Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam akıllı s.horror isteyen buyursun dead space 2 çıktı tam anlamıyla zıçrtıcı bi oyun buyrun deneyin
  • Resident evil candir, gelsin gelsin.
  • Hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Resident evil candir, gelsin gelsin.

kesinlikle
  • Gece gece bu haberi gördüm za rahat rahat uyuyabilirim be.
  • Şu yeni nesil oyunlarla beni bu oyundan az biraz soğuttularya helal olsun.
    Benki RE Zero ve Remake'i oynamak için gamecube'ler ve orjinal cube oyunları almış adamım.PS1-PS2-Cube deli gibi oynardım.Şimd açsam RE3 nemesis'i sıkılmadan 3 saatte bitiririm.
    RE5...1 kere bitirdim bidaha açmam bile..Ah Mikami Shinji ah bıraktın gittin oyundan soğuduk.
    Resident Evil 6 başlığını gördüm içim kıpırdamadı bile.
  • Resident Evil serisinden aldığım zevki başka oyunlardan alamıyorum. Dördüncü oyundan itibaren değişikliklere gidildi. Ona rağmen severek oynadım. Yerini hiçbir oyun tutamıyor. Altıncı oyunu da büyük bir zevkle bitireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

adam akıllı s.horror isteyen buyursun dead space 2 çıktı tam anlamıyla zıçrtıcı bi oyun buyrun deneyin

dead spacede baya tırstık ama re3 teki nemesisten kacarken aldığım hissayatin 5 te biri yoktu bana göre.
  • Action ve Survival öğelerinin harmanlandığı bir oyun olsun istiyorum. Sheva'da olursa daha iyi olur tabi :)
  • daha 5. oyunu almadık bunu alırız umarım güzel bi oyun olur
  • guzel haber ne diyelim
    gelsin deniyelim!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScanServ

Resident evil 2 ve nemesis gibi olsun yeter de artar bile .

+1907
  • Sirketlerin satis kaygis vb durumlari oyuncu kitlesini enterese etmez. Zaten hatri sayilir paralar kazaniyorlar. Ama insan oglu ac isde hirsinin kurbani. co-op yapilacaksa satis kaygisi gozetilerek Resident evil gibi Silent Hill gibi korku ogesi iceren bas yapitlara yapmasinlar kardesim. 2 kere 2 = 4 aklin yolu birdir oyunun ic dinamiklerini yok etmis olursun. isterse RE5 toplamda 7 millyar oyun satsin banane bu oyunun genel yapisini degistirip asimilize ettimi etti. Bitmistir. co-op oynanmasi zevkini cikartilmasi gereken ne guzel oyunlar var. co-op ister RPG oyununa can verir (Dragon Age) ister FPS turune (Bulletstorm) bu ornekler okadar cesitliki evet eylenceyi tavan yapan ic dinamiklerdendir fakat herkez sinirini bilecek bazi oyunlar vardirki bunlara co-op eklerseniz senelerdir alisila gelmis oyun ici dinamiklerini satis kaygisi yuzunden farkli bir oyun turune kaydirmis olursunuz. Oyun dunyasindaki Bu derin boslugun bir sekilde doldurulmasi gereklidir. Tek istegimiz budur Resident evil 2 veya nemesis.

• co-op filan tanimam Resident evil 2 tanirim nemesis tanirim boyle bizi derinden etkileyecek oyun dunyasindaki bu buyuk boslugu kapatabilecek bir kac oyuna ihtiyac var.

