< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 1 Eylül 2015; 23:24:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 1 Eylül 2015; 23:24:29 > |
Bütün Resident Evil oyunlarını hemen hemen her platformda oynamış be hatim etmiş birisi olarak ilk tecrübelerimi paylaşmak isterim.
Oyun grafik olarak gelişim göstermiş daha net ve keskin görüntüler var yani HD denmeyi hakediyor. Oyunda eski versiyonunu oynayanlar bilir ilk göze çarpan zorluk olmuş. Jill seviyesinde bile 2 kere ısırıldığınızda ölebiliyorsunuz. Üstelik zombiler öyle 3-5 mermide ölmüyorlar. Oyunu kopyala yapıştır yapmamışlar. Gerek grafik ,gerek kontroller olsun ,gerek zorluk ve yapay zeka olsun oyunu baya geliştirmişler. Yıllardan sonra Capcom taktir edilesi bir iş çıkarmış. 10 üzerinden 10 |
Vay arkadaş 10 sene önce nasılsa yine aynı keyifi veriyor bırakamıyorum.Şarap gibi oyun yıllandıkca daha bi güzel oluyor sanki inanılmaz
![]() |
resident evil ve last of us ile karşılaştırılamaz..
benim İçin oyun hayatı.1997 de sega satrüne aldığım kutulu Resident Evil 1'i alıp eve Gelene Kadar Ne Gerek Vardı Şimdi Buna.Diyip Oyunu Oynadıktan Sonra Gündüz Vakti Korkup Ve Oyun Hayatımda En Bas Köşeye Oturmasıyla Baslamıştır. Resident Evil Bir Oyun Kültürüdür |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 5 Ağustos 2014; 17:13:10 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 9 Ağustos 2014; 2:11:54 > |
|
|
|
|
|