Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa PS'ciler xbox'tan önce ulaştılar oyuna hayret
  • uyku tutmadı dün gece prensesin sitesinde geldi yazısını görünce biraz dah zamn geçsinde spotçularla bi temasa geçelim bakalım

@paypay88

hocam xbox tan indirilmiyormu şu an? resmi çıkışa kısa bi sure kaldı çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 17 Mart 2012; 9:12:46 >

• Oyun stokta
  • beyler arkadasim biraz once xboxta indirip oynadi. msnden yazdiklari aynen sunlar:

Veljko Radan says:
    shittiest game i have played in ages
    shite grafix
    shite shite shite
    this shud not be alowed to be called resident evil

its a JOKE !
    its HORRIBLE MAN !

Veljko Radan says:
    AI is a complete joke

Veljko Radan says:
    the shooting is just terrible

Veljko Radan says:
    those fuckin boxes look like doom2
    the movement of the characters and ai
    looks like mario
    stale as shit

kimseyi etkilemek istemem, bende oyunu almayi dusunuyordum ama bu yazdiklarindan sonra ciddi endiselerim oldu
  • Zaten ne bekliyordunuz ki hocam.
    Grafikler zaten ps2 den hallice.
    Oyun RES den cok SOCOM kokuyor cok fazla socom esintileri var.
    Res ruhunun zerresi yok.

Ancak Res oldugu icin seneryo modu icin oynayacagim ancak su an bahceye maydonoz dikmem gerekiyor :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ *HKN* evet senaryo modu var kardesim. Zaten benee sadece senaryo modu icin alacagim multiplayer ile ilgilenmiyorum, zira Resident Evill 6 RE: ORC den 10 yil sonrasinini konu alicak oyuzden Resident Evill 6 da senaryoyu algilayabilmek adina RE: ORC nin senaryosu onem arzediyor tipki diger seriler gibi yoksa dedigim gibi multiplayer modu RE: ORC de ilgimi cekmiyor.

Üstad çok teşekkür ederim, sana katılıyorum çünkü bende story ci biriyimdir, multi benide bek sarmıyor.
    Hikaye odaklı oynamak beni benden alır.

Aynen aklin yolu birdir kardesim. Hatta aylar oncede soylemisdim, onceligim Silent Hill Downpour olucak diye sadece senaryo icin seriye ayip olmamasi adina aylar sonra fiyatlar dustugunde RE. ORC yi oynarim, ama Silent Hill Downpour icin durum ayni degil konuyu ilk actigim gunden bu yana Silent Hill Downpour un beklenilen eski seriler kadar olmasada yakin bir etki yapa bilecegini devamli soyluyordum gercektende dusundugum gibi cikti. Oncelik Silent Hill Downpour insALLAH.

