Şimdi Ara

RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
0
Favori
25.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Arkadaşlar altıncı oyun zaten çıkacak bir şekilde,bu oyuna tepki niye anlayamadım?Online ağırlıklı re yapıyorlar işte mis gibi,devir online devri diyip duran siz değil misiniz?Beşinci oyun zaten rezildi bana göre,altıncı oyun ile inşallah ihanet ettikleri türlerine bir zahmet geri dönerler diye umut ediyorum.

Sony Microsoft'u İkiye Katladı - 60 Milyon PSN Kullanıcısı konusuna mesaj yazmışsın konu kilit olduğu için cevap veremedim.

Acı gerçekler dostum ne yapalım

Senin benimle mi problemin var yoksa sony'le mi?Sony'le problemin varsa zerre kadar umrumda değil,benimle var ise mesajlarımı engelleyebilirsin,zırt pırt laf sokmana yada gönderme yapmana gerek yok her konuda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

Arkadaşlar altıncı oyun zaten çıkacak bir şekilde,bu oyuna tepki niye anlayamadım?Online ağırlıklı re yapıyorlar işte mis gibi,devir online devri diyip duran siz değil misiniz?Beşinci oyun zaten rezildi bana göre,altıncı oyun ile inşallah ihanet ettikleri türlerine bir zahmet geri dönerler diye umut ediyorum.

Sony Microsoft'u İkiye Katladı - 60 Milyon PSN Kullanıcısı konusuna mesaj yazmışsın konu kilit olduğu için cevap veremedim.

Acı gerçekler dostum ne yapalım

Senin benimle mi problemin var yoksa sony'le mi?Sony'le problemin varsa zerre kadar umrumda değil,benimle var ise mesajlarımı engelleyebilirsin,zırt pırt laf sokmana yada gönderme yapmana gerek yok her konuda.

ben sana konuda birşey demediğim halde gelip benim mesajıma alıntı yapıp laf sokmaya çalışıyorsun.benim seninle bir problemim yok.aksine senin benle problemin var.neyse kapatalım bu konuyu

• oynamak istemeyen oynamaz bu kavga nedir yaw anlamış değilim resident evil outbreak oynamamış adamlar yorum yazıyo atıyo tutuyo beğenmezsen alma kardeşim alla alla buarada eskiden xbox da resident evil serisinin hangi oyunu varmış biraz araştırma yapmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 4 Mart 2011; 20:00:59 >
  • Resident Evil Outbreak ilk çıktığında PSM ve diğer ünlü oyun deergileri tarafından yüksek bir puana layık görülmüştü hatta oyun kapaklarında best horror game tasarımlı olarak'ta çıkarılmıştı.

3-4 gün önce açıklanan bir haberde yeni resident evil'in raccon city'e dönüş yapacağını okudum ve ilk aklıma gelen devir co-op devri diye düşünerek gerçekten içimden ve gönlümden outbreak geçmişti

gerçekten mükemmel olur çıksın 4 kişilik co-op olarak mükemmel bir şekilde oynanır.

Bu arada sizlere bir süüpriz haber vereyim okudunuz mu bilmiyorum ama en sonnda voice-chat olayı geliyor ama stabil olarak değil sadece bir oyuna özel olarak geliyor..

devamı imzamda :))
  • zack06: Haci Psn de ülke degistirme gelsin baska birsey istemiyorum. Psn mi Usa den Türk e tasimak istiyorum. zack06 nin dedigi haber:http://www.konsol.gen.tr/voice-chat-sonunda-geliyor-ama/ Ana sayfa:http://www.konsol.gen.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

zack06: Haci Psn de ülke degistirme gelsin baska birsey istemiyorum. Psn mi Usa den Türk e tasimak istiyorum.

