Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: N'DexteR

Oynadığım en kötü Resident Evil oyunlarında ki tüm seriye aşığım. Bu nesil ile beraber yoldan çıktı bu seri.

Gamecube deki resident evil ların tadı ayrı.

Revelations ile bir yükseliş bekliyorum.

bende hafta sonu psn'den RE süper paketi aldım. RE 5'den sonra RE 6'ya hiç başlayasım yok. Ama RE 1-2 ve 3'e hemen el attım Revelations'dan benim de beklentim yüksek, umarım yanılmayız.
  •  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

Oynamadığımdan bilmiyorum doğal olarak: Resident Evil Operation Raccoon City'deki online coop "davet at-oyna" şeklinde mi? Yoksa klasik olarak oyuncularla rasgele eşleşme var mı?

Ve serverlar nasıl? Rahatça oyuncu bulunuyor mu?

• Pek oynayan yoktur. Cevap geleceğini sanmıyorum.

Yukarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Pek oynayan yoktur. Cevap geleceğini sanmıyorum.

Yukarı.
    />

Normalde her oyuna saygılıyımdır. Sonuçta emek var; ama bu oyundan uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

O derece diyorsun ha. Zaten kısmet olursa oynarım, kısmet olmazsa bu nesil Operation Raccoon City'yi atlarım.

Ama şu ikiside var:

1) Resident Evil olsun da, çürük etten olsun.
    />

2) Zamanında Prison Break'in oyununa da çok sövmüştü editörler ve oyuncular. Ama ben almıştım ve çok beğenmiştim. Hatta platinim bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

O derece diyorsun ha. Zaten kısmet olursa oynarım, kısmet olmazsa bu nesil Operation Raccoon City'yi atlarım.

Ama şu ikiside var:

1) Resident Evil olsun da, çürük etten olsun.
    />

2) Zamanında Prison Break'in oyununa da çok sövmüştü editörler ve oyuncular. Ama ben almıştım ve çok beğenmiştim. Hatta platinim bile var.

serverlarda hala ınsan var ıkı turlude oluyor ama hıkaye modundan cok mıllek 4-4 kapısmada takılıyor genelde oyunu begenmıyenlerın aksıne ben cook begendım en azından adam gıbı zombı ve mantıklı seyler goruyorsun re 6 dakı veya 5 tekı gıbı gunduz gozuyle zombı vurmuyoruz yada zombıler bıze sılah cekmıyorlar oyunun en buyuk artısıda 4 kısı oynuyabılıyorun son donemde en begendıgım resıdent evıl oyunu oldu kendısı

• chris123 kullanıcısına yanıt
    Oyun gerçekten çok eğlenceli ama şunu bilmelisin ki re5 ve 6'dakiler zombi değil. Bir virüs sonucu ortaya çıkan bir durum. Yanlış hatırlamıyorsam laspalagas virüsü yüzünden o şekilde oluyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 21 Ocak 2014; 21:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

serverlarda hala ınsan var ıkı turlude oluyor ama hıkaye modundan cok mıllek 4-4 kapısmada takılıyor genelde oyunu begenmıyenlerın aksıne ben cook begendım en azından adam gıbı zombı ve mantıklı seyler goruyorsun re 6 dakı veya 5 tekı gıbı gunduz gozuyle zombı vurmuyoruz yada zombıler bıze sılah cekmıyorlar oyunun en buyuk artısıda 4 kısı oynuyabılıyorun son donemde en begendıgım resıdent evıl oyunu oldu kendısı

Cevap için teşekkürler.

Operation Raccoon City'nin senaryosu Resident Evil 2 ile 3'ün arasında geçiyor. Bu yüzden normal hantal zombiler var.
    Zack'in de dediği gibi Resident Evil 5 ve 6'dakiler zombi değiller. Farklı bir virüs olduğundan dolayı ortaya çıkanlar çok daha akıllı cansız varlıklar.
    />

• Acı çekmek isteyen bu oyunu oynasın derim. Tam bir facia ve sinir harbi yaşatan yegane RE oyunu. Adamın vücudundan kanı çekip çürümesine yol açıyor.
  • Oynayan varmi hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametbaggio

Oynayan varmi hala

ben ara ara hala oynuyorum :)
  • quote:

quote:

Oynayan varmi hala

Oynayabiliriz istersen hocm arada

• quote:

quote:

quote:

Oynayan varmi hala

olabılır tabı benım psn ısmı : Chris123-TR
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oynayan varmi hala

olabılır tabı benım psn ısmı : Chris123-TR

Bu aralar bende resident evil serisine tekrar el atacağım. Psn'e ekliyorum.

• incelemelerde yerden yere vurulsa da gears of war mekaniklerini birebir kopyalayan co-op shooter mantığını gayet başarılı bulduğum bir oyun oldu, zamanında incelemelerden dolayı uzak durmuştum. resident evil hayatta kalma ve korku ögeleriyle ön planda olsa da aksiyon yönüyle de ön plana çıkabilecek potansiyele sahip ve capcom bunu sonuna kadar kullanmak istemiş. günümüz standartlarında oyunun grafiklerinden tut seslerine kadar her şey eskimiş kalıyor ancak bir bütün olarak değerlendirildiğinde hiç de fena değil.

PS3 mağazasında oyun 57 TL den satılıyor.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.