Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Geldi geldi The Walking Dead ilk oyun ici vidyosu geldi atmosfer benim oldukca hosuma giti.

Güzele benziyor Pc yede çıkacakmı ?

ilk pc'ye çıkıyor nisanda

• quote:

quote:

Geldi geldi The Walking Dead ilk oyun ici vidyosu geldi atmosfer benim oldukca hosuma giti.

Güzele benziyor Pc yede çıkacakmı ?

Evet PC yede PSN ye ve Xbox 360 ada cikiyor survival horror dan hoslananlar The Walking Dead konusuna burdan ulasabilir.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46946706&p=4

• SiPAHi_ hocam konulari mi karistirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiPAHİ_ burdaki konu dağılmadan bunun anakonusunu açda ortda konuşuruz tablet için açmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

SiPAHi_ hocam konulari mi karistirdin

Yok kardesim oyunu malum cogu Resident Evil sever beyenmedigi icin bilinmeyen diger bir survival horror oyunu olan yeni The Walking Dead oyununa dikkat cektim hepsi bu canim kardesim.
  • quote:

SiPAHİ_ burdaki konu dağılmadan bunun anakonusunu açda ortda konuşuruz tablet için açmışsın.

Buradan ulasabilirsiniz.

The Walking Dead ana konu

http://resim.donanimhaber.com/m_46946706/mpage_3/tm.htm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

SiPAHi_ hocam konulari mi karistirdin

Yok kardesim oyunu malum cogu Resident Evil sever beyenmedigi icin bilinmeyen diger bir survival horror oyunu olan yeni The Walking Dead oyununa dikkat cektim hepsi bu canim kardesim.

gercekten de oyunu resmen gomduler ama ben bir re manyagi olarak bunu da alip deliler gibi oynicam da once su sinav haftasi bitsin

• oyun gerçekten rezalet olmuş.Grafik,oynanış, yapay zeka yerlerde ilk önce xbox ta oynayım beğenirsem ps3'e alırım demiştim.Şimdi parama yazık diyorum ve almıyacağım.xbox360 da oynadığım için online konusunda yorum yapamıyorum.Neticede sıkı bir RE fanı olduğum için senaryosundan dolayı bir kez bitirip bırakacağım.
  • vay arkadaş bir oyun kötü çıktı içimizde ki re fanları döküldü resmen
    rüzgar gibi geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 20 Mart 2012; 3:28:42 >
  • Oyunu oynamadım ama yorumlar oyunun kötü olduğu değil rezalet olduğu yönünde. Her acıdan batirmislar gibi görünüyor.
  • Arkadaşlar kararsız kalmama rağmen gittim aldım oyunu ve forumdaki arkadaşların dediği gibi hiç beğenmedim grafikler,yapay zeka en önemlisi oynanabilirlik bence iğrenç ötesi olmuş ,bu zamanda böyle oyunu nasıl çıkartıyorlar anlamıyorum , adama ateş ediyosun ölüyomu kalıyo nooldu belli değil vuruş hissi sıfır bunlara rağmen oyunu alıp oynamak isteyen varsa satabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

vay arkadaş bir oyun kötü çıktı içimizde ki re fanları döküldü resmen
    rüzgar gibi geçti

kardeşim oyun gerçekten çok kötü.Şu kadar diyorum RE2'de ki William Birkin, operation raccoon city'dekinden daha iyi diyebilirim.Neticede senaryonun diğer oyunlarla bağlantılı olduğu söyleniyor.Bu sebepten dolayı iş çıkışı eve gidip oynamaya başlıyacağım.Zaten single olarak çok kısaymış (oyunu bitirenler öyle diyor)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

vay arkadaş bir oyun kötü çıktı içimizde ki re fanları döküldü resmen
    rüzgar gibi geçti

kardeşim oyun gerçekten çok kötü.Şu kadar diyorum RE2'de ki William Birkin, operation raccoon city'dekinden daha iyi diyebilirim.Neticede senaryonun diğer oyunlarla bağlantılı olduğu söyleniyor.Bu sebepten dolayı iş çıkışı eve gidip oynamaya başlıyacağım.Zaten single olarak çok kısaymış (oyunu bitirenler öyle diyor)

Kötü olabilir yada sevmeyenler olabilir benim için sorun yok
    ben oyunda ki zevke bakarım..
  • Bir zamanların efsane firması Capcom un ,şimdilerde nasıl en saçma sapan oyun yapan firmaya dönüştüğünü anlatan bir belgesel çıkacak yakında
  • Sanırsam RE3 deki atmosferle uzaktan yakından ilgisi yok
  • Alanlara geçmiş olsun o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Alanlara geçmiş olsun o zaman.

sağol dostlar sağolsun
  • quote:

Sanırsam RE3 deki atmosferle uzaktan yakından ilgisi yok

survival horror tarzı ile uzaktan yakından alakası yok.Benim gibi klasik RE'cılar hiç bişey beklemesin.Zaten oyunda online mod daha ön planda, online olarak nasıl diye soran olursa; ben malum sebeplerden dolayı xbox360'da oynadığım için bu konuda herhangi bir yorum yapamıyorum.
  • oyunu hemen elden çıkarın
  • ilk incelemeler geldi

IGN: 4/10
    Digital Spy: 4/10
    VideoGamer: 4/10
    Push Square: 5/10
    Game Informer: 6/10
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.