Aynı dert bendede var yıllardır hk psn kullanıyorum şart oldu artık gelmesi
  •  RESiDENT EViL OPERATiON RACCOON CiTY (PS3 ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 5 Mart 2011; 3:42:29 >
  • zack06: Haci arkadaslarin dedigine göre Xbox ta böyle bir islem varmis. Hadi hayirlisi ile Sony yakinda Psn ülke degistirme hakki verecek insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

zack06: Haci arkadaslarin dedigine göre Xbox ta böyle bir islem varmis. Hadi hayirlisi ile Sony yakinda Psn ülke degistirme hakki verecek insallah.

inşallah hacı dualarım seninle :)
  • zack06: Eyvallah haci sagol. ^^
  • Outbreak in 2 sinide oynamis bitirmis biri olarak seride en gicik oldugum sey asiri kapi yukleme sureleri idi.
    Yani oyundan sogutacak kadar fazlaydi. resmen yarim dakika dan fazla suruyordu bir kapi acilmasi.
    Birde oyunda kan yoktu. Yani kopmaliyi basiyordun kopege, zombiye vs ye sanki duvara SIKIYORSUN. part diye yere yatiyordu hic hasar almiyordu canlilar (yada cansizlar mi demeliydim bilemedim )
    Kafa patlamasi, kol kopmasi vs gibi seylerden yoksuncu oyun..
    Ama ben sahsen herseyine ragmen ikisini de sevmistim (File#2 de tanidik mekanlara da gidiyorduk. Resident EVil 2 de ki Laboratuvar ve Istasyonun remakeleri hostu)

Eger Outbreak#3 cikarsa bu bir yan oyun olucaktir. Seriye konu anlaminda bir sey katmayacaktir. O yuzden ciddi res bekleyenlerin bu konuda telas yapmamasi lazim. Her ikisinin de tadi ayri. Online olayi da guzel kotarilirsa (zombi oldurmekten cok zombiden kacma ve kacma metodlari olarak) sistemli ve grup halinde calismak Raccon dan kacmak guzel olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Outbreak in 2 sinide oynamis bitirmis biri olarak seride en gicik oldugum sey asiri kapi yukleme sureleri idi.
    Yani oyundan sogutacak kadar fazlaydi. resmen yarim dakika dan fazla suruyordu bir kapi acilmasi.
    Birde oyunda kan yoktu. Yani kopmaliyi basiyordun kopege, zombiye vs ye sanki duvara SIKIYORSUN. part diye yere yatiyordu hic hasar almiyordu canlilar (yada cansizlar mi demeliydim bilemedim )
    Ama ben sahsen herseyine ragmen ikisini de sevmistim (File#2 de tanidik mekanlara da gidiyorduk. Resident EVil 2 de ki Laboratuvar ve Istasyonun remakeleri hostu)

Eger Outbreak#3 cikarsa bu bir yan oyun olucaktir. Seriye konu anlaminda bir sey katmayacaktir. O yuzden ciddi res bekleyenlerin bu konuda telas yapmamasi lazim. Her ikisinin de tadi ayri. Online olayi da guzel kotarilirsa (zombi oldurmekten cok zombiden kacma ve kacma metodlari olarak) sistemli ve grup halinde calismak Raccon dan kacmak guzel olacaktir.

Outbreak 2'yi sırf R.P.D'de gezebilmek için oynamıştım.Hastayım o binanın atmosferine,re 2,3,outbreak farketmez.

• quote:

Outbreak in 2 sinide oynamis bitirmis biri olarak seride en gicik oldugum sey asiri kapi yukleme sureleri idi.

Bende 2 oyunu oynayıp bitirdim ve mükemmeldi. Birde şu olay var yüklemeleri kısaltabiliyorsun ama nasıl? Makinaya hdd takıp oyunu hdd'den oynadığın zaman azda olsa yükleme süreleri kısalıyordu ve bariz olarak file 2 de olan uzun yükleme süreside 3-5 saniye düşüyordu.(denemiştik) Ayrıca oyunnun sadece file 2'sinde kan vardı çünkü hayvanlara sıkarken kanlar çıkıyordu diye hatırlıyorum tamam 1'de yoktuda 2'DE var diye hatırlıyorum(umarım yanlış hatırlamıyorum)

Oyunun eksiklerinden birisi mesala üzerimizde taşıdığımız itemler ve o itemleri takım arkadaşımıza vermek için cebelleşmek (mesala re5'te offline ike takım arkadaşımızdan item alma ve verme kolaylığı yok) sıkıcı olabiliyordu bazen. Oyunda umarım 4 kişi co-op desteği olur ,işte o zaman gelde oynama. re 5'ten sonra (bana göre kendi alanında mükemmel bir oyun grafkleriylede) klasik tarzda oynanabilen bir oyun oynamak isteyen bir çok re hayranı var nede olsa.

