Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TWİSTED METAL İ alıyım bari
  • oyun gercekten berbat mi. yoksa adi re diye mi bu kadar asagilandi. sonuc nolursa olsun alicam ama merak ettim bu elestirilerin nedenini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat tabiki. XBOX360'da oynuyorum. Para verilip alınacak oyun değil. Oyunu orjinal alan kişinin çocuğu sakat doğar.
  • ÇÖP OF THE YEAR 2012

Ödülünü almaya aday mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Berbat tabiki. XBOX360'da oynuyorum. Para verilip alınacak oyun değil. Oyunu orjinal alan kişinin çocuğu sakat doğar.

yemın edıyorum yerden yere vurulma rekortmenı oldu oyun pazartesı almayı dusunuyordum ps3 orjınalını artık fıyatı dusmeden almam
  • Oyun o kadar kötü mü ya? Peki 2 kişi oynanabiliyor mu aynı anda?
  •  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Oyun o kadar kötü mü ya? Peki 2 kişi oynanabiliyor mu aynı anda?

oyunu oynayan arkadaşlar bende bunu merak ediyorum aynı makinadan 2 kişi oynayabiliyormu co-op ?
    almaya çıkıyodum oyunu bi foruma bakayım dedim kararsız kaldım re hayranı olarak alsammı almasammı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat60

quote:

oyunu oynayan arkadaşlar bende bunu merak ediyorum aynı makinadan 2 kişi oynayabiliyormu co-op ?
    almaya çıkıyodum oyunu bi foruma bakayım dedim kararsız kaldım re hayranı olarak alsammı almasammı

Hocam bu sitede Local Co-Op'un olmadığını fakat Online Co-Op'un 4 kişiye kadar desteklediğini yazıyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu sitede Local Co-Op'un olmadığını fakat Online Co-Op'un 4 kişiye kadar desteklediğini yazıyor.

pardon hocam tşkler

• quote:

quote:

quote:

quote:

pardon hocam tşkler

Pardon demenize gerek yok hocam, bende yeni öğrendim. Açıkcası RE5 gibi Ps3'te 2 kişilik oynamayı isterdim. RE6'da coop olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 18 Mart 2012; 14:57:32 >

• Resident Evil 6'da 6 kişiye kadar single senaryo co-op olacak diye biliyorum. İnanılmaz olur herhalde. Online'da ise 8 kişiye kadar destekleyecek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pardon hocam tşkler

Pardon demenize gerek yok hocam, bende yeni öğrendim. Açıkcası RE5 gibi Ps3'te 2 kişilik oynamayı isterdim. RE6'da coop olur umarım.

bende aynen 2 kişi oynamak isterdim hocam , oyunu almaya gidicem hazır vaziyette bekliyorum oynayanlardan yorum bekliyorum acil ???????????????????

• quote:

Berbat tabiki. XBOX360'da oynuyorum. Para verilip alınacak oyun değil. Oyunu orjinal alan kişinin çocuğu sakat doğar.

Oyunu orjinal alan kişinin çocuğu sakat doğar

ÖZEL YORUM
  • Vallaha o kadar bekledim bespara etmez benim icinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

oyun gercekten berbat mi. yoksa adi re diye mi bu kadar asagilandi. sonuc nolursa olsun alicam ama merak ettim bu elestirilerin nedenini

oyunda 4-5 bölüm geçtim hani oyunun bekleneni veremeyeceğini taa ilk fragmanda gördük.. ama tuhaf bir deneyim yaşattığını hissediyorum bu oyunun. yeri geliyor 3lü arbedede yani siz zombiler ve USS askerlerine karşı çatışmalarda ''hasar almadan çıkabilecekmiyim'' telaşı ile oynatıyor oyun. tavsiyem al dene derim üstad
  • silent hill downpour da 4.5 aldı IGN den düşünün ama oyun mükemmel işte olay basit kişiye göre değişir onun için oynamadan yorum yapmak iyi değil alın oynayın zaten bu oyundan resident evil 1-2-3 havası beklemek de pek akıllıca olmazdı
  • Beyler oyun

HAZE den de mi kötü alıp almama konusunda kararsız kaldım

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)
  • quote:

Nemesis'i normal zorluk seviyesinde geçemedim.

Ben böyle oyunun varya. İşimiz co-op'a kaldı. Yapay zeka aşırı tırt. Yardım etmiyorlar. Bombadan kaçalım diyorlar bombanın üzerine gidiyor mallar.

aynen üstad bende orada kaldım yapay zekayla olacak iş değil herkese karşı bi tek ben savaşıyorum buda bir bünye bu arada online serverları açılmadımı acaba? her search edişimde uzun süre bekletiyor bende ana menüye döndüm. bide beraber co op yapmak isteyenler varsa PSN: Badwolf34 az önce oyun dondu kapattım bu aralarda benim PS3 te Cd okuma problemi var şimdi bi türlü okumuyor CD'yi biraz makina kapalı kalsın bakalım belki düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

YORUMLARI GÖRÜNCE VAZGEÇTİM

TWİSTED METAL İ alıyım bari

Onu bırakta gel bebek işi dediğin sf vs tekkeni al
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.