Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar oyunda single mod kesinlikle yok öyle değil mi ?

aslında var... ama yokmuş gibi bir his veriyor yani ben şahsen ''olmasada olurmuş'' dedim oynarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakess

quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar oyunda single mod kesinlikle yok öyle değil mi ?

vaaay arkadas :D

:D
  • Operation Raccoon City'i değiştirmeme rağmen yine değişmeyen can sıkıcı hata devam ediyor buna bir anlam verebileniniz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Hellslayer_ -- 21 Nisan 2012; 7:09:12 >
  • Aldım oyunu keşke almasaydım . Multideki problemler playstation 3 ümün tam 15 kere donmasına sebep oldu . Oyunu bitirdim farklı açıdan yaklaşılmış bir oyun olsa da keşke şunlarla uğraşacaklarına capcom adam gibi bir Resident evil outbreak file 3 oyunu çıkartsa daha iyi olurdu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak

Aldım oyunu keşke almasaydım . Multideki problemler playstation 3 ümün tam 15 kere donmasına sebep oldu . Oyunu bitirdim farklı açıdan yaklaşılmış bir oyun olsa da keşke şunlarla uğraşacaklarına capcom adam gibi bir Resident evil outbreak file 3 oyunu çıkartsa daha iyi olurdu .

SONUNA KADAR KATILIYORUM SANA KESKE RE OUT BREAK 3 CIKSA ONLINE OYNAMAK SUPER OLURDU
  • Aldım ben de yrn gelir oyun ya kötü de olsa Oyniycam ya resident evil bu
  • Fiyatı 60 tl olsada alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Fiyatlar hâlâ 100 + Ne zaman düşür 59 küsürlere?

oyun fazla satilmayacak ve yerine bircok oyun cikacak ve de belli bir zaman diliminin gecmesi beklenecek. daha cok beklemeniz lazim o rakamlar icin

piyasada suan 179 tl y ben gittigidiyordan 107.5 tl ye aldım. öyle yakın zamanda hemen 100 tl altında düşmez sanmıom ama illaki düşücek...

adaş bende daha bugun girdim foruma açıkcası oyuna yapılan yorumlar üzdü beni. re2 çıktığnda (yaş:10) akşamları bakkala sopa ile giden ben re4te cesaret kazanabildim :D ve orc almayı düşünüyorum. pcye yükledim fakat makine öldü diyebilirim en düşük çözünürlükte her ayar low ama yinede 1. bölümü zar zor bitirdim 2.bölüme elimi sürmedim. Sence almalı mıyım? online multiplayer sorunu çözüldümü?

• Denemeye değer bi oyun oldugundan şüpeliyim incelemeler hep kötü yönde ,hiç hoşuna giden yok galiba :s

Üstelik steamda oyun Türkiyeye kapalı siz nasıl aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 7 Mayıs 2012; 0:59:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Denemeye değer bi oyun oldugundan şüpeliyim incelemeler hep kötü yönde ,hiç hoşuna giden yok galiba :s

Hocam burası playstation başlığı
  • quote:

Denemeye değer bi oyun oldugundan şüpeliyim incelemeler hep kötü yönde ,hiç hoşuna giden yok galiba :s

Torrent sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Hocam burası playstation başlığı

Farkındayım, bir oyunun sadece pc versyonu Türkiyeye kapalı olup ps versyonu olmayabiliyormu

torrenti indirmeye bile çekindim hiç olumlu yorum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 7 Mayıs 2012; 12:40:38 >

• Geçen mediamarkt'da dolaşırken gördüm fiyatını 160TL idi başta şaşırdım ama aral game etiketini görünce şaşkınlığım geçti
  • RESİDENT EVİL'IN TÜM OYUNLARINI OYNAMIŞ BİRİ OLARAK BU OYUNUDA KAÇIRMAYACAĞIM.BU AY MUTLAKA ALACAĞIM.BİRKAÇ AY SONRADA RESİDENT EVİL 6 ÇIKACAK.MERAKLA BEKLİYORUM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Rockers1

RESİDENT EVİL'IN TÜM OYUNLARINI OYNAMIŞ BİRİ OLARAK BU OYUNUDA KAÇIRMAYACAĞIM.BU AY MUTLAKA ALACAĞIM.BİRKAÇ AY SONRADA RESİDENT EVİL 6 ÇIKACAK.MERAKLA BEKLİYORUM.

Bende RE SERİSİ FANIYIM FAKAT , bu oyunu beklemiyordum açıkçası re6'yı bekliyorum ozaman alacağım.
  • racoon city için yorumlarda kötü diyorlar.Açıkcası biraz kafam karıştı ama genede almayı düşünüyorum. 6 çıkınca zaten kesin alacağım.
  • Bu Raccoon City çok mu kötü oyun? Yani hiç almayayım mı? En hastası olduğum serilerden biri, fakat öyle kötü yorumlar okuyorum ki bundan bile soğuyorum. Oyunu oynayanlardan tavsiye bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

Bu Raccoon City çok mu kötü oyun? Yani hiç almayayım mı? En hastası olduğum serilerden biri, fakat öyle kötü yorumlar okuyorum ki bundan bile soğuyorum. Oyunu oynayanlardan tavsiye bekliyorum.

madem serinin hastasısın mutlaka alır oynarsın ama fazla bir beklentin olmasın, fiyatı iyice düştüğü zaman al derim.
  • bir resident evil manyagi olarak 2 gun once oyunu aldim ve yorumum su:

bu oyun yerine deadrising alin en azindan yaninizdaki salaklari dusunmek zorunda kalmazsiniz ve oyundan daha cok zevk alir eglenirsiniz. adi re olmasa aldigim gun iade ederdim oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.