Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyun benim için gerçekten çöp bir oyun tabi dediğin gibi zevkler farklıdır biri de aşırı beğenebilir o belli olmaz ama çoğunluk beğenmeyecektir buna eminim ki oyunun resmi incelemeleri geldikten sonra da göreceksiniz.

Bu arada Haykıran Bıngıldak Skyrim'i örnek vermiş bende Skyrim'e kötü diyenlere gülüyorum fakat böyle bir oyunu Skyrim ile örneklemene daha çok güldüm.

Yok hocam ya ben orda hani bazı kişilerin yorumlarına ne şekilde güvenebiliriz onu belirtmiştim re:orc la bi alakası yok.

Pardon hocam benim yanlış anlamam o zaman.Dediğiniz doğru zaten bu kadar net yorum yapmaktan ya da her yorumu dikkate almaktan kaçınmak lazım ama eğer oyunu denerseniz gerçekten göreceksiniz.Bir kaç mesaj önce oyun hakkın da ki eleştirimi okuyabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Oyun benim için gerçekten çöp bir oyun tabi dediğin gibi zevkler farklıdır biri de aşırı beğenebilir o belli olmaz ama çoğunluk beğenmeyecektir buna eminim ki oyunun resmi incelemeleri geldikten sonra da göreceksiniz.

Bu arada Haykıran Bıngıldak Skyrim'i örnek vermiş bende Skyrim'e kötü diyenlere gülüyorum fakat böyle bir oyunu Skyrim ile örneklemene daha çok güldüm.

Yok hocam ya ben orda hani bazı kişilerin yorumlarına ne şekilde güvenebiliriz onu belirtmiştim re:orc la bi alakası yok.

Pardon hocam benim yanlış anlamam o zaman.Dediğiniz doğru zaten bu kadar net yorum yapmaktan ya da her yorumu dikkate almaktan kaçınmak lazım ama eğer oyunu denerseniz gerçekten göreceksiniz.Bir kaç mesaj önce oyun hakkın da ki eleştirimi okuyabilirsiniz.

L4d2 tarzı gibimi çok az gerilim gerisi vur kır parçala ,biraz daha açsaydın konuyu madem oynamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

YORUMLARI GÖRÜNCE VAZGEÇTİM

TWİSTED METAL İ alıyım bari

Onu bırakta gel bebek işi dediğin sf vs tekkeni al

quote:

evet arkadaşlar

CAPÇÖP YANİ NAMIDEĞER ÇÖPCOM YANİ CAPCOM

GENE YILIN ÇÖPÜNÜ ATTI GİTTİ ORTAYA

HAZE SKANDALINDAN DA BETER

Oynamadığın oyun için yorum yapma birader , dün oyunu alacağım adamın gözünde neredeyse buradaki teyyare yorumlarınız yüzünden küçük duruma düşecektim. Aklı selim insanlarsınız , biraz daha özen gösterin lütfen.

• oyuna: downloadable content adında 141 Mb. lık update gelmiş. neyin nesi bu bilgisi olan varmı?
  •  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

RE : ORC yi oynamadim fakat en basindan bu yana belliydi yorumlarda bu yonde. Bu yuzden PSN icin gelicek olan The Walking Dead 'i alternatifler arasina alin derim. Bu oyun icinde hic bir gameplay vidyonun gelmemesi ve yakinda cikacak olmasi suphelendirici olsada ben yinede The Walking Dead in ortalamanin uzerinde 7 not ortalamasinda bir oyun bekliyorum. Umarim PSN oyunu olan The Walking Dead orta sekerin ustu bir oyun olurda onu oynariz.

The Walking Dead icin bugun 19 /03/ 2012 ilk oyun ici vidyo gelicek bakalim nasil olucak ortadaki belirsizlik kalkicak ozaman daha net olucagim insALLAH.

The Walking Dead ana konu:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46946706&p=4

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Mart 2012; 10:54:31 >

• Amy gibi olmasında.
  • Benim oyunda yarın gelecek , bitirip max payne 3 için takasa vereyim.
  •  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

Arkadaslar oyunu Nemesis bolumune kadar oynadim.
    Oncelikle sunu soylemeliyim ki oyunu bekleyenlerdendim ve beklerkende eski re beklentisi icinde olmayanlardandim.
    Sadece RE serisini cok seven biri olarak bu oyunuda oynamadan gecmek istemedigim icin aslindan cok da uzakda olsa oynama ihtiyaci duydum.
    Yani isin ozu elestiri yaparken eski oyun beklentimin olmadigini bilmenizi isterim .

Oncelikle oyun cok ama cok karanlik . Hic olmaz sa silahlarin altinda kapatip acabilecegimiz bir fener olmsaymis.
    Karanlikta birde virus kapip kanamaniz olunca (ki bunlar olunca ekran farkli bir sekilde renkleniyor ve zaten onunuzu goremiyorsunuz) iyice korebe moduna geciyorsunuz.

Grafikler ciddi anlamda cok kotu. Outbreak serisi ile ayni diyebilirim. Hadi grafigi gectim de cevre detaylari ne oyle allah askinda. Bi sokak var. Bi araba koymus bi kac ceset tamam. Hic mi hic cevre detayi yok.

Yapay zeka cok ama cok kotu. Zombi, dusman karakterleri ve bizim elemanlar. Hic birinde zekanin kalintisi yok.
    Dusman karakterleri mi desem karakteri (tekil) mi desem bilemedim. Hepsi birbirinin aynisi kopyala yapistir. Bari bi kac renk ekleyeydin diycem ama oda yok. Sanki 20 tane klon ortalarda geziniyor gibi bir durum var.

Oyunda bir kac saatlik oynadigim zaman diliminde durup da vayyy be diyebilecgim bir mekan tasari mi olmadi. Olmayacakta sanirim bundan sonra.
    Patlama ses vs gibi efektler oyunun genel kalitesi seviyesinde.
    Birde fazla zombi oldugunda ne oluyor ne bitiyor ben nerdeyim bir karmasa bir karisiklik ne oldugunu anlamiyorsunuz ve devamli kacar halde buluyorsunuz kendinizi.

Oyun bolum bolum tararlanmis. her biri 15 ila 30 dakika arasi suruyor sanirsam. Basit gorevler , git sunu yap deniyor bizde yapip geciyoruz.

Oyuna alicaklara onerim.
    Eger acabalardaysaniz beklemenizi oneriyorum. Iyice bir dussun sonra alirsiniz.
    Eger cok bekliyorsaniz ve seneryo degilde ONLINE ni cok seviyorsaniz alabilirsiniz (online oynamadim ama oyunu sanirim tek kurtaracak yan online )

• Online modunu 2 kere oynadık arkadaşlarla. Haritaların karanlık olması yüzünden düşmanı zor seçiyoruz an geliyor seçemiyoruz bile.

Millet zaten ezikliğe başlamış daha şimdiden. Çatılarda geziyorlar, pusuyorlar vs.

Heroes modunda eski RE karakterlerini görmek güzel.
  • tam oyunun ciktigi zamanda evi tasiyoruz :D
    goruntu kalitesini bosverin ya
    online modu nasil?
    cod bo zombide ki gibi mi online?
  • Online modu Uncharted ve Gears Of War gibi 2'li takımlar halinde oynanıyor. Ama haritalar aşırı karanlık. Düşmanı seçmek çok zor oluyor.
  • beni hiç mi hiç şaşırtmadı
    zaten ne olduğu az çok belliydi
    para verseler belki oynarım
  • beyler daha bu oyunu ilk gameplayini gördüğüm anda çöp olduğunu anlamıştım

zaten psn e demosunu vermiyolarsa bi oyunun garanti çöp tür
  • Benim için co op çok önemli. Seviye atlama var mı? Ek özellikler açabiliyor muyuz? Lost Planet 2 çok oynamıştım. Onun gibiyse hemen alacağım. Karanlık dert değil. Ekran ayarlarıyla oynarız.
  • quote:

beyler daha bu oyunu ilk gameplayini gördüğüm anda çöp olduğunu anlamıştım

zaten psn e demosunu vermiyolarsa bi oyunun garanti çöp tür

Çöp mühendisi konuştu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Benim için co op çok önemli. Seviye atlama var mı? Ek özellikler açabiliyor muyuz? Lost Planet 2 çok oynamıştım. Onun gibiyse hemen alacağım. Karanlık dert değil. Ekran ayarlarıyla oynarız.

2 gündür oynuyorum oyunu. karanlık işin içine biraz korku katıyor özellikle şehir sokaklarında geçen bölümlerde hafifte olsa tırstırıyor adamı ummadığınız yerden zombi çıkıyor bi yandan düşman askerleri felan hani korku öyesi 0 değil çokta korkutacak bir oyun elbette değil co op moduda gayet güzel en azından yapay zeka ile oynamaktan kat kat iyidir açıkça şahsım adına konuşmak gerekirse oyunu almadan önce bir çok soru işareti vardı kafamda ve oyunu aldıktan sonra soru işaretleri netleşti ve açıkçası şahsım adına daha bi kötü oyun beklerken kötünün iyisi olmuş durumda oyun bana göre oyunun sonunu getiremedim fakat campaign multi mode'unda son bölümü oynayanlara join olduğumda dramatik bir sonla karşılaştım Leon sever biri olarak duygusal davrandım (oyunun bu bölümünü görenler ne demk istediğimi anlayacaklardır ) uzun lafın kısası insanların dediklerine bakmayın eğer durumunuz müsait ise ve oyunu alabilme imkanınız varsa tecrübe etmenizi tavsiy ediyorum

• Arkadaslar The Walking Dead icin ilk oyun ici goruntulerin yer aldigi vidyo geldi fakat hemen kaldirildi. 1 kac saate gelir.

Vidyoyu izledim. Daha once paylastigim haberlerin icindede belirttigim gibi, oyun kaliteli bir cizgi filim karikatur tadinda, fakat ! hic endiseniz olmasin gayet basarili, karanlik The Walking Dead dunyasini yasatiyor.

Eger asagida vercegim linke tiklarsaniz buradan Exclusive The Walking Dead Game Trailera tiklayin tekrar, ve 9. dakikadan sonra seyretmeye baslayin kisa oyun ici goruntulerin yer aldigi sahneleri goreceksiniz.

http://www.youtube.com/xl?user=start

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Mart 2012; 22:33:15 >
  • Geldi geldi The Walking Dead ilk oyun ici vidyosu geldi atmosfer benim oldukca hosuma giti.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Geldi geldi The Walking Dead ilk oyun ici vidyosu geldi atmosfer benim oldukca hosuma giti.

Güzele benziyor Pc yede çıkacakmı ?
  • Ne olursa olsun alıp oynicam
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.