Çok Teşekkür Ederim Oyunun Başında Cidden Çok Eğlenmiştim Hikayesini Ve Ortamda Ne Oluyor Tam Olarak Anlaya |
Resident Evil HD Remaster Türkçe Yama [U-Crew] (3. sayfa)
-
-
Cok Makbule geçer kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana da atarsanız sevinirim
-
bir siteye upload etmek imkanı var mı
-
Launcher yerine yamayı gönderir misiniz uğraşmayalım.
-
Elinde Resident Evil 0 Remastered türkçe yama olan biri upload edebilir mi acaba? U-Crew'in launcherı düzgün çalışmıyor ve başka bir yerde yok sanırım.
-
Yok mu paylaşacak kimse?
-
-
Teşekkürler, yama temiz midir acaba? Sıfır pc topladım daha yeni başımıza bir iş gelmesin :)
Virüstotal şöyle bir uyarı verdi de sorayım dedim: Ikarus - Trojan-Dropper.Agent Qihoo-360 HEUR/QVM05.1.Malware.Gen
Win/10 kurdum da oyunu Steam'den almak istiyorum. Umarım destekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfaruk9310 -- 9 Mayıs 2021; 0:44:1 > -
Ynt: Resident Evil HD Remaster %100 Türkçe Yama
« Yanıtla #28 : Mart 12, 2020, 13:24:21 »
Steamden çalıştıramayanlar için, atacağım dosyayı indirin ve arc/id/e_rom içine atın. Yama artık sorunsuz çalışacaktır.
(bana bu konuda yardımcı olup dosyayı attıkları için u crew ekibine teşekkür ederim)
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2020, 19:50:10 Gönderen: Dante »
Kayıtlıhttps://dosya.co/pmh4jeq2fcoo/common.zip.html?fbclid=IwAR0jiEPEOysdzp6LhGDdBGrJ0OmLJiyevZRX0h61w-mLiI7Ov83CtZnXINQ
-
Paylaşabilir misiniz?
-
resident evil 0 hd remastered için yama var mı acaba ?
-
Var ücretli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X