• Silent Hill Downpour dan sonra bu oyunda patlayacak büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 17 Mart 2012; 19:54:33 >
  • Downpour un patladigini kim soyledi ki ?
    Next gende oynadigim en iyi 10 oyun arasina girer douwpour ki yaklasik 150-200 oyun oynamisimdir.
  • Oyunu arkadaşımda deneme fırsatım oldu öncelikle oyun patlamış arkadaşlar biz forumca bir araya gelsek daha iyi bir oyun yapardık emin olun Capcom böyle bir oyuna nasıl izin vermiş gerçekten aklım almadı.
    Söylediklerim de hiç bir abartı yok inanın arkadaşımda oyun nasılmış diye bir bakıyım dedim oynanış , vuruş hissi , grafikler sıfır biraz bakıyım diye açtığım oyuna bu kadar kötü olamaz diyerek saatlerce oynadım sağ olsun arkadaşım sesini çıkartmadı .
    Öncelikle oyunun korkutmak gibi bir amacı olmadığını zaten yayınlanan videolardan anlamıştık onda sorun yok zaten oyunda sizi korkutmak için ucuz numaralar girmiyor.Seçebileceğimiz birkaç tane karakter var hepsi aynı silahları kullanabiliyor onları ayıran yönleri özel güçleri.Bunlarda farklı oyun deneyimleri sunmaktan çok uzak aralarında bir kaç tane fark yaratan özelliklere sahip karakterler var.Özelliklerde şöyle görünmez olmak , zombileri kontrol etmek , düşman askerlerini kontrol etmek gibi.Oyun genel olarak karanlık alanlarda geçiyor bu normal zaten fakat karanlığı öyle bir ayarlamışlar ki %80'i zifiri karanlıkta geçen bir oyunda önünüzü görmekte zorlanıyorsunuz.Ayarlardan ayarla diyeceksiniz ayarladım fakat bir nebze yararı oldu.Grafiklere gelirsek grafikler kötü deyip geçelim hakkında konuşmaya bile pek gerek yok inanın.Oyunda önümüzü geleni vurarak ilerliyoruz fakat vuruş hissi sıfır hiç mi dikkat etmediniz arkadaş.Oyunun tek ayakta tutunana yanına gelirsek oyunda iyi kötü bir senaryo var ama RE hayranların beklediği şaşıracağı ya da sırf onun için oyun alacağı kadar değil.
    Hatırlarsanız Doom 3 çıktığında en büyük eleştiri aldığı tarafı önümüze geleni vurmaktan ibaret olduğuydu Doom 3 ile RE:ORC'yi kıyaslarsak Doom 3 RPG türüne girer.Önümüze geleni vuruyoruz başka en ufak bir şey yapmıyoruz.Oyunu oynarken hadi dedim belki şehir bölümleri güzeldir.Şehir bölümlerinde biraz işler güzelleşiyor bir nebze yüzünüz gülüyor.O da RE hayranı iseniz.
    Arkadaş oyunu korsan olarak edindiği için tabi ki Online'a bakamadım ama bakabilsem bile bakmazdım sonuçta aynı vuruş hissi aynı dinamikler.Biraz bakıyım diye açtığım oyunu inanamayarak 4-5 saat kadar oynadım oyun gerçekten o kadar kötü.Sözlerimde ne bir abartma ne başka bir şey var kesinlikle RE hayranları uzak dursun ve RE6'yı beklesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu arkadaşımda deneme fırsatım oldu öncelikle oyun patlamış arkadaşlar biz forumca bir araya gelsek daha iyi bir oyun yapardık emin olun Capcom böyle bir oyuna nasıl izin vermiş gerçekten aklım almadı.
    Söylediklerim de hiç bir abartı yok inanın arkadaşımda oyun nasılmış diye bir bakıyım dedim oynanış , vuruş hissi , grafikler sıfır biraz bakıyım diye açtığım oyuna bu kadar kötü olamaz diyerek saatlerce oynadım sağ olsun arkadaşım sesini çıkartmadı .
    Öncelikle oyunun korkutmak gibi bir amacı olmadığını zaten yayınlanan videolardan anlamıştık onda sorun yok zaten oyunda sizi korkutmak için ucuz numaralar girmiyor.Seçebileceğimiz birkaç tane karakter var hepsi aynı silahları kullanabiliyor onları ayıran yönleri özel güçleri.Bunlarda farklı oyun deneyimleri sunmaktan çok uzak aralarında bir kaç tane fark yaratan özelliklere sahip karakterler var.Özelliklerde şöyle görünmez olmak , zombileri kontrol etmek , düşman askerlerini kontrol etmek gibi.Oyun genel olarak karanlık alanlarda geçiyor bu normal zaten fakat karanlığı öyle bir ayarlamışlar ki %80'i zifiri karanlıkta geçen bir oyunda önünüzü görmekte zorlanıyorsunuz.Ayarlardan ayarla diyeceksiniz ayarladım fakat bir nebze yararı oldu.Grafiklere gelirsek grafikler kötü deyip geçelim hakkında konuşmaya bile pek gerek yok inanın.Oyunda önümüzü geleni vurarak ilerliyoruz fakat vuruş hissi sıfır hiç mi dikkat etmediniz arkadaş.Oyunun tek ayakta tutunana yanına gelirsek oyunda iyi kötü bir senaryo var ama RE hayranların beklediği şaşıracağı ya da sırf onun için oyun alacağı kadar değil.
    Hatırlarsanız Doom 3 çıktığında en büyük eleştiri aldığı tarafı önümüze geleni vurmaktan ibaret olduğuydu Doom 3 ile RE:ORC'yi kıyaslarsak Doom 3 RPG türüne girer.Önümüze geleni vuruyoruz başka en ufak bir şey yapmıyoruz.Oyunu oynarken hadi dedim belki şehir bölümleri güzeldir.Şehir bölümlerinde biraz işler güzelleşiyor bir nebze yüzünüz gülüyor.O da RE hayranı iseniz.
    Arkadaş oyunu korsan olarak edindiği için tabi ki Online'a bakamadım ama bakabilsem bile bakmazdım sonuçta aynı vuruş hissi aynı dinamikler.Biraz bakıyım diye açtığım oyunu inanamayarak 4-5 saat kadar oynadım oyun gerçekten o kadar kötü.Sözlerimde ne bir abartma ne başka bir şey var kesinlikle RE hayranları uzak dursun ve RE6'yı beklesin.

Hadi ya buda çöp oldu o zaman ,batırdılar güzelim RE serisini zombi kontrol etme özelliği nedir arkadaş ,az filmine benzetselerde halbuki.Şu RE3 ü 3d yapıp sunsalar sadece daha iyi olurdu galiba.

• oyunu an itibari ile almış bulunmaktayım... naçizane incelemeleri yazarım
  • Ali bırak oyunuda bilgi paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Ali bırak oyunuda bilgi paylaş

ayneen dunku yorumdan sonra oyundan neredeyse vaz gecme asamasına geldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa

oyunu an itibari ile almış bulunmaktayım... naçizane incelemeleri yazarım

Bekliyoruz belki olumlu bişey çıkar
  • Socom'un yaratıklı versiyonu.
  • Yorumlar kotu almaktan vazgectim simdilik en iyisi geow multiye devam buaralar..

• Nemesis'i normal zorluk seviyesinde geçemedim.

Ben böyle oyunun varya. İşimiz co-op'a kaldı. Yapay zeka aşırı tırt. Yardım etmiyorlar. Bombadan kaçalım diyorlar bombanın üzerine gidiyor mallar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.