Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSN de bedavaya verilen 1,5gb lık Dead Nation bile bu oyundan kat kat fazla Resident Evil havası içeriyor...
  • Vay be göz göre göre bir efsaneyi bitirdiler. Resident evil ın yeri başkaydı bende çok büyük hayranıydım deli gibi yeni oyunu beklerken böyle saçma sapan bir şey şey ile karşımıza çıkmaları beni çok üzdü. 2-3 sene daha artık resident evil oynayamicaz bi sonraki oyun çıkana kadar umarım hatalarının farkına varırlarda sonraki oyunda eskiye dönüş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Az once oyun ici 2 videoyuda izledim.
    Resmen bu oyun ilerde capcom un bile hic hos bir sekilde anmayacagi bir oyun olmus.
    Bu kadar aptalca bir oynanis gormedim. Aslinda Capcom kendi yapsaydi belki bu konu uzerine guzel bir sey yapabilirmis ama verilen sirket iyice eline yuzune bulastirmis.
    Resident evil demek ZOMBI demek bunu gidin cocuga sorun bilir,.
    Ancak firma ne yapmis. Catisma , catisma kimler arasinda. Polisler ve bu mallar arasinda. Ikide araya zombi sIKISTIRMIS, serpistirmis adi resident evil ya.
    Yani adi resident evil degilde Mario olsaydi demekki araya iki mario SIKISTIRICAKLArdi bunlarin resident evillestirmesi yada mariolastirmalari bundan ibaret sanirim,
    Ya ben zombiyi zevkle oldurmek istiyorum. Once ayagina o yerde surunecek vs falan. Burda ne oluyor ne bitiyor hic bir sey anlamiyorsunuz. Devamli call of duty oynar gibi bi oyana bi buyana kosup ates ediyorsunuz (call of dutyi asagilamiyorum zaten oyunun amaci o ve o amaci cok iyi yansitan bir oyun)
    Sen RE adini tasiyorsun resmen basta soylenen L4D in kopyasi mi acaba soylemi gercek olmus cunki oynanis cok ama cok hizli. Eee fps de hiz kabul edilebilir ancak TPS de bu hiz nerde var Allah askina. En iyi TPS olan Geow da bile bu hizin yarisi yok.

Yani daha fazla sey yazmak istemiyorum sinirlendim.
    Bu oyundan RE severlere ekmek cikmaz arkadaslar. Bunu anladikdida bu videolarla birlikte daha iyi anlamis olduk.

Kesinlikle katılıyorum berbat bi oynanış tarzı left4dead çakması gibi olmuş yazık..

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

PSN de bedavaya verilen 1,5gb lık Dead Nation bile bu oyundan kat kat fazla Resident Evil havası içeriyor...

Katılıyorum.
  • Ah Ah Nerde Eskı Korkarak oynadıgımız Resident Evil Serileri.. İlk Playstation 1 'de oynamıştım RE1 Sonra hastası olmuştum.. Zamanla 2-3-4 Öyle öyle gidiyodu.. ama bana kalırsa serının en ıyı oyunu 2-3 4 Te güzeldi fakat oyun eskı havasını tamamen kaybetmeye başladı o seride..
  • Selamlar.

Onu yapsinlar bunu yapsinlar da. :) Acaba kac kisi oyunlarin orjinallerini aldilar da boyle uzatip duruyorlar. Dunya para ve emegin etrafinda maleseff. Emek karsiligi da orjinal oyun. Resident Evil oyunlarinin herbiri kendi zamaninin oyunlaridir. Ki o zaman bu tur oyun yoktu. Re serisi ve SH serisi. Bozulsa da dursa da bunlar olacak.!
    Kendi zamaninda bu oyunlari oynayanlar icin vazgecilmez olacaktir tabi bu klasiklesmis oyunlar. O zamanlarda nice oyunlar vardi. Onlarda degisti. Ve degisiyor da. Gelisiyor....
    Bunu kabul etmek en guzeli olacaktir. Gelismek yazilimin ve donanimin ozunde var. Gelsin paraciklar......
    RE4' u kendi zamaninda oynanim. Neredeyse 7 yil oldu. Remake i de Zero yu da digerlerini de. Her kaliteli ve verilen zamani hakeden oyuna ve o oyunu yapanlara saygim vardir. Sizlerinde olsun.
    Turkiye de her oyunun turkce olmasi icin gercekten yurt disi fiyatlari ile pek de farki kalmayan ve artik isleyis olarak da yurt disina benzeyen Tr piyasasinda oyun almak hic de zor degil.Mazeret bulmaya gerek yok. Yurt disinda da ogrenciler disinden tirnagindan oyunlari takip etmek icin gicini yirtiyor. Biz de buna uymaliyiz sonrasinda Turkce oyun istemek lazim... PS3' un yilar boyu donanimsal anlamda hacklenememesi sonucu oyun ve konsol satislari iyi rakamlara geldi TR de bu ise dikkat cekti. Hepsi budur. 1-2 oyun ile umut buyukmek olmaz.
    Bu olanlarin kiymetini bilip pamuk elleri cebe indirmek lazim. Sadece aman Turkce bu oyun bunu orjinal alacam degil her oynayacagin oyunu orjinal alacaksin. Ve boylelikle kimse oyunu turkcelesitirecek diye kendini ipe koymayacak. Iyi dusunun guzel yazin okuyanlar yanlis bilgilendirilmesin lutfen!

• Bu oyun kesin alınır tabi kendi düşüncem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 9 Ağustos 2011; 14:52:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Bu oyun kesin alınır tabi kendi düşüncem..

aynen katılıyorum sana bende resident evil serisinin korku olmasını isteyenlerdenimde böyle ara oyunlarda aksiyon olsun ana seri korku olsun bu oyuna resident evil türünü aksiyona çevirdi die almamak hakarettir bence shooter seven herkezin bu oyunu almasını bekliyorum çünkü oyun inanılmaz zevkli gözüküyor.
  • Oyunun Campaign modunu gösteren videolarda Resident Evil 3'teki baş düşmanımız Nemesis'te gözüküyor.
    .

• bu oyun cıkıcakmı gercekten : hiç konusunda hareketlilik olmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Oyun böyle olduysa kötü bence.

Eskiden PS 2 de ne çok mermi arardık iki üç tane zombi vurucaz diye...
    Burda her şey bol bol gözüküyor ve tak tak iniyor zombiler

• quote:

Bence Resident Evil 1.2.3. ve Nemesis serilerindeki korku ogesi, adventure ogesini yakalamak adina cok basit oyun ici dinamikleri uygulamalari yeterli olucaktir.

1 : Yeni RE6 da co-op modu olmasin.(Bu tip Survival Horror oyunlarinda atmosferi ve korku ogelerini derinden zedeliyor)

2 : Oyun RE5 deki Actiona dayali oyun ici dinamiklerinden kurtarmali, daha cok korku ogesi eklenmeli.

3 : Oyunun % 60, %70 lik bolumu kapali alanlarda gecmeli.

4 : Bulmacalara daha cok onem vermeli, zorluyan bulmacalar eski serilerde oldugu gibi bizi bizden almali.

Bu nacizane yorumlarimi butun Resident Evil serilerini oynamis biri olarak yapiyorum. Eklemek istediginiz bir cok oyun ici dinamigi vardir veya hatali bulduklariniz, hadi beraberce bir beyin firtinasi gerceklestirelim.

arkadaşım bu yazdıklarını gerizekalı oyun geliştiricileri göremiyorlarmı,yüzde 99 unun istediği re'ı özetlemissin zaten.Ama ben gerçekten bu oyun geliştiricilerinin odun olduklarını düşünüyorm.kaba oldu biraz belki ama aynen öyle.kardeşim sen kafana göre oyun yapamazsın,oyuncuların istedigi seyleri yapmak zorundasın.çok fazla re fanı değilim ama zamanında nemesisi filim izler gibi oynamıstık yalan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

quote:

Oyun böyle olduysa kötü bence.

Eskiden PS 2 de ne çok mermi arardık iki üç tane zombi vurucaz diye...
    Burda her şey bol bol gözüküyor ve tak tak iniyor zombiler

dead rising! olmuş oyun berbat

• Dead nation un tps bakış acısıyla oynanan versiyonuna donmuş
  • yeni tariler

• Süper gözüküyor hikaye anlatımı çok kuvvetli olacak sağlam coop'lu zevkli bir oyun geliyor
  • korku veya degil. re4 ve re5'de mukemmel bir oyundu. ayrica ben kabullendim. re serisi artik boyle. yapacak bisey kalmadi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.