bile. Her neyse.. bakalım finalde bizi neler bekliyor.

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Dostum tam takıldığın yeri mesaj ile yazabilirsin. Kilit olayı maymuncuk vari açılıyor. Tabi tel şeklinde zarif olduğundan bir daha kullanılamıyor. Kolla ilerde serum yapacaksın. eski evde ondan bahsetti zaten.

Ekleme: lockpick sadece kutu ve çekmece açıyor diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubica007 -- 31 Ocak 2017; 9:0:8 >
  • Oyunu bitirdim fakat ters köşe olacağımı düşünürken tahmin ettiğim sonla bitmesi hayal kırıklığına uğrattı beni

S
    onu çok sıradan bitti tipik re bitişi helikopter aldı gitti niye değişik bi sonla bitmedi yoksa ben mia'yı seçtiğim içinmi öyle biti zoeyi seçince nası bitiyodu acaba ? + mianın umbrella ajanı olduğunada fazla şaşırmadım + chrisê benzeyen adam vardı re4 serisindeki oda ilginçti bunların haricinde pek şaşırmadım evieline'nin yaşlı kadın çıkmasına dahi şaşırmadım
  • İlk dlc geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Oyunu bitirdim fakat ters köşe olacağımı düşünürken tahmin ettiğim sonla bitmesi hayal kırıklığına uğrattı beni

S
    onu çok sıradan bitti tipik re bitişi helikopter aldı gitti niye değişik bi sonla bitmedi yoksa ben mia'yı seçtiğim içinmi öyle biti zoeyi seçince nası bitiyodu acaba ? + mianın umbrella ajanı olduğunada fazla şaşırmadım + chrisê benzeyen adam vardı re4 serisindeki oda ilginçti bunların haricinde pek şaşırmadım evieline'nin yaşlı kadın çıkmasına dahi şaşırmadım

ters köşe ne olacaktı, finalde durun siz kardeşsiniz kavga etmeyin falan mı diyecekti birisi

mia umbrella ajanı değil, evaline'i yapan başka bir firmanın ajanı, finalde gelen umbrella eski umbrella olamaz aynı adı taşıyan ama biolojik silahlara karşı savaşan bir firma olabilir, sanırım lucas çakalı bunlara bilgi veriyor onlarda etrafı temizlemek için geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

Oyunu bitirdim fakat ters köşe olacağımı düşünürken tahmin ettiğim sonla bitmesi hayal kırıklığına uğrattı beni

S

ters köşe ne olacaktı, finalde durun siz kardeşsiniz kavga etmeyin falan mı diyecekti birisi

mia umbrella ajanı değil, evaline'i yapan başka bir firmanın ajanı, finalde gelen umbrella eski umbrella olamaz aynı adı taşıyan ama biolojik silahlara karşı savaşan bir firma olabilir, sanırım lucas çakalı bunlara bilgi veriyor onlarda etrafı temizlemek için geliyor

Dostum ters köşe derken şunu kastettim geçen birisi yazmıştı konuda youtubeda izlerken sonunu gördüm BÜYÜK SPOİLER YEDİM oynamıcam fln demişti ama ben öyle şaşırtıcı bir son göremedim

Leyla ile mecnunun sonu daha şaşırtıcıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 31 Ocak 2017; 10:54:18 >

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt

kolu aldikdan sonra karavana git hocam tel çalacak. sonra karavandan cik karşidaki evin kapisindan gir 3kopek kafali kapi. girince hemen soldaki akrepli kapidan gir. elektirikli testereli elemanla dövustugumuz yere git. orda odanin birinden yılanli kapilari acan anahtari alacaksin. sonra köpek kafali kapini oldugu salona geri dön ve ust katdaki yilanli kapilari aç

• Dlc müthiş başladı, şafağa kadar sağ kalmak lazım galiba daha 5 saatden den 3 saat kaldı, durum kötü dayanamıyacam. Koşmuyor mu ne bu adam :)))

• kubica007 K kullanıcısına yanıt
    Beyler dlc nasıl olmuş ücretsiz mi? Birde yeni trophy eklenmiş mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubica007

Dlc müthiş başladı, şafağa kadar sağ kalmak lazım galiba daha 5 saatden den 3 saat kaldı, durum kötü dayanamıyacam. Koşmuyor mu ne bu adam :)))

O nası dlc dostum yoksa habire canavarlar geliyo onlarımı öldürüyosun şafağa kadar ?
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah eve gidince bakicam hemen. Tamam Karavanda telefon çaldı konuştum sonra save yapıp kapatmıştım. Direkt eve gecicem demek

• kubica007 K kullanıcısına yanıt
    En az iki uç tane kilitli takım çantası ve kilitli çekmece var. Maymuncuk ile açılan seyler bunlar. Nemesis de maymuncuk ile kapı açıldığını hatırlıyorum sanki de ama re7 de bu sekil olmadı doğru diyorsun.

• FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Kabaca öyle ama detayları ayrı bir hava veriyor. Ayrıca bedroom bölümü müthiş yatağa bağlısın ve anne yemek getiriyor gerisi spoiller olmasın. Oynayıp yaşanması lazım. Alınan kararlar önemli. Diyette girmek isteyen bu bölümü oynasın. :)))

• Hocam 30 tl ilk iki bölüm dlc si. Uzunluğunu bilmiyorum. Ama başarılı. Diğer dlc de iki bölüm ve yan hikaye olacakmış.

• Oyunu almayı düşünüyorum fakat sadece 10-12 saat olması canimi sıkmıyor değil. Alakası yok ama witcher ve fallout4 den yani 100 kusur saatlik oyunlardan sonra çok az geliyor bana

• Ne alaka ya RPG mi bu?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.