Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

quote:

Orijinalden alıntı: khal_drogo

Tamamen rezalet.Bence şu oyunun hakkını Rocksteady Studios`a verseler ortaya harika bir oyun çıkar.Ama nerede,Capcom`da çok ısrarcılar.

hoca capcom bu oyunun patentini elinde bulunduran firma. yapım için farklı firmaya versinler demek istedin sanırım? hani bu son RE:ORC'yi slant six games tarafından geliştirldi ya onu kastettin sanırım?

Evet orası biraz karışmış. Bence komple patenti satsa hem biz oyuncular açısından iyi olur ve bizi daha fazla günaha girmekten kurtarırlar.Boşuna da canları sıkılmamış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Online modu bana Uncharted'ın online keyfini verdi açıkcası.

Hamburgerimi yiyip dalıcam birazdan multisine.

aynen duygularımı tarif etmişsin hocam yerden ammo alırken özellike beltway'in ''perfect'' diyişi UC 3 de bir kahramanın sesi ile aynı olduguna inanıyorum hatta

edit: bu arada oyunu multi oynamak isteyenler varsa psn: Badwolf34

raccoon city'nin ıssız ve karanlık sokaklarında beraber takılmak güzel olur kanımca

@M'shinoda

bro yeni gördüm mesajını şimdi geldim eve biraz klüp maçı yapcam ufak tefek işleri halledip eğer PSN de olursan geç saatte takılırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 21 Mart 2012; 22:39:26 >

• Fiyatlar hâlâ 100 + Ne zaman düşür 59 küsürlere?
  • co-op gelecek varmı , 2 kişiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Fiyatlar hâlâ 100 + Ne zaman düşür 59 küsürlere?

Aynen ya düşsede alsak ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

raccoon city'nin ıssız ve karanlık sokaklarında beraber takılmak güzel olur kanımca

@M'shinoda

bro yeni gördüm mesajını şimdi geldim eve biraz klüp maçı yapcam ufak tefek işleri halledip eğer PSN de olursan geç saatte takılırız

Ali iyi sildik dün ortalığı Bu gece bitirelim oyunu.

Dead NAtion 3D olmuş oyun zaten

• quote:

oyun fazla satilmayacak ve yerine bircok oyun cikacak ve de belli bir zaman diliminin gecmesi beklenecek. daha cok beklemeniz lazim o rakamlar icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bitirdim, single olarak çok kısa.Zaten online çok daha ön planda tutulmuş.Yine de oynanıp bitirilecek bir oyun.Ama hiç kimse eski RE ler de olduğu gibi survival horror tarzı bir şey beklemesin.RE değil de başka bir oyunmuş gibi oynayın :)) Zaten Dead Nation'a daha çok benziyor.
  • Online oynamak isteyen arkadaşlar varsa mesaj atsın yada psn'den eklesin OmerYucel
  • Takım kurmak veya Klan tarzı bir oluşum için planı olan arkadaşlar varmı ?
  • BU OYUNUN FİYATİ CABUK DÜŞER ALDIGI PUANLAR COK KOTU YANİ REZİ BU SEFER BATİRDİ 40 GİBİ BİR PUAN ALMIS BAŞKA FİRMA HAZIRLADIGI ICIN OLMADI SANIRIM YAPAMADILAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeryucel

Online oynamak isteyen arkadaşlar varsa mesaj atsın yada psn'den eklesin OmerYucel

ömer ekliyorum seni.
    beni eklemek isteyen arkadaslar varsa mirkan07 ekleyin kapısalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

oyun fazla satilmayacak ve yerine bircok oyun cikacak ve de belli bir zaman diliminin gecmesi beklenecek. daha cok beklemeniz lazim o rakamlar icin

piyasada suan 179 tl y ben gittigidiyordan 107.5 tl ye aldım. öyle yakın zamanda hemen 100 tl altında düşmez sanmıom ama illaki düşücek...

• residenevilturk.com sitesine üyeliği olan biri varmı lütfen bana davetiye gönderin
  • Herkese selamlar oyunun Ps3 versiyonunu edinen arkadaşlara bir sorum olacak. Oyun çıktığında ilk temin edenlerden biri olarak 1 aya yakın bir süredir ve halende düzelmemiş olan oyunun online kısmında mevcut bir sorundan müzdaribim. Sorun şu ki Versus > Public den karşımıza gelen herhangi bir online mod farketmez birini seçip oyuncu arama ekranında dakikalar hatta saatler geçmesine rağmen sürekli "Searching for Players..." yani hiç bir şekilde kurulmuş bir oyun yada oyunculara bağlantı sağlayamıyorum daha sonra arama kısmından çıkmak istediğimde ise "Cancelling quick match. Please wait" aynen yazı ekranda öylece kalıyor ve o an gamepad ile müdahale edemiyorum tek çare Psn bağlantımızı sing out yapıp bağlantıyı kopararak çözümleyebiliyorum bunun haricinde senaryo yada versus mod için gönderilen davetlere join dedikten bir süre sonra "This game session no longer exists" diye bir mesaj alıyorum kısaca bu sorunu daha önceden yaşayan ve halen yaşamakta olan arkadaşlarım varsa ve belirtirseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 16 Nisan 2012; 18:45:10 >

• 90-80 ikinci eli düşüyor takip edince ama biraz daha düşsün oyle alacağım bende :)
  • Eee reis-i haci hocalar, bu oyunda coop sistemi nasil isliyor? Yani coop oynamak için illaki arkadas listemizdeki heriflere invite atmak mi gerekiyor yoksa rasgele sekilde rasgele oyunculari buluyor mu? (Eslestirmeli)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Hellslayer_

Herkese selamlar oyunun Ps3 versiyonunu edinen arkadaşlara bir sorum olacak. Oyun çıktığında ilk temin edenlerden biri olarak 1 aya yakın bir süredir ve halende düzelmemiş olan oyunun online kısmında mevcut bir sorundan müzdaribim. Sorun şu ki Versus > Public den karşımıza gelen herhangi bir online mod farketmez birini seçip oyuncu arama ekranında dakikalar hatta saatler geçmesine rağmen sürekli "Searching for Players..." yani hiç bir şekilde kurulmuş bir oyun yada oyunculara bağlantı sağlayamıyorum daha sonra arama kısmından çıkmak istediğimde ise "Cancelling quick match. Please wait" aynen yazı ekranda öylece kalıyor ve o an gamepad ile müdahale edemiyorum tek çare Psn bağlantımızı sing out yapıp bağlantıyı kopararak çözümleyebiliyorum bunun haricinde senaryo yada versus mod için gönderilen davetlere join dedikten bir süre sonra "This game session no longer exists" diye bir mesaj alıyorum kısaca bu sorunu daha önceden yaşayan ve halen yaşamakta olan arkadaşlarım varsa ve belirtirseniz memnun olurum.

arkadasım şikayetinin birebiri bendede var ve hala nasıl düğzelir bilmiyıorum böyle giderse oyun cihazı bozacak. ben gittigidiyordan netten almıstım acaba netten alıncamı problemlimi yada sakat bi yanımı var die düşünmüştüm bi anda sendende duyunca sevinsemmi üzülsemmmi anlamadım. oyun bitti hatta 2. kere prof modda oynamaya basladım. spec opps dlc1 de biiti. bugun yeni dlc ler cıktı ps store da 2-4 arası görevler acıldı 19 tl istiyor gavurlar.. he yalnzı oyun oynarken birini oyunuma dave t edebiliom ARKADASIMI FİLAN. BENİ EKLE mirkan07 .... bi çözüm bulursan haber edersen sevinirim

• Arkadaşlar oyunda single mod kesinlikle yok öyle değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar oyunda single mod kesinlikle yok öyle değil mi ?

vaaay arkadas :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.