Oyunda benim en çok hoşuma giden olay ise bir odaya girdiğiniz zaman yatağın altına yada dolaba saklanma özelliği , bunu gerçekten çok iyi düşünmüşler.

• Zamanında Resident Evil Outbreak 1-2'yi online oynayamadık ama inşallah 3. oyununu rahatlıkla online bir şekilde oynarız. ^_^
  • Outbreak serisi yerine Wii'de ana senaryo dahilinde olan ve hikayede gizli kalan yerleri açıklayan Chronicles oyunlarını oynamak çok daha güzel hemde ana senaryo için faydalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Bende 2 oyunu oynayıp bitirdim ve mükemmeldi. Birde şu olay var yüklemeleri kısaltabiliyorsun ama nasıl? Makinaya hdd takıp oyunu hdd'den oynadığın zaman azda olsa yükleme süreleri kısalıyordu ve bariz olarak file 2 de olan uzun yükleme süreside 3-5 saniye düşüyordu.(denemiştik) Ayrıca oyunnun sadece file 2'sinde kan vardı çünkü hayvanlara sıkarken kanlar çıkıyordu diye hatırlıyorum tamam 1'de yoktuda 2'DE var diye hatırlıyorum(umarım yanlış hatırlamıyorum)

Oyunun eksiklerinden birisi mesala üzerimizde taşıdığımız itemler ve o itemleri takım arkadaşımıza vermek için cebelleşmek (mesala re5'te offline ike takım arkadaşımızdan item alma ve verme kolaylığı yok) sıkıcı olabiliyordu bazen. Oyunda umarım 4 kişi co-op desteği olur ,işte o zaman gelde oynama. re 5'ten sonra (bana göre kendi alanında mükemmel bir oyun grafkleriylede) klasik tarzda oynanabilen bir oyun oynamak isteyen bir çok re hayranı var nede olsa.

Oyunda benim en çok hoşuma giden olay ise bir odaya girdiğiniz zaman yatağın altına yada dolaba saklanma özelliği , bunu gerçekten çok iyi düşünmüşler.

Zaten bende onu diyorum koyu renk kullandigim yerlerde.
    Masa alti, dolaplara saklanma kapiya tahta cakmak vs gibi olaylar birde grup olarak falan yapilirsa harika olur.
    Yani onune gelen zombiyi oldur pek zevkli olmayacaktir. Grup halinde bazi seyleri kisa surede basarip , tamir edip, onarip yapip ordan uzaklasma yada o an ki tehlikeyi savusturma oyunculara daha fazla zevk verecektir, EN azindan bana.

Item olayinda Tren istasyonunda gerekli olan bir mataryali birine verdim. Ben digerine gitti sonra geri alcam bakyim item listesine yok.
    Atmis. Haydaaa.. Sonra birde nereye atti onu ara. Boyle cok mallik oluyordu.

• Oyun firmaları genel kitleye hitap etmek istiyor bu devirde eski tarz RE beklemeyin bence aynı şekilde Silent Hill geliyor yakında ama onun da özü gibi olacağını sanmıyorum her ne kadar özüne sadık olacağını söyleseler de . Bol aksiyonlu , oynanışı kolay , bulmacaları az oyunlar revaçta şu dönemlerde bakın Dragon Age'yi ne hale getirdiler ilk oyun safkan rpg idi konsollarda istenilen satış olmadı çünkü bu oyun safkan rpg sevenlere ve pc platformuna göre bir oyundu bu nedenle 2. oyunun demosunu oynayanlar bilirler oyun tamamen bambaşka bir oyun olmuş cicili bicili aksiyon oyunu . Çünkü satan oyun bu bu dönemde .

