Şimdi Ara

Resident Evil 7 Türkçe Yama Beta Çıktı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
11
Favori
98.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık beyler, ne muradınız varsa allah versin.

Bende, Resident Evil 7: Biohazard - Gold Edition var buna uyar mı? Birde PC formatlandıktan sonra tekrar kurabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurulum dosyasında açıklamalar kısmı mevcut. Orada yamanın hangi sürüm ile uyumlu olduğu yazıyor. Ayrıca konuda da yamanın hangi sürümler de çalıştığını belirttik. O kısımlara dilerseniz göz atabilirsiniz.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Keyifli oyunlar.

• Castellanos kullanıcısına yanıt
    O kısımları göz attım da "Biohazard" ile uyumlu olup olmadığını göremedim sadece Gold Edition olması gerektiğini yazılmış o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim

• Rica ederim

• Ekibin ellerine sağlık, bu tarz korku oyunlarında bu tarz çeviriler, pek kolay değil.
    Özellikle Castellanos dostum seni bu tarz projelerde yeniden gördüğüme çok sevindim
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. El birliğiyle bu yamayı tamamladık. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ederim.

tşkler castellanos,inş daha birçok projede görürüz sizi,tekrar tşkürler
    metro exodusde de görebilirmiyiz sizi?
  • hayati1977 H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Keyifli oyunlar

• Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Elinize, emeğinize sağlık.
  • Emeği geçen herkese teşekkürler
  • Kardeşim elinize emeğinize sağlık..Allah rızkınızı bol etsin işallah..çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zubizu

Bu arkadaşın Get Even notlar kısmının çevirisini yapamayacaksınız demesine çevirecek zamanım yok deyip ardından Prototype çevirmesine başlaması tuhaftı. Ardından bu yamayı arka planda çevirdim deyip RE7 yamasını beta mı çıkarayım Alfa mı derken ortaya bir yama atması işin en tuhaf yanı oldu. Bu yama UCREW'in yamasının aynısı. Hiçbir değişiklik yok. Sadece sırıtmasın diye bazı yerleri değiştirmişler. Arkadaşta altyazıları büyük harf yaptık demiş. Yav bırakın bu ayakları. Düpedüz yama UCREW in yaması.
    U-crew denilen avel-i mahluklar daha Forumun bu kısmına giriş yapamazlar
    Ne kadar rezil olduklarını kimse bişe yapmadı kendilerini belli ettiler

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Bu vatandaşın u–crew ile bir alakası yok. U–crew ile de bir sorunumuz yok.
    Bu vatandaşın yorumundan sonra murat abiye mesaj çekmiştim. O da öyle bir şüphem olsa çoktan bakardım demişti. Amaç ne? Ortalığı karıştırmaktı. Ki bunu da başaramadı.
    Bunun gibi rezillerle uğraşmaktan bıktım ve bu rezil herifin bugüne kadar yapmış olduğu yorumların hepsinin ekran görüntüsünü alıp yönetime ilettik. Diğer sahte nicki ile beraber bu nicki de banlattık. Bu forumda ferex28 derseniz çoğu kişi onu tanır. Bizi kendisi ile karıştırmasın.

Bu şahsı Allah'a havale ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castellanos -- 28 Şubat 2019; 0:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castellanos

Bu vatandaşın u–crew ile bir alakası yok. U–crew ile de bir sorunumuz yok.
    Bu vatandaşın yorumundan sonra murat abiye mesaj çekmiştim. O da öyle bir şüphem olsa çoktan bakardım demişti. Amaç ne? Ortalığı karıştırmaktı. Ki bunu da başaramadı.
    Bunun gibi rezillerle uğraşmaktan bıktım ve bu rezil herifin bugüne kadar yapmış olduğu yorumların hepsinin ekran görüntüsünü alıp yönetime ilettik. Diğer sahte nicki ile beraber bu nicki de banlattık. Bu forumda ferex28 derseniz çoğu kişi onu tanır. Bizi kendisi ile karıştırmasın.

Bu şahsı Allah'a havale ediyoruz.
    yine mi ferex vakası haydaa bıkmadı yan hesap açıp buraya gelmekten.
  • Evet, zubizu ve psx63 ferex'in yan hesaplarıydı. Bu konu ile ilgili 15. Sayfa da ekran görüntüleri mevcut.

Cevap yazmayacaktım, ama @BlackBeasT arkadaşımız u–crew'den bahsedince açıklama yapma gereği duydum. Dediğim gibi u–crew ile bir sorunum yok. Yama çalışmalarında kendilerine kolaylıklar diliyorum. Herkese iyi forumlar.

• Ellerinize Sağlık Hocam
  • Yama için çok çok teşekkür ederim, seviliyorsunuz. PLAZA sürümüyle uyumlu çalışıyor. Merak ettiğim konu DLC'lerin çevirisi tahmini ne kadar sürecek?
  • Oyunu yamanız ile oynayıp bitirdim, emek veren herkese teşekkürler. Sıra dlc lerde

• Dlc ler henüz çevrilmemiş sanırım değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.