Şimdi Ara

RESİDENT EVİL 7 (Playstation 4 & VR) [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.107
Cevap
13
Favori
56.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hele map i görünce tamam dedim iste budur. Kırmızı renk kapıları bile özlemişim yahu. Tıpkı re 3-4 gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna bayıldım özellike combat sahnelerine .. öyle korku falan beklemeyin ya da ne bileyim benim korku eşiğim / tanımım biraz farklı ama çaresizlik hissini hisettiriyor.
  • Kaç adet sattı acaba?
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Capcom, Resident Evil 7'nin 2.5 milyon adet dağıtıldığını açıkladı. Son kullanıcıya ulaşma konusunda henüz çok erken olduğu düşünülse de Capcom şu an satışlardan oldukça memnun olduklarını da dile getirmiş.

Kaynak: Merlin'in Kazanı
  • Gayet iyi.

• dog headi aldığımız yerde elektrikli testereyi alıp bossla kapışıyoruz ama herife bi bok olduğu yok sermlettikten sonra kaçacaz mı biyerlere napıcaz
  • Arkadaşlar,bu antika paralar ne işe yarıyor?Oyunda ilerledim ama bunların ne işe yaradığını anlamadım.

• neo23 kullanıcısına yanıt
    Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Arkadaşlar,bu antika paralar ne işe yarıyor?Oyunda ilerledim ama bunların ne işe yaradığını anlamadım.

Karavandaki kuş kafeslerini açıyorsun.

2 coin kafesi steroid veriyor max healthi arttırıyor

5 coin reload speed ilacı veriyor

9 coin de silah parçası veriyor sanırım neye ait bilmiyorum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

dog headi aldığımız yerde elektrikli testereyi alıp bossla kapışıyoruz ama herife bi bok olduğu yok sermlettikten sonra kaçacaz mı biyerlere napıcaz

L2 ve R2 ye basili tutup saldirmayi deneyin

• 2 farklı son demişsin ben oyunun şuan gemili bölümdeyim ilk bölüm ethan oldugu 2. son Mia lı bölüm mü oluyor
  • excultesrose E kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam özelden yazıyorum.

• An itibariyle oyun bitti.Bu kadar güzel olmasını beklemiyordum bu oyunun Alsam mı diye aklında soru işareti olanlar hiç düşünmeden hemen gidip alıp oynasınlar

• Bitirdim çok şükür. Belki de bana göre son yıllarda oynadığım en zevkli oyundu diyebilirim. Walking Simulator bile olsaydı zevkli olurdu galiba. FPS kamera açısına geçiş çok doğru bir karar olmuş. Oyuna cuk oturmuş. Müzikleri ayrı bir güzel yapmışlar. Hele hele "Go Tell Aunt Rhody" şarkısının sözleri tam oyunu özetliyor gibi. Optimizasyon gayet başarılı. Grafikler desen uçmuş zaten. Seslere ayrı bir parantez açmak istiyorum gerçekten çok ama çok başarılı yapmışlar. Hikayeyi biraz daha detaylandırabilirlermiş. Çok yüzeysel işlediler çünkü. Ama yine de tatmin edici seviyede. Gerçekten beğendim oyunu... 9/10

• Sizde de yayın yasağı mı var yoksa sadece ben mi yayın yapamıyorum ? Playstation dan canlı yayında Re7 oynayan insanlar görüyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resh_aykut -- 28 Ocak 2017; 10:38:11 >
  • platin için en zor modda tekrar bitirmek gerekecek speedrun yapacaz muhtemelen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Hele map i görünce tamam dedim iste budur. Kırmızı renk kapıları bile özlemişim yahu. Tıpkı re 3-4 gibi.

Onlarıda mı koymuşlar 🤗

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Aynen map buluyoruz sağda solda haritada 1f 2f falan yazıyor müthiş vallahi ya sırf eskileri hatırlayalım diye yapmışlar. Oyunu yapanlar da Bunun farkında. Bu çok iyi bisey aslında.

• Oyun 13 saat gibi bitti. Notum re olmasi acisindan olumsuz yeni oyun olarak degerlendirildigin de ( re den bagimsiz dusunursek) olumlu. Aksam vaktim olursa uzunca yazarim olumlu ve olumsuz yerler nerdir.

• Diğer bölümlerin takvimi bilen varmı?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.