Filmleri de aynı RE'in aksiyon aksiyon... bu satıyor çünkü
  • Allah'ım şaka gibi.. Resident evil outbreak file 2 yi bitirdiğimden beri o kadar çok yalvardım ki capcom a o kadar çok email attım ki anlatamam belki yüzlerce mail yollamıştım.. Dualarım kabul oldu çok heyecanlıyım ya.. Hayatımda oynadığım en gerçekçi en dramatik resident evil oyunuydu bu.. Türkiye'de resident evil outbreak online oynayamıyorduk ps2 de online sistem türkiyede yoktu çünkü.. Acayip heyecanlıyım bir an önce çıksın şu oyun herkes bağımlısı olacak bu oyunun bundan yüzde yüz eminim...

4 kişilik online olacaktır yine muhtemelen .. Bu oyunun VERY HARD modu o kadar zordu ki ama takım arkadaşlarımızla bunun üstesinden gelebiliriz... Biri kapıya yaslanır arkayı korur zombi gelmesin diye diğerleri yoluna devam edip öndeki kapıyı açmaya uğraşır sonra işlerini hallettikten sonra size seslenir hadi gel gidelim diye zombilerden arkana bakmadan kaçarsın o sırada.. O kadar çok anım var ki :D T virüsü barı %100 olunca ölüp zombi olarak dirilip arkadaşlarımızı ısırmaya başlayacağız.. Zombilerden saklanacağız dolaplara yatağın altlarına girip... Kapıya 2 kişi yaslanabilecek reoutbreak de olduğu gibi biri sakat halde yürürken elini omzumuza koyup onu ortamdan uzaklaştırabileceğiz...

Bunlar ve daha da geliştirilmişi olacaktır eminim 4 gözle bekliyorum.. Bekleyemiyorum aslında çok heyecanlıyım çünkü

• quote:

Zaten bende onu diyorum koyu renk kullandigim yerlerde.
    Masa alti, dolaplara saklanma kapiya tahta cakmak vs gibi olaylar birde grup olarak falan yapilirsa harika olur.
    Yani onune gelen zombiyi oldur pek zevkli olmayacaktir. Grup halinde bazi seyleri kisa surede basarip , tamir edip, onarip yapip ordan uzaklasma yada o an ki tehlikeyi savusturma oyunculara daha fazla zevk verecektir, EN azindan bana.

Item olayinda Tren istasyonunda gerekli olan bir mataryali birine verdim. Ben digerine gitti sonra geri alcam bakyim item listesine yok.
    Atmis. Haydaaa.. Sonra birde nereye atti onu ara. Boyle cok mallik oluyordu.

katılıyorum bunu yapmazlarsa zaten oyun re5 gibi aksiyona kayar elinde pompalı rpg geleni geçeni indir ne zevki kalıyor böyle hani nerde survival inşallah dediğin gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Multiplayer ağırlıklı bir Resident Evil nedir yahu? Yine satış rakamları uğruna Amerikan bebelerini online koyarak etkilemek istiyorlar belli, team deathmatch modları da koysunlar o halde... Bu adamlar ya dediğim gibi Amerikan pazarı için uğraşıyorlar, ya da fanları dikkate almadan Resident Evil ruhunu sıradan ve HardCore'lar dışında diğer kesimlerinde alışabileceği bir şekle sokmaya çalışıyorlar.

Resident Evil 5 üzerinden adam akıllı bir senaryo ile devam etseler yine şahane bir oyunun geleceği kesin, beklentilerimin ilk sırasında yer alır. Ama Multiplayer ağırlıklı, yanında da kıytırık senaryolu bir RE oyunu; kimse kusura bakmasın ama vakit kaybından öteye gidemez. Beklenti içine girmeyin derim...

Daha oyunu oynamadan ne yorumu yapıyorsun ki sanki oynadın ? Önce oyna da konuş... Resident evil 5 üzerinden mi devam ettirilsin , demek ki eski serileri hiç oynamamışsın önce bir resident evil a çıkan bütün oyunları bitir de öyle konuş .. Ben bütün serileri bitirmiş biri olarak hiç bir oyunun vakit kaybı olduğunu düşünmüyorum hepsi birbirinden güzel.. Outbreak serilerinin de ayrı bir havası var olaya farklı açıdan bakıyorlar...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.