• birçok kişi re5 e bok atmış lakin oyun, oyun sitelerinden oldukça yüksek puanlar almış ve ulaştığı satış rakamlarıyla cıktıgı sene beklenen birçok oyunun önünde yer almıştır. her oyunun eksik yönleri tabiki var ama itin götüne sokmakla olmuyor bu işler birtakım ergen triplerine girip şu olsun şu oyunun aynısı olsun yeter falan -ulan adamlar zaten yapnmış o oyunu daha ne yapacak? benim şahsi fikrim co-op un sürdürülmesi fakat oyundaki zombilerin the walking dead zombie tipi zombiler olmaması yönünde. korkutucu olmalı ve en azından karşındaki zombi lan zombi kaçarken ateş edebilmeliyiz.
  • Atari 2400 den buyana 30 seneyi askindir oyun oynarim kardeslerim. Uzunlafin kisasi sudur oyun dunyasindaki bu buyuk boslugu birilerinin onemli bir kac projenin kapatmasi gerekir. Resident evil serisinin ozu korku ve adventure uzerine kurulmusdur; zaten haberdeki bu duruma dikkat cekilip bu boslugu gidermek adina korku unsurlarini oyun ici dinamiklerine eskisi gibi yansitmanin onemine deyinmisler. Bunu basarabilirlermi basaramazlarmi gorucez, benim gibi butun Resident evil serilerini defalarca bitirmis oyuncu kitlesinin pek umudu yok. Resident evil 5 ACTiON oyunu olarak gayet tatmin ediciydi basariliydi. yeni nesil oyuncu profillerinin beyenisini toplamakla kalmayip biz ihtiyar kemiklesmis oyuncu kitlelerinde beyenisini toplami fakat bu kesimin asil beklentisi Resident evil serisi Silint Hill serisi gibi efsane Survival Horror turu oyunlarin ozune geri donmesidir. Olay bukadar basit kardeslerim. Son gelismeleri bekleyip gorucez. Alayinizi gelecek olan son haberlerle bilgilendirmeye calisacagim. Markajdayim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Ocak 2011; 12:00:43 >

• ALLAH o nemesis'in belasını versin diyorum başka bişi demiyorum neler çektiydim bende derin travmalara yol açan bir oyundur ve en sevdiğim oyunudur gene böyle olsun re serileri sövim küfredim ama tırsmak istiyorum.Haberlerini merakla bekliyorum hocamHa bu arada bende senin kadar eskiyim bendede vardı karakutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 26 Ocak 2011; 12:00:51 >
  • @ hsnoztrk Masallah birader :) Nemesis' e gelince siddetle sana katiliyorum. Acikcasu bu yeni nesilde fazla bir istegimiz yok be birader degilmi yaniliyormuyum ? Yeni gelicek olan Silent Hill: Downpour veya Resident Evil 6 bu iki oyundan biri dahi ozune donse raziyiz :)
  • Capcom firmasından Jun Takeuchi yaptığı bir röportajda bu yaz firmadan iki büyük oyun çıkacağını duyurdu.İki oyunun da 2011 yılında piyasada olacağının garantisini veren Takeuchi oyunların isimlerinin ise sürpriz olduğunu belirtti.Dün yaptığımız haberde zaten DC Douglas ın RE6 için yapım çalışmalarının başladığını belirtmiştik. Albet Wesker karakterini seslendiren ses aktörü DC Douglas her ne kadar bu söylentileri internetten okuduklarına bakarak söyleyip ilk elden bir bilgi almadığını belirtse de kendisi dün Capcom tarafından stüdyoya davet edilmiş. Dolayısıyla bir RE6 kesin gibi.Ancak RE nin bu yaz gelecek iki oyundan biri olacağını sanmıyoruz nitekim Capcom patronu Jun Takeuchi yazın çıkartacakları iki oyun için "Orijinal oyunlar olacak" dedi.

Kaynak :http://www.merlininkazani.com/Capcomdan_yaza_iki_yeni_oyun_var-haber-39238p1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ hsnoztrk Masallah birader :) Nemesis' e gelince siddetle sana katiliyorum. Acikcasu bu yeni nesilde fazla bir istegimiz yok be birader degilmi yaniliyormuyum ? Yeni gelicek olan Silent Hill: Downpour veya Resident Evil 6 bu iki oyundan biri dahi ozune donse raziyiz :)

aynen katılıyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.