Şimdi Ara

Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
11
Favori
98.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudaki son mesajları temizledim. Korsan oyun gruplarıyla ve sürümleriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunmanız forum kuralları gereği yasaktır. Lütfen dikkat ediniz.
  • barsdayanissteam kullanıcısına yanıt
    Adam diye koyacak başka birini bulamadın mı.Başka adam kalmamış gibi.Yancılar ne zaman adam oldu.
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Burası siyaset yeri değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

Burası siyaset yeri değil
    Onu bana değil cevap yazdığım şahıs'a söylesen daha iyi olur.Oraya bir siyasetçi yerine başka bir şey de koyabilirdi.
  • ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Ne farkeder dostum kişi değil söylenen sözler için paylaşmış arkadas
    O sözü cem yılmaz söylese sinemamı konusmus olucak
    Takılmayın şöyle şeylere gözünüzü seveyim

Edit:yamayı oynadım biraz hicbir sorun yaşamadım elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystical23 -- 18 Şubat 2019; 13:29:37 >
  • Gold Edition yükleyin
    türkçe için ilk verilen yama olmadı,
    2. verilen şuanki türkçe yamayla çalıştı.

elinize sağlık çok güzel türkçe yama olmuş

• elinize sağlık
  • Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt
    Keyifli oyunlar dileriz

• yamayla sorunsuz bir şekilde oyunu bitirdim. çok güzel olmuş hepinizin eline emeğine sağlık :) dlc'leri de bekliyoruz zamanınız varsa :)
  • Dlc'ler de çıkacak, ama tarih belli değil henüz.

• Castellanos kullanıcısına yanıt
    az önce oyunu bitirdim bir iki şey dışın da yama güzel olmuş baştan sona cümleler akıcı ve anlaşılır bir şekilde çevrilmiş tekrardan teşekkür ederim onun için puanım 10 üzerinden 1 :) özür dilerim bir an kendimi yemekteyiz programın da sandım :) DLC için de şimdiden başarılar
  • skull35 kullanıcısına yanıt
    Onur bey çıldıracak Her şeyi beğendiniz, ama 1 veriyorsunuz. Ayıp

• Yazdığımız mesajlar niye siliniyor anlamıyorum. Bir şeyi bilmemek ayıp mı ? Kibarca bir soru sormuştum. (Plaza sürüm nedir ve nasıl yüklenir ? Bende steam’den alınan normal sürüm mevcut.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreglry -- 18 Şubat 2019; 21:22:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreglry

Yazdığımız mesajlar niye siliniyor anlamıyorum. Bir şeyi bilmemek ayıp mı ? Kibarca bir soru sormuştum. (Plaza sürüm nedir ve nasıl yüklenir ? Bende steam’den alınan normal sürüm mevcut.)
    Plaza ismi, oyunu kırıp kürekli hale getiren grup'un adı. Senin oyunun orijinalmiş.plaza falan filan seni ilgilendirmiyor. Oyununu en güncel hale getirip yamayı kurman yeterli.

• mostt M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler..

• turki5hmo kullanıcısına yanıt
    Castellanos kullanıcısına yanıt
    Oyun fitgirl ise tüm dilleri yükleyın.Aynı hatayı bende aldım fakat tüm dilleri yükledikten sonra sorun çözüldü. :)Yamanız çok güzel olmuş ellerinize sağlık yalnız anlamadığım nokta diyaloglar içerisinde hep büyük harf kullanmışsınız.Düzeltme gibi bir durum olacak mı?

• purrfect kullanıcısına yanıt
    Rica ederiz. Keyifli oyunlar :)

Yazıların daha iyi okunması için büyük harfler kullandık. Yazıları küçük harfe çevirmemiz zor diyebilirim. Çünkü Aegir arkadaşımızın prototype yaması var. Benim de ilgilendiğim başka yamalar var.

• Bu arkadaşın Get Even notlar kısmının çevirisini yapamayacaksınız demesine çevirecek zamanım yok deyip ardından Prototype çevirmesine başlaması tuhaftı. Ardından bu yamayı arka planda çevirdim deyip RE7 yamasını beta mı çıkarayım Alfa mı derken ortaya bir yama atması işin en tuhaf yanı oldu. Bu yama UCREW'in yamasının aynısı. Hiçbir değişiklik yok. Sadece sırıtmasın diye bazı yerleri değiştirmişler. Arkadaşta altyazıları büyük harf yaptık demiş. Yav bırakın bu ayakları. Düpedüz yama UCREW in yaması.

• u-crew gibi saçma bir grup varken senin bu yamayı ücretsiz sunman çok memnun etti.U-crew sözde bağış adı altında millete yama sattıo. Bağış olayına birde kota koymuşlar bağış dediğin gönlünden ne koparsa olayıdır. yaptıkları şey bağış değil korsan olarak cevirdikleri yamayı satmaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.