Şimdi Ara

Batman Arkham Asylum Remake {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vara Dark (@Vara_Dark) on X
    https://x.com/Vara_Dark/status/1854931195341238504

-İçerik üreticisi Vara Dark'ın kaynaklarına göre Rocksteady, Arkham Asylum Remake'i yapması için harekete geçti.

-Aynı kaynaklar daha önce kendisine Rocksteady den işten çıkarmalar olacağını söylemişti ve doğru çıkmıştı.

-Arkham Origins seslendirme kadrosu remake için geri dönecek.

• Devir remake devri.. gelsin bu da gelsin oynanır her türlü
  • Bu kabul edilebilir bi remake, deli gibi oynarim. Bu karli olan miydi, karli olan hangisiydi ya ona bayiliyorum. Onda ki yilbasi atmosferi hicbir oyunda yok, muazzamdi ya. Eger karli olan bu degilse aksam indirip oynayacagim galiba cok canim cekti
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Karlı olan Origins hocam 😄 Yılbaşında geçiyor.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Keske onun remakei de olsa ve bu yilbasina yestirilecek olsaydi :( gerci batman oyunlari gunumuzde hic siritmiyor, dehset bi kalite var.

Yilbasinda gecen 2.bi batman oyunu falan yapsinlar modern grafikte ufff, aptal rock steady, suicide copuyle ugrasacagina 2 tane mis gibi batman oyunu cikarirlardi bugune kadar, bu wb ne kadar aptal bir firma inanilmaz.

• İlk oyunun Remake gereksiz olur sadece hapishanede geçiyor oyun. Esasen bu üç oyun hala çok iyi gözüküyor zamanında Nvidia physx teknolojisini kullanan ilk oyunlardandı sanırım. Geçen kış bitirdim ilk oyunu hala yüksek çözünürlükte taş gibi gözüküyor çok şaşırmıştım.

• Open world batmobil olmayacaksa remake anlamsız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.