Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

oyun çıktığından beri video kaydı ve yayın yapamıyorum

Sizde de böylemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madhouse zorluğunda tam 12 saatte bitirdim . Ne yalan söyleyeyim son 4. 5. ve 6. oyundan sonra ilaç gibi geldi oyun , çok beğendim . Raccoon city referansları güzeldi . Bir de Outbreak den Alyssa makalesi var .

Oyunun sonu hakkında ;

Oyunun sonundaki Redfield ın Chris olduğu söylentisi var . Raccoon felaketinin 16 sene sonrasını anlatıyor oyun zira Chris 40 45 li yaşlarında o kadar genç değil. Bu kesinlikle Chris değil . Oğlu olduğunu düşünüyorum başka bir ihtimal yok çünkü ve de benim bildiğim Chris asla umbrella için çalışmaz.Kimisi hayır o Chris re7 bir reboot dur demiş ama alakası yok . Serininin kaldığı yerden devam eden bir oyun .
    Mia 'nın bir ajan olduğunu öğrenince bi şok etkisi yaşadım hiç beklemiyordum o kadından öyle şeyler tamamen Ethan ve Mia 'nın umbrella nın kurbanıdır diye düşünmüştüm .
    Yalnız her klasik resident evil sonu gibi yine bir helikopterle bitti oyun :D Zavallı Ethan Umbrella 'nın nelere sebep olduğunu bilmiyor . Aldı helikopter götürdü . Bunca zamandır umbrella bu olaylara sebep verirken Ethan'ın nasıl haberi olmadı onu anlayamadım . Bu biyolojik tehlikeyi Eveline i temizlemek isteyenler Umbrella olamaz herhalde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 29 Ocak 2017; 11:26:56 >

• Seriyi uçurumun dibinden çekip çıkarmışlar adeta.Böylesine bir korku gerilimi fear'dan bu yana yıllardır yaşamamıştım.

Çaresizlik , iğrençlik , korku , gerilim , öfke en üst düzeyde.

Kesinlikle ve kesinlikle 5.1 ve üstü iyi üst seviye bir kulaklıkla oynayın.Mükemmel bir deneyim sunuyor.

Tepenin gözleri ve worng turn filmlerini çok hatırlattı.

7. oyun yılın korku oyunu olmaya hatta ve hatta 2016'da çıksaydı en azından yılın oyunu olmaya aday olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Sizde de yayın yasağı mı var yoksa sadece ben mi yayın yapamıyorum ? Playstation dan canlı yayında Re7 oynayan insanlar görüyorum ama.

Dün gece elgato hd60s ile cayır cayır yaın yaptım.Yasaktan haberim yoktu ayvayı yedim o zaman.

• Oyun gerçekten çok iyi olmuş! Özellikle kalabalık olarak oynaması ayrık keyifmiş.

Kanalımda oynadık baya eğlenceli oldu!

• 3. Kopegi bulamadım yahu:)) dissection rom da diyor ama ozan dairesindeki kilitli kapıyı açamadım oraya geçemiyorum

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt

hocam morg varya önce en sagdaki kapagi aç sonra kanli el olan kapagi aç. ilk kapak aciliyo böylece. icinden cikan yaratigi öldür. dissection room anahtari ilk acilan kapakda.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Deli gibi arandığım yerde nasıl bulamadım ya :))

Eyvallah :)

• Resident Evil 7 - Bizi Klasik Resident Evil'a Götürecek 5 Özellik

• Madhouse da ilk oyunumda 12 saatte bitti oyun . Boss lar tam bir kabus . Fakat bu zorlukta en çok hoşuma giden özellik save etmek için kaset kullanmak gerektiğiydi. Eski oyunlardaki ink ribbon 'lar gibi . Mermi ve bitki yi de kolay kolay bulamıyorsunuz bu zorlukta çok temkinli ilerlemeniz gerekiyor. Ölünce de save room dan kaldığınız yerden başlamak zorundasınız .

Bu da Speedrun :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 30 Ocak 2017; 14:2:24 >

• Bu oyunu henüz almamış veya almada kararsız kalan arkadaşlara tavsiyem biran önce alıp oynamasıdır. Atmosferi o kadar iyi ki ağır işsiz bir arkadaşım akşam 20:00 da oyuna başladı sabah 8 de bitirdi. Bende büyük bir zevkle 3 günde bitirdim normal zorlukta tam 12 saat sürdü. Hele o sesler yok mu o sesler 7+1 kulaklıkta oynayınca ancak hakkını verebiliyorsunuz. Bu oyuna FPS kamera yakışmış hemde cuk oturmuş diyebilirim o size yaşattığı gerilimi TPS olsaydı verebileceğini sanmıyorum FPS açıya geçmeleri çok yerinde bir karar olmuş. Benim puanım 10/8.5 mutlaka oynayın en kısa zamanda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vr la oynuyorum hayatımda böyle gerilmemiştim oyun çok güzel gerçekten adamlar yapmış busefer,daha bitmedi az az ilerliyorum..

Vr la oynadığımda duvar arasından giderken Çıyanları görünce aman Allahım dedim bu nee iğrençlik off bi gerildim bi gerildim çıkardım başımdan yarım saat kendime gelemedim,neyseki pes etmedim daha ama bu oyunu Vr la oynamak için yürek yemeniz şart

• quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Vr la oynuyorum hayatımda böyle gerilmemiştim oyun çok güzel gerçekten adamlar yapmış busefer,daha bitmedi az az ilerliyorum..

Vr la oynadığımda duvar arasından giderken Çıyanları görünce aman Allahım dedim bu nee iğrençlik off bi gerildim bi gerildim çıkardım başımdan yarım saat kendime gelemedim,neyseki pes etmedim daha ama bu oyunu Vr la oynamak için yürek yemeniz şart

Ben 5dk 'da dayanamadım VR ile miğdem bulandı başım döndü çıktım

Eğer sen 5dk dan fazla VR ile oynuyosan helal olsun yat kalk şükret.

(motion sickness olmadan 5dk dan fazla oynadığına inanmıyorum %80 herkezde oluyor ama inş oynuyorsundur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiFAMaster10

quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Vr la oynuyorum hayatımda böyle gerilmemiştim oyun çok güzel gerçekten adamlar yapmış busefer,daha bitmedi az az ilerliyorum..

Ben 5dk 'da dayanamadım VR ile miğdem bulandı başım döndü çıktım

Eğer sen 5dk dan fazla VR ile oynuyosan helal olsun yat kalk şükret.

(motion sickness olmadan 5dk dan fazla oynadığına inanmıyorum %80 herkezde oluyor ama inş oynuyorsundur)

İlk başlarda oluyordu banada mide bulantısı felan sonra beden alışıyor galiba son zamanları olmuyor bide ayardan kamera hassasiyeti 1 den 10a getir biraz daha iyi oluyor ve sakız çiğnemeni tavsiye ederim biraz yardımcı oluyor. Oyun Vr la bambaşka deneyim gerçekten Xbox ve pc sahipleri çok şey kaçırmış oluyorlar

• Alsam mı almasam mı diye düşünüyorum :) Yorumlar hep olumlu ama :) En ucuz 127 tl, daha uygun fiyatlı siteler var mı arakdaşlar acaba ?
  • Kardeşlik konusunda pri hak 100 lira civarı

• VR cihazım yok ama arkadaşımınkinde biraz tecrube ettim. Aşırı korktum sanki VR için yapılmış gibi olmuş. Bu oyun VR de korkudan oynanmaz. Bitirebilene helal olsun.
  • Bu oyunu almayacaksın da hangi oyunu alacaksın, hiç durma.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Bu oyunu almayacaksın da hangi oyunu alacaksın, hiç durma.

Dlclerin ne zaman çıkacağını ve kaç saat oynama sunacağını biliyor musunuz? birde içeriklerini. Başka arkadaşlar biliyorsa, yazarsa sevinirim.

• Dlc lere gerek yok saf oyunu alıp oynayıp satmak en iyisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.