Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

Capcom yeni yaptığı bir duyuruda RE2 ile RE3 arasini konu edicek yeni bir oyun Resident Evil: Operation Racoon City'nin Kanadalı firma Slant Six Games tarafından hazırlandığını ve kış mevsiminde PS3, Xbox 360 ve PC için çıkacağını duyurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 24 Şubat 2012; 19:10:00 >

• İnşallah dediklerini yapıp korku moduna çevirirler.Bide türkçe olması dileğiyle.
  • Yeni Resident Evil oyunu korku olur mu bilmem ama yeni oyunu çıkana kadar Gamecube'de tekrar Resident Evil Remake ve Resident Evil Zero'yu bitireceğim kesin.
  • re5 faciasından sonra bu seriden cacık olmaz artık
  • sabırsızlıkla bekliyorum herkesin aksine ben re5'i cok beğendim tabi eski korku türüne geri dönerse tadından yenmez birde türkçe oldumu tam süper olur
  • Re5 gibi olmasında
  • ben bu oyuna re4 ile başladım sevdim re5 tiksindirdi korku öğesi bana göre sıfıra inmişti diyer oyuna göre
    birde o kalas gibi hareketleri dönüşleri nişan aldığında kazık gibi kalması iyice deli etmişti inşallah yeni oyunda bunları en azından düzeltirler
  • Resident evil 5'te ne yapmışlarsa tersini yapsınlar güzel bir oyun çıkar.Hatta yapmayı beceremiyorlarsa 2 yada 3'ü remake yapsınlar oda yeter bize.
  • BUNU PROJEYİ

DEAD RİSİNG 2 Yİ YAPANLARA VERMEDİLER Mİ ??

KESİN BİR ÇÖP DAHA GELİYO
  • allah rızası için oyuna co-op koymasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar.
  • Bence Resident Evil 1.2.3. ve Nemesis serilerindeki korku ogesi, adventure ogesini yakalamak adina cok basit oyun ici dinamikleri uygulamalari yeterli olucaktir.

1 : Yeni RE6 da co-op modu olmasin.(Bu tip Survival Horror oyunlarinda atmosferi ve korku ogelerini derinden zedeliyor)

2 : Oyun RE5 deki Actiona dayali oyun ici dinamiklerinden kurtarmali, daha cok korku ogesi eklenmeli.

3 : Oyunun % 60, %70 lik bolumu kapali alanlarda gecmeli.

4 : Bulmacalara daha cok onem vermeli, zorluyan bulmacalar eski serilerde oldugu gibi bizi bizden almali.

Bu nacizane yorumlarimi butun Resident Evil serilerini oynamis biri olarak yapiyorum. Eklemek istediginiz bir cok oyun ici dinamigi vardir veya hatali bulduklariniz, hadi beraberce bir beyin firtinasi gerceklestirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Ocak 2011; 16:31:34 >
  • RE3'ü yeniden yapsınlar yeter.
  • 4 ve 5 çöplerinden sonra pek umudum yok oyunun konusu bambaşka bi yere kaydı.
  • Dead rising 2 çöp ekibi yapıyosa hiç yapmasın

seriye 0 dan başlasınlar
  • şahsen benim beklediğim oyun

Shadows of the Damned

RESİDENT EVİL BENİM İÇİN BİTMİŞTİR
  • Resident evil 2 ve nemesis gibi olsun yeter de artar bile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Nation

şahsen benim beklediğim oyun

Shadows of the Damned

RESİDENT EVİL BENİM İÇİN BİTMİŞTİR

Yav bi git Allah askina.
    Yani bir kere de mantikli cumle kursan azi disimi degil on disimi kircam ki herkes gorsun sordugunda da su adam duzgun mesaj atti bende o yuzden kirdim diye.

Konuya donersek.
    Capcom bi korku oyunu yapar altiniza zicarsiniz.
    Ancak firma yapmak istemiyor nedeni de artik S&H oyun turu pek ilgi gormuyor.(Ben cok seviyorum o ayri)
    Bunu Resident Evil in en son eski oyun tadinda cikan Resident EVil Code : Veronica X (Dreamcast versionunda X yok) in satis toplaminin cok digerlerine gore cok dusun olmasi.
    Yani Seri 2. oyun haric devamli dususe gecmistir.
    Firma bu. Satis iyi giderken zaten riske girmezler. Satislar dusuncede hakli olarak ki adamlarin amaci kar saglamak degisiklige gittiler ve Resident EVil 4 de bunu ilk defa denediler. Basarili da olunca 5. seri de 4. oyunun yolundan gitti ve neredeyse 6 milyon satis yapti.
    Bu cok ama cok iyi bir rakam.
    Biz ne kadar begenmezsek begenmeyelim, tepki gosterelim yeni yetmeler, amarikan bebelerinin istedigi 4. ve 5. oyun gibi olan oyunlar.
    O yuzden CAPCOM da bunu bilerek oyunu Action a kaydirdi,.
    Sahsen ben bu saatten sonra buyuk capli oyun yapimlarinda (WII ve POrtable cihazlar haric diger platformlar) Capcom un Resident Evil serisi icin GERIYE DONUS yapacagini hic mi ama hic sanmiyorum.
    Ancak iste WII gibi portable gibi cihazlara cikaracagi yada buyuk capli oyunlara getirecegi DLC tarzi uygulamalar ile korku unsurunu yasatmaya, bu severleri memnun etmeye calisacaktir.(Lost in Nightmare DLC si tarzi)

• Icinde Jill Valentine olsun ama ^^
  • Devir co-op devri artık firma oturup sizin ne istediğinize mi bakıyor yapıyor sadece bugüne kadar hangi firma oyuncuların fikirleri doğrultusunda oyun yaptı ve önümüze sundu ?

Oyunda co-op olmasın diyorsunuz başka zaman olsa keşke co-op olsaydı tadından yenmezdi diyorsunuz

Resident evil 5'e kötü diyorsunuz ama Resident Evil 4'ü el üstünde tutuyorsunuz tamam 4 her türlü 5'ten güzel ama 5'inde hakkını vermek lazım hiç değilse hem sürükleyici hemde co-op olarak eğlenceli

Mesala killzone 3 örnek vereyim çoğu insan hikaye modunu arkadaşıyla muhabbet ederek co-op yaparak eğlenmeyi istiyor ama adam co-op koymayınca bin türlü bela okuyorsunuz neden co-op yapmıyor diye (split secreen olayı online co-op'tan tamamen farklı)

Bende istiyorum RE serisnin artık özüne dönmesini , inşallah olur ve uzun soluklu bir oyun olurda Code Veronicayı aratmaz (DC ve PS2 zamanları)

• gerçekten çok sevindim bu habere,resmen hasret kaldık adam gibi survival-horror oyunlarına.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.