Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Güzel gözüküyor ama neden pc ye bukadar geç çıkıyor

• bırsey kalmadı çıkışınaa :)
  • xbox'a özel nemesis mod gelecek ps3'e bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

xbox'a özel nemesis mod gelecek ps3'e bişey yok

neden xboxa ozel
  • quote:

resident evil acisindan ps cok kotu. revelations nintendoya cikti. simdi de bu. ps3 neden onemsenmiyor. halbuki resident evilin ilk konsolu da psdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • of of of şu oyun 10 gün evelinden spota düşseydi kötümü olurdu yahu şu yağmurlu soğuk kış gününde raccoon city sokaklarında kankalarımızla dolaşıp zombie ve düşman avlasak kötümü olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

resident evil acisindan ps cok kotu. revelations nintendoya cikti. simdi de bu. ps3 neden onemsenmiyor. halbuki resident evilin ilk konsolu da psdir

+1.Pc içinde bişiler olabilirmiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 12 Mart 2012; 18:49:58 >
  • Çıksada oynasak artık. Çok geç kaldı bu oyun.

Nemesis moduna şimdiden puanlarım hazır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

neden xboxa ozel

Serinin hangi marka sayesinde bu kadar popüler olduğunu unuttuklari için.Para her şeyi unutturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RE: ORC, GAME Ve GameStation'da Satılmayacak

Capcom bugün yaptığı açıklamada Resident Evil: Operation Raccoon City'nin GAME ya da GameStation'da satılmayacağını duyurdu.

Açıklamada şöyle geldi; "Capcom İrlanda ve İngiltere'deki hayranlarımızın bilmesini istiyoruz ki oyunumuz geniş bir çevrede satışa sunulacak. Resident Evil : Operation Raccoon City'yi buralardan ön-sipariş eden oyuncular için ise yakında para iadesi yapılacak, bu yüzden GAME ya da GameStation ile görüşmeniz gerekecek."

Online olarak ön-sipariş verenleriniz varsa bir kontrol etsin.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-RE_ORC_GAME_Ve_GameStationda_Satilmayacak-25565.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Acaba bu satten sonra Outbreak çıkar mı?

Capcom.

Bu oyundan sonra hayir.
    Eger bu oyun cikmasaydi belki, buyuk ihtimalle diyebilirdim ancak bu saatten sonra online RE bu oyunla , bu oyun devamiyla devam edecektir buyuk ihtimalle.
    Ben bu oyun duyuruldugunda Outbreak in devami sandim ve cok sevinmistim ama bu oyunla hayallerim suya dustu.

Bende ilk zamanlar bu oyunun Outbreak stayla olacağını sanıyordum. Ama nerdee ayılık var Capcom'ın hamurunda.

• Live'a 4 adet silah ve kostüm DLC paketleri gelmiş.

Aç Capcom ne yapacağını şaşırdı artık. Sonumuz hayır ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Live'a 4 adet silah ve kostüm DLC paketleri gelmiş.

Aç Capcom ne yapacağını şaşırdı artık. Sonumuz hayır ola.

DLC işininde artık suyu çıktı, 2-3 silah getir "İndirilebilir içerik" diye sat. Call of Duty'nin haritalarına millet isyan ederken artık 2-3 kıytırık silah DLC olarak satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoraBladeXIII

quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

neden xboxa ozel

Serinin hangi marka sayesinde bu kadar popüler olduğunu unuttuklari için.Para her şeyi unutturur.

Aynen hocam ps sayesinde populer oldular ama yüzsüzlük bu yaptıklarıda

• RE: Operation Raccoon City İçin Bedava DLC Gelecek

Capcom, takım oyununa dayalı shooter oyunu Resident Evil: Operation Raccoon City için DLC planını açıkladı. Buna göre 23 mart tarihinde çıkacak olan oyun  için "US Spec Ops" isimli DLC paketi ücretsiz olarak 11 nisan tarihinde yayınlanacak.

Yayınlanan DLC sayesinde Raccoon City'e Amerikan hükümeti tarafından gönderilen takımın, virüs salgını ardında yatan gerçeği öğrenmesini konu alacak. Duyuruya göre Jill Valentine'in Nemesis'le olan ilk karşılaşmasına yeniden şahitlik edeceğiz ve bazı tanıdık yüzler göreceğiz. Slant Six Game tarafından duyurulduğu günden bu yana serinin eski haline sadık hayranları tarafından pek de hoş karşılanmayan oyun, işleyişiyle Left 4 Dead serisini andırıyor. Son sözü ise çıktığında oyuncular söyleyecek.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-RE_Operation_Raccoon_City_icin_Bedava_DLC_Gelecek-25677.htm

• Haber için teşekkürler SiPAHi
  • ne olursa olsun nasıl olursa olsun adı resıdent evıl oldugu ıcın alıp arsıve koyucam bı artısıda zombı oyunu olması ve eskı tıp zombı modellerının olması takım oyunu oynuyarak zevk alıcamız bı oyun olucaktır hersyee ragmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

Haber için teşekkürler SiPAHi

Ben tesekkurederim.
  • ke games sitesinde de var oyun fiyat olarak 120 tl yaziyor
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.