Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puanlara katılıyorum bu oyunun alacağı en yüksek puan 10 üzerinden 4 dür.
  • yaw o değil tamam oyun kötüde herkezmi korsan oynamış be birader yokmu online da HEROES modunda oynayan nasıldır nedir

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 20 Mart 2012; 19:38:13 >
  • puanlar yerlerde surunuyor resmen :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun haftaya 39 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

puanlar yerlerde surunuyor resmen :/

resident evıldan sogudum resmen
  • RE: ORC nin yapimcisi Slant Six Games in bir sonraki oyunu Strata Scavenger isimli bir oyun, simdiden soyluyelimde oyun severler uzak dursunlar bu oyundanda :)

http://gematsu.com/2012/03/slant-six-announces-strata-scavenger
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

RE: ORC nin yapimcisi Slant Six Games in bir sonraki oyunu Strata Scavenger isimli bir oyun, simdiden soyluyelimde oyun severler uzak dursunlar bu oyundanda :)

Bilgilendirme için teşekkürler, inşallah oyunu kimse almazda çok küçük ümitte olsa capcom re6 da adam akıllı özüne döner

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

quote:

RE: ORC nin yapimcisi Slant Six Games in bir sonraki oyunu Strata Scavenger isimli bir oyun, simdiden soyluyelimde oyun severler uzak dursunlar bu oyundanda :)

Bilgilendirme için teşekkürler, inşallah oyunu kimse almazda çok küçük ümitte olsa capcom re6 da adam akıllı özüne döner

Ben tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

quote:

niye yav bence güzel oyun oynadım biraz LF4D2 anımsattı bana beğendim ama bu para verilmez

• Kardeş başka ad altında çıkarsınlar kimse tek söz söylemez,fakat Re adıyle milleti resmen aldatıyorlar,o serinin ismini kulanıp saçma sapan oyun çıkartırlarsa elbetteki eleştirilir.Bu her yerde böyle,yabancı forumlar bile oyunun ne kadar kötü olduğuyla ilgili yorum dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

özgürüm sana söyledim bu oyuna o kadar para verilmez diye tamam resident evil sevdası belki senin kadar fanatiklik derecesinde olmasada bende de var ama bu oyunun resident evil ile uzaktan yakından alakası yok. Eğer bu oyun resident evil ise bende cristiano ronaldoyum o zaman

insanların resident evil sevdalarını bildikleri için resmen oyunun isminden yararlanıp fanlarını tabiri caizse kazıklamaktan enayi yerine koymaktan başka birşey değil bu. Yapımcı firma resident evil fanlarını resmen enayi yerine koyuyor, dalga geçiyor. (sakın kimse üzerine alınmasın, kimseye böyle bir laf ettiğim yok, sadece yapımcı firma maalesef bizleri öyle görmeye çalışıyor)

en iyisi resident evil 6 yı beklemek.

• quote:

quote:

quote:

özgürüm sana söyledim bu oyuna o kadar para verilmez diye tamam resident evil sevdası belki senin kadar fanatiklik derecesinde olmasada bende de var ama bu oyunun resident evil ile uzaktan yakından alakası yok. Eğer bu oyun resident evil ise bende cristiano ronaldoyum o zaman

insanların resident evil sevdalarını bildikleri için resmen oyunun isminden yararlanıp fanlarını tabiri caizse kazıklamaktan enayi yerine koymaktan başka birşey değil bu. Yapımcı firma resident evil fanlarını resmen enayi yerine koyuyor, dalga geçiyor. (sakın kimse üzerine alınmasın, kimseye böyle bir laf ettiğim yok, sadece yapımcı firma maalesef bizleri öyle görmeye çalışıyor)

almadıgıma sevındım oyunu herneyse fıyatı dusene kadar beklıyıp daha sonra bı deneme amaclı alıcam yınede hem senınlede bı ıkı kere onlıne oynamak fena olmaz ama re6 dan beklentım buyuk eger bu seferde benı hayal kırıklıgına ugratırsa bu resıdent evıldan bı daha hıc bı beklentım olmaz :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

almadıgıma sevındım oyunu herneyse fıyatı dusene kadar beklıyıp daha sonra bı deneme amaclı alıcam yınede hem senınlede bı ıkı kere onlıne oynamak fena olmaz ama re6 dan beklentım buyuk eger bu seferde benı hayal kırıklıgına ugratırsa bu resıdent evıldan bı daha hıc bı beklentım olmaz :))

xbox bölümünde de yazmıştım, umarım resident evil 6 için silent hill downpour u örnek alırlar. Efsane sh ler 1-2 kadar olmasada eskilerden esintiler var downpourda ve bu geriye dönüş sinyali için homecomming gibi bir oyundan sonra güzel birşey bence. Resident evil 6 da da çok değil oyun az buçuk eskiden esintiler sunar öze dönüş yapmaya kalkarsa biz oyuncuları mutlu edeceklerdir diye düşünüyorum.

• resident evil havası grafik ışıklandırmayı geçelimde zombi öldürme zevkini veriyomu ? split screen varmı ? eğer azda olsa zevkli ve split screen varsa istediği kadar dandik grafikli olsun alır oynarım resident evil değilmişte başka bi oyunmuş gibi düşünürüm
  • Oyunda en son bölüme geldim, ara verdim. Berbat ötesi bir oyun. Kontroller sıfır, vuruş hissi sıfır. YApay zeka sıfır olsa daha iyiydi, maalesef eksilerde. Grafikler falan zaten berbat.

Eski Nokia telefonlarındaki Snake oyununun yapay zekası, bu oyundan çok daha iyidir. Gerçi Co-operative oynamak için geliştirilmiş bir oyun ama yine de bir iki satır kod yazsalar fena olmazmış.
  • Az kalsin on siparis ediyorduk , iyi ki vaz gecmisim . Patlayabileceginden korkmustum .
  • Gamespot ta 4.5 verdi, berbat sınıfına giren Re göreceğimiz günlerde olacakmış.Uykuzu kalmamıza ,okuldan erken çıkıp evde oynamaya doyamadığımız serinin geldiği noktaya bak.
  • Silent Hill Downpour da 4 almış İGN den ne ayak okadarmı kötü oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

Silent Hill Downpour da 4 almış İGN den ne ayak okadarmı kötü oda

ign son dönemlerde her oyuna 4 veriyor.İncelemesini izlemiştim,oyunda ki dövüş sistemini çok eleştirmişlerdi aynı şekilde gamespotta, hikaye işleyişide baya bir kötüymüş,karar vermeniz gereken anlar varmış fakat verdiğiniz karar hiç bir şeye etki etmiyormuş vs vs. Sillent Hill Hd collection çıktı,bence onu